Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-19-2009, 07:46 PM
  #1081  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking

Ada orang tak puas hati jack!!!
Kasi repeat satu kali malam ni tengok.







Originally Posted by akulesapelagi
ucapan terima kasih saye ditujukan pada mak abah yang berade dikampung....makkk abah....ai lap yu......tak lupa jugak pada ehem yang sering memberi kata2 semangat dan kata2 merajuk...ehem.....dan akhir sekali di ucapkan pada MRCH yang banyak menjual barangan hop hup utk melajukan dan menstabilkan kete saye.....

akhirkata.....LIHAT LAH DUNIA.........



p/s:
 
Old 05-19-2009, 07:52 PM
  #1082  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default kompom.....

Originally Posted by ApengxiGT
Ada orang tak puas hati jack!!!
Kasi repeat satu kali malam ni tengok.
mlm nie repeat balik.........nie tgh servis kete ferrari nie...adeh....
akulesapelagi is offline  
Old 05-19-2009, 08:06 PM
  #1083  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

kasi servis baik2... malam nie silent killer akan buat perubahan teramat drastik dan akan mengubah sejarah permotoran mini- Z

nantikan kemunculannye malam ini 9.00 tunggu..

Originally Posted by akulesapelagi
mlm nie repeat balik.........nie tgh servis kete ferrari nie...adeh....
lubestars is offline  
Old 05-19-2009, 08:13 PM
  #1084  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by lubestars
kasi servis baik2... malam nie silent killer akan buat perubahan teramat drastik dan akan mengubah sejarah permotoran mini- Z

nantikan kemunculannye malam ini 9.00 tunggu..
eleh...aku tau...nak tukar motor la tuh...
royrock is offline  
Old 05-19-2009, 08:17 PM
  #1085  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up wah...

ni betul2 tak puas ati ni....

keep up the spirit!!!...untuk memajukan diri!!!!....kalah takpe....tapi akan tetap berusaha...untuk perbaiki!!!!...bukan mengalah....dan tak buat apa2!

Originally Posted by lubestars
kasi servis baik2... malam nie silent killer akan buat perubahan teramat drastik dan akan mengubah sejarah permotoran mini- Z

nantikan kemunculannye malam ini 9.00 tunggu..
fzhal is offline  
Old 05-19-2009, 08:18 PM
  #1086  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Thumbs down

SEMALAM....time dah leading tayar plak cabut...huhuhu...tup tup jd potong....then jack...erm....takpe2 takde nasib...hehehe,....malam ni kita repeat la tengok...hehehe
royrock is offline  
Old 05-19-2009, 08:19 PM
  #1087  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

tuko moto tapi tak pasang seatbelt belakang tak gune gakk....


kekekekek......

yang penting...ingat pesanan otai2.....

praktis make perfect....dan......memandu dengan yakin dan fokus...bukan membabi buta....ejkekekekekekke...
akulesapelagi is offline  
Old 05-19-2009, 08:21 PM
  #1088  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

bukan stakat moto blakang je moto kat servor tu kalu boleh tukar aku tukar ... tapi roy... semalam tue jack menang nasib kan kan kan kan

Originally Posted by royrock
eleh...aku tau...nak tukar motor la tuh...

Last edited by lubestars; 05-19-2009 at 08:49 PM.
lubestars is offline  
Old 05-19-2009, 08:23 PM
  #1089  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile hehehehe

, jack buktikan smlm tu bukan nasib...mlm ni kasi repeat!!!

Originally Posted by lubestars
buakan stakat moto blakang je moto kat servor tu kalu boleh tukar aku tukar ... tapi roy... semalam tue jack menang nasib kan kan kan kan
fzhal is offline  
Old 05-19-2009, 08:23 PM
  #1090  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Unhappy

Originally Posted by royrock
SEMALAM....time dah leading tayar plak cabut...huhuhu...tup tup jd potong....then jack...erm....takpe2 takde nasib...hehehe,....malam ni kita repeat la tengok...hehehe
alaaa...menang nasib je.....tuh laa.....

semalam dah cakap....jimatkan bateri....cek dulu ape2 yang tak kene gan kete....tapi berlagak sangat...bateri cukup laaa....kete dah mantop laa....

adeh...kekadang berade diatas...kekadang berade dibawah...kekadang terkeluar pon ader.....mcm roy....wakakakakakkakaka
akulesapelagi is offline  
Old 05-19-2009, 08:23 PM
  #1091  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

mentang2 bodi baru ko eksen yer ... krete aku menang dilengkap seatbelt depan blakang dan air bag sistem lagi tu la kalu belangor body still lagi mantop

Originally Posted by akulesapelagi
tuko moto tapi tak pasang seatbelt belakang tak gune gakk....


kekekekek......

yang penting...ingat pesanan otai2.....

praktis make perfect....dan......memandu dengan yakin dan fokus...bukan membabi buta....ejkekekekekekke...
lubestars is offline  
Old 05-19-2009, 08:42 PM
  #1092  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by akulesapelagi
alaaa...menang nasib je.....tuh laa.....

semalam dah cakap....jimatkan bateri....cek dulu ape2 yang tak kene gan kete....tapi berlagak sangat...bateri cukup laaa....kete dah mantop laa....

adeh...kekadang berade diatas...kekadang berade dibawah...kekadang terkeluar pon ader.....mcm roy....wakakakakakkakaka
betul la bak petikan kata2 raja bukit "cikgu anip"... race nie macam roda kejab diatas kejab di bawah....

p/s race bukan sekadar untuk mencari juara tapi mencabar keimanan ... Ya ALLAH tabah kan hati ku....."bagi yang kalah cam aku"
lubestars is offline  
Old 05-19-2009, 08:57 PM
  #1093  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Smile

Originally Posted by lubestars
betul la bak petikan kata2 raja bukit "cikgu anip"... race nie macam roda kejab diatas kejab di bawah....

p/s race bukan sekadar untuk mencari juara tapi mencabar keimanan ... Ya ALLAH tabah kan hati ku....."bagi yang kalah cam aku"
AMINNN.....
 
Old 05-19-2009, 08:59 PM
  #1094  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up SAYA BUDAK BARU BELAJOR !!!

BARU BELAJO-BELAJO NAK BUAT BLOG...
SILA-SILA LAH KUNJUNG....

http://zainyandminiz.blogspot.com/
 
Old 05-19-2009, 09:09 PM
  #1095  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default AKU SOKONG!!!

Originally Posted by akulesapelagi
alaaa...menang nasib je.....tuh laa.....

semalam dah cakap....jimatkan bateri....cek dulu ape2 yang tak kene gan kete....tapi berlagak sangat...bateri cukup laaa....kete dah mantop laa....

adeh...kekadang berade diatas...kekadang berade dibawah...kekadang terkeluar pon ader.....mcm roy....wakakakakakkakaka

AKU JUGA DAH PESAN SEMALAM. CHEK SUMER APA YG PATUT...
DAH KALAH MACAM2 ALASAN, NASIB LA, APA LA.

P/S: WALAU SEKECIL MANAPUN PERLUMBAAN, KORUNK MESTI BAYANGKAN YANG IANYA SEPERTI RACE YANG BESAR (GP RACE). SETIAP RACE ADALAH RACE YANG SEBENAR. X ADA CUBAAN2 LAGI.

Parkteh_69 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.