Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-21-2009, 07:55 PM
  #1171  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Wink Helo.....

Hi Gzee... boleh berkenalan... siapa eikk???


Originally Posted by Gzee
taniah JD..lepas ni kite akan tgk kehebatan en kamal kite lak..JUsT Jacx,wah dah advan la..2.4 ma,lepas ni kompem 1st place nyer..aku 2 mggu ni tak dapat turun coz aku ader final exam utk menentukan masa depan yg cerah...so sabtu ngan ahad ader la...
Tak sabo nak tgk 2.4 jacx..
 
Old 05-21-2009, 07:56 PM
  #1172  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Today 22/5/09 MRCH Will Be Close Due To Training @ Klang For The Next GP
Thank You

MRCH Management
fliz is offline  
Old 05-21-2009, 08:06 PM
  #1173  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Default identiti Gzee

bro , gzee ni fauzi ....yg bagi hadiah kat lu tu la aduh!

betul tak gzee??!!!

Originally Posted by ApengxiGT
Hi Gzee... boleh berkenalan... siapa eikk???
fzhal is offline  
Old 05-21-2009, 08:08 PM
  #1174  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi kejayaan berganda...kepada driver Apexkamal yang memberi saingan hebat malam tadi walaupun, pada mulanya aku dah ketinggalan 1 Lap...(kamal tukar body la) kepada Just Jacx kereta die terlampau laju aku sendiri tak leh nak control dan kepada Mr Din heheh "Setting Baik bai" Malam Tadi sampai terpaksa menukar baju kerana minyak hitam tertumpah di baju die( baju aku pun terkena )

ader pantun impak maksima sikit

isteri ketiga mintak keje shift
lepas abis semua GP kite main Drift

Originally Posted by ApengxiGT
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!! TAHNIAH !!!!!
lubestars is offline  
Old 05-21-2009, 08:12 PM
  #1175  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by lubestars
syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi kejayaan berganda...kepada driver Apexkamal yang memberi saingan hebat malam tadi walaupun, pada mulanya aku dah ketinggalan 1 Lap...(kamal tukar body la) kepada Just Jacx kereta die terlampau laju aku sendiri tak leh nak control dan kepada Mr Din heheh "Setting Baik bai" Malam Tadi sampai terpaksa menukar baju kerana minyak hitam tertumpah di baju die( baju aku pun terkena )

ader pantun impak maksima sikit

isteri ketiga mintak keje shift
lepas abis semua GP kite main Drift
Lap time brapa bro? dah pecah rekod blum?
RedEnzo is offline  
Old 05-21-2009, 08:18 PM
  #1176  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Default bravo...bravo...bravo!

kemajuan mendadak!!! apa sudah jadi dgn jack?

Originally Posted by lubestars
syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi kejayaan berganda...kepada driver Apexkamal yang memberi saingan hebat malam tadi walaupun, pada mulanya aku dah ketinggalan 1 Lap...(kamal tukar body la) kepada Just Jacx kereta die terlampau laju aku sendiri tak leh nak control dan kepada Mr Din heheh "Setting Baik bai" Malam Tadi sampai terpaksa menukar baju kerana minyak hitam tertumpah di baju die( baju aku pun terkena )

ader pantun impak maksima sikit

isteri ketiga mintak keje shift
lepas abis semua GP kite main Drift
fzhal is offline  
Old 05-21-2009, 08:27 PM
  #1177  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

tengah strategise utk gp2 kut. Kereta dia laju sbb setting utk track besau kat klang....tak sesuai utk track mrch
RedEnzo is offline  
Old 05-21-2009, 08:29 PM
  #1178  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking hahahahha

this is good!...baru ada colors skit...dalam gp....ni
fzhal is offline  
Old 05-21-2009, 08:36 PM
  #1179  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation

KUAI TIEN CUM PEI !!!!
MEY YAUU SE JIAN LIAU....
CHIN TIAN WAN SANG NI YO LAI CII IRC MA?

 
Old 05-21-2009, 08:37 PM
  #1180  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking

Originally Posted by fzhal
bro , gzee ni fauzi ....yg bagi hadiah kat lu tu la aduh!

betul tak gzee??!!!
Oh ye ker??? Sorry Bro !!! agak ..


 
Old 05-21-2009, 08:48 PM
  #1181  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

phang chin fei la wey!!!

Originally Posted by ApengxiGT
Oh ye ker??? Sorry Bro !!! agak ..


fzhal is offline  
Old 05-21-2009, 08:49 PM
  #1182  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by ApengxiGT
KUAI TIEN CUM PEI !!!!
MEY YAUU SE JIAN LIAU....
CHIN TIAN WAN SANG NI YO LAI CII IRC MA?


Gua pu cher tau chinese lorrr....

Yeler re ke..... anamuneik... poochie
RedEnzo is offline  
Old 05-21-2009, 09:17 PM
  #1183  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Berita TErkiniNew Stock dah sampai!!!

2.4 yang lain dah sampai...

Last edited by Parkteh_69; 05-21-2009 at 09:36 PM.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-21-2009, 09:18 PM
  #1184  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Berita TErkini!!!

New Stock dah sampai!!!
nanti MRCH akan Updatekan Pic.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-21-2009, 09:36 PM
  #1185  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking cepat woi!!!

nanti pisang abis!!

chow!!!!
GT_CAPANG!! is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.