Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-20-2009, 06:21 PM
  #1126  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default Laporan Dari Bengkel Ferrari....

F430GT mungkin akan dibaikpulih sebelum menjelang GP2 di Klang nanti. mengikut kata Makenik yang bertugas, kerosakkan pada F430GT berkemungkinan akan memakan masa sedikit utk dipulihkan. pihak bengkel sedang bertungkus lumus menyelesaikan masalah tersebut. Diharap akan dapat disiapkan dan dapat memberi saingan pada semuer peserta GP2 nanti. Sekian...

sedikit gambar dari bengkel Ferrari berpusat di UKM Bangi.....





p/s: terlampau xcited...maka inilah jadinye....mengejar time 8.68saat yang dibuat oleh redenzo semalam.....moral of the story.....Tak Baik Laju2.....

akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:27 PM
  #1127  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation MOTOR???

Bro Lu Pakai Motor apa eik?



Originally Posted by akulesapelagi
F430GT mungkin akan dibaikpulih sebelum menjelang GP2 di Klang nanti. mengikut kata Makenik yang bertugas, kerosakkan pada F430GT berkemungkinan akan memakan masa sedikit utk dipulihkan. pihak bengkel sedang bertungkus lumus menyelesaikan masalah tersebut. Diharap akan dapat disiapkan dan dapat memberi saingan pada semuer peserta GP2 nanti. Sekian...

sedikit gambar dari bengkel Ferrari berpusat di UKM Bangi.....



 
Old 05-20-2009, 06:28 PM
  #1128  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking ada apa dengan ......

FERRARI...??

Hmmmm, mcm mana FET leh bakar tu???


Originally Posted by akulesapelagi
F430GT mungkin akan dibaikpulih sebelum menjelang GP2 di Klang nanti. mengikut kata Makenik yang bertugas, kerosakkan pada F430GT berkemungkinan akan memakan masa sedikit utk dipulihkan. pihak bengkel sedang bertungkus lumus menyelesaikan masalah tersebut. Diharap akan dapat disiapkan dan dapat memberi saingan pada semuer peserta GP2 nanti. Sekian...

sedikit gambar dari bengkel Ferrari berpusat di UKM Bangi.....





p/s: terlampau xcited...maka inilah jadinye....mengejar time 8.68saat yang dibuat oleh redenzo semalam.....moral of the story.....Tak Baik Laju2.....

fzhal is offline  
Old 05-20-2009, 06:29 PM
  #1129  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by fliz
"Lu Curi Motor Din Bai!"


Gua Ingat Lu Curi Motor Din Bai - Nasib Baik Gua Tak Panasssss
gua tak curi bai gua rembat barang haft cut kat kedai "Din Haftcut dan Rakan-rakan"

combinasi yang baik dan Mantop hasil hikmat nasihat jurutera Takata taksub
... gua beli barang champion n yg penting rare
lubestars is offline  
Old 05-20-2009, 06:30 PM
  #1130  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Bro Lu Pakai Motor apa eik?
moto standard aje bro.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:31 PM
  #1131  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default hmmm.....

Originally Posted by fzhal
FERRARI...??

Hmmmm, mcm mana FET leh bakar tu???
same case as yu bro....can forward not reverse....hihihihihih
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:31 PM
  #1132  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default SP8M4!!!! 2X2 !!!

ALANG-ALANG TUKAR MASUKKAN SP8M4 BRO!!!! 2X2 TERUS!!!
MURAH JE PART TU !!!!



Originally Posted by akulesapelagi
F430GT mungkin akan dibaikpulih sebelum menjelang GP2 di Klang nanti. mengikut kata Makenik yang bertugas, kerosakkan pada F430GT berkemungkinan akan memakan masa sedikit utk dipulihkan. pihak bengkel sedang bertungkus lumus menyelesaikan masalah tersebut. Diharap akan dapat disiapkan dan dapat memberi saingan pada semuer peserta GP2 nanti. Sekian...

sedikit gambar dari bengkel Ferrari berpusat di UKM Bangi.....





p/s: terlampau xcited...maka inilah jadinye....mengejar time 8.68saat yang dibuat oleh redenzo semalam.....moral of the story.....Tak Baik Laju2.....

 
Old 05-20-2009, 06:32 PM
  #1133  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by lubestars
gua tak curi bai gua rembat barang haft cut kat kedai "Din Haftcut dan Rakan-rakan"

combinasi yang baik dan Mantop hasil hikmat nasihat jurutera Takata taksub
... gua beli barang champion n yg penting rare
tapi..............


ekekekekeke.........
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:33 PM
  #1134  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
ALANG-ALANG TUKAR MASUKKAN SP8M4 BRO!!!! 2X2 TERUS!!!
MURAH JE PART TU !!!!
itu nak tergerak ati semalam...dok pikir masa depan...terpikir plak pasal FET.....insyaallah.......
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:37 PM
  #1135  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile motor stuck?

is it??!!!....takpe tu sumer lumrah dunia permotoran....
harap ferrari akan cepat pulih

Originally Posted by akulesapelagi
moto standard aje bro.....
fzhal is offline  
Old 05-20-2009, 06:37 PM
  #1136  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
itu nak tergerak ati semalam...dok pikir masa depan...terpikir plak pasal FET.....insyaallah.......
Stock FET Insyallah esok sampeiiiiiiii
fliz is offline  
Old 05-20-2009, 06:39 PM
  #1137  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fzhal
is it??!!!....takpe tu sumer lumrah dunia permotoran....
harap ferrari akan cepat pulih
takkan ucapan je....bagi laa cekelat kee...biskut ke....air radix cola ke....baru laa tenang ati yang sedang bersedey nie.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:40 PM
  #1138  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Stock FET Insyallah esok sampeiiiiiiii
kompom mlm nie ferrari di rehatkan....good luck to racer for weekly race tonite......

ai jadi penonton jee kot......
akulesapelagi is offline  
Old 05-20-2009, 06:41 PM
  #1139  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by akulesapelagi
tapi..............


ekekekekeke.........

tapi ape jacx... aku tau aku menang nasib tapi kalu tengok semua pakai moto sama jer... bz aku nye rare dari champion jer .... semua saje huhuh

huhu...


p/s malam nie cam tak jadi je nak datng nie ... Jacx Turun la weekly race memberi support kat kengkwan
lubestars is offline  
Old 05-20-2009, 06:46 PM
  #1140  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
kompom mlm nie ferrari di rehatkan....good luck to racer for weekly race tonite......

ai jadi penonton jee kot......
Jack turun aaa kasi semangat skit, leh pinjam kete kitaorang dulu
fliz is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.