Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-26-2009, 08:25 PM
  #106  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Evo Putih

Huhuhu mlm tadi Evo Putih hampir2 nk jadi kete potong..
fliz is offline  
Old 03-26-2009, 08:44 PM
  #107  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fliz
Huhuhu mlm tadi Evo Putih hampir2 nk jadi kete potong..
hehe...mr02 datang je side mirror dah takde...spoiler pun dah tak nampak..hehehe lampu depan pun kene seret dgn mr02...hehehe , tapi takpe bro...relax....hehehe malam ni repeat lagi..
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 08:47 PM
  #108  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Huhuhu mlm tadi Evo Putih hampir2 nk jadi kete potong..
hmmmm...mmg pun dh hampir jd keta potong...nie kes konspirasi antara lancia dan mr02 arrr...sedih!!!!bru 48jam.....
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 08:52 PM
  #109  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
hehe...mr02 datang je side mirror dah takde...spoiler pun dah tak nampak..hehehe lampu depan pun kene seret dgn mr02...hehehe , tapi takpe bro...relax....hehehe malam ni repeat lagi..
lepas tragedi smlm..skrg aku dah x kesah...hantam jer...belasah cukup2...!!!tp..mr02 bleh tahan semlm....klau training lebih, mau aku kena bungkussssss
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 08:54 PM
  #110  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
hmmmm...mmg pun dh hampir jd keta potong...nie kes konspirasi antara lancia dan mr02 arrr...sedih!!!!bru 48jam.....
huhu...no komen...hehehe
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 08:54 PM
  #111  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
juaseh's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: PUTRA RC CLUB, P9, Putrajaya
Posts: 590
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

saya ada sempat melawat ke nie minggu...menarik sklai...all the best...
juaseh is offline  
Old 03-26-2009, 09:00 PM
  #112  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

jom la join skali bro juaseh...hehe
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 09:06 PM
  #113  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by juaseh
saya ada sempat melawat ke nie minggu...menarik sklai...all the best...
Originally Posted by royrock
jom la join skali bro juaseh...hehe
hmmmm...otai onroad GP berminat ke????
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 09:34 PM
  #114  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking heheheheee!!!

Originally Posted by ts4nkit
lepas tragedi smlm..skrg aku dah x kesah...hantam jer...belasah cukup2...!!!tp..mr02 bleh tahan semlm....klau training lebih, mau aku kena bungkussssss
dulu gua pun cam lu gak!!!.... main hati2 takut melanggar dan di langgar!!..... tp skang hentam jer!!!..... no mercy!!!!.... kalu main takut2 memang susah nak pandai!!!....... lepas ni gua ingat cara lu main mesti lagi power nyer!!!!!.... heheheheheeeee!!!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-26-2009, 09:47 PM
  #115  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by GT_CAPANG!!
dulu gua pun cam lu gak!!!.... main hati2 takut melanggar dan di langgar!!..... tp skang hentam jer!!!..... no mercy!!!!.... kalu main takut2 memang susah nak pandai!!!....... lepas ni gua ingat cara lu main mesti lagi power nyer!!!!!.... heheheheheeeee!!!!!
tu la pasal...aku pasni nak kena lebih berani ler...hehehe
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 09:49 PM
  #116  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
hmmmm...mmg pun dh hampir jd keta potong...nie kes konspirasi antara lancia dan mr02 arrr...sedih!!!!bru 48jam.....
sapa la bawak kete lancia tu, hyperaktif semacam..nak melompat jer...
fliz is offline  
Old 03-26-2009, 09:51 PM
  #117  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
lepas tragedi smlm..skrg aku dah x kesah...hantam jer...belasah cukup2...!!!tp..mr02 bleh tahan semlm....klau training lebih, mau aku kena bungkussssss
Xpe2 nanti aku bawak masuk body kete kebal
Akan datang body2 GT yang lebih tahan lasak, pastikan slow di kawasan kemalangan Bukit Lanjan, mengikut statistik 3 kereta sport mengalami kemalangan ngeri sejak diperkenalkan 2 minggu lalu.
fliz is offline  
Old 03-26-2009, 10:07 PM
  #118  
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Originally Posted by fliz
Xpe2 nanti aku bawak masuk body kete kebal
Akan datang body2 GT yang lebih tahan lasak, pastikan slow di kawasan kemalangan Bukit Lanjan, mengikut statistik 3 kereta sport mengalami kemalangan ngeri sejak diperkenalkan 2 minggu lalu.
Untuk training pakai white body jer. baru bleh hentam jer. Kalu takat cat ilang bleh spray balik.ASC yg paling tough rerasa FD, body older version.
Dan untuk menguat kan body, taruh epoxy or gam lembut. Dan kalu nak kuat lagi pakai bumper alloy untuk C-car.
cooyard is offline  
Old 03-26-2009, 10:18 PM
  #119  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Xpe2 nanti aku bawak masuk body kete kebal
Akan datang body2 GT yang lebih tahan lasak, pastikan slow di kawasan kemalangan Bukit Lanjan, mengikut statistik 3 kereta sport mengalami kemalangan ngeri sejak diperkenalkan 2 minggu lalu.
bukan setakat naik bukit...turun bukit paling bahaya....siap berguling2...siap masuk gaung
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 10:21 PM
  #120  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fliz
Xpe2 nanti aku bawak masuk body kete kebal
Akan datang body2 GT yang lebih tahan lasak, pastikan slow di kawasan kemalangan Bukit Lanjan, mengikut statistik 3 kereta sport mengalami kemalangan ngeri sejak diperkenalkan 2 minggu lalu.
huhuhu...mr02 ade tak terlibat dlm kemalangan tu??
royrock is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.