Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-25-2009, 11:55 PM
  #91  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Thumbs up cmon!

fun race je kan....positif skit la bro.....just for fun!!ramai2 baru fun!!!

Originally Posted by ts4nkit
xnak lah...tangan dok gigil lagi...just try 1 ktgori cukup lahhh...tukaq tu mmg bleh tukaq motor...tapi bro...tggl berapa hari je lagi...sempat ke nak dpt kserasian antara driver n keta...hehehe..mau tunggang langgang
zafuan is offline  
Old 03-25-2009, 11:59 PM
  #92  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by zafuan
Hi

saya pun baru jugak main miniz ni. Sebenarnya bab nak tukar motor ni ikut kita punya rasa bukan ikut cakap sapa-sapa.Taukeh cuma beri pandangan je. Kalau kita rasa dah boleh motor laju skit should be no problem rasanya.Takkan sampai tua nak pakai motor kluar kotak ye tak????
betoi...betoi...aku stuju...pas race tukaq motor...tp...skrg MALU...motor kluaq kotak pun tak 'lepas' lg...asyik langgar jer
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 12:02 AM
  #93  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by zafuan
fun race je kan....positif skit la bro.....just for fun!!ramai2 baru fun!!!
PELAN-PELAN KAYUHH BRO....SABO....
ts4nkit is offline  
Old 03-26-2009, 12:04 AM
  #94  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Smile tak payah malu2!

aku pun main langgar2 juga, tp skrg macam dah ok skit, takde orang gelak punya !!!!!yang penting semangat setia kawan bantu membantu , tukar2 maklumat dan pandangan...!!!macam dah otai sangat pulak aku bercakap ni...
....sori ye otai2 semua, saja nak bagi geng kita ni positif sikit!!!

Originally Posted by ts4nkit
betoi...betoi...aku stuju...pas race tukaq motor...tp...skrg MALU...motor kluaq kotak pun tak 'lepas' lg...asyik langgar jer
zafuan is offline  
Old 03-26-2009, 12:06 AM
  #95  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking masa utk enjoy!!!

bro!!,
masa ni la kita nak enjoy!!!...... stakat langgar dinding sumer org langgar dinding!!! ..... race macam2 leh jadi!!!!!....
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-26-2009, 12:12 AM
  #96  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

terbaik bro!!...malam ni kita training lagi ler..huhu tgk kalu faril ade moto ke...bleh upgrade dgn training skali...hahahaha....
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 12:14 AM
  #97  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Smile masuk diff kyosho

baru sedap main!!tapi baru mampu beli seketul je, letak belakang, depan pakai standard punya, tapi memang lain rasa bila masuk diff main pun ada improve sikit2....

Originally Posted by GT_CAPANG!!
bro!!,
masa ni la kita nak enjoy!!!...... stakat langgar dinding sumer org langgar dinding!!! ..... race macam2 leh jadi!!!!!....
zafuan is offline  
Old 03-26-2009, 12:15 AM
  #98  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking cam tu laaa!!!!


Originally Posted by royrock
terbaik bro!!...malam ni kita training lagi ler..huhu tgk kalu faril ade moto ke...bleh upgrade dgn training skali...hahahaha....
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-26-2009, 12:21 AM
  #99  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by GT_CAPANG!!
huhuhu....tapi semalam aku punya T kt chassis patah...bahaya gak pakai MR02 nie...pasni mmg kene training sampai tak kene langgar dinding
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 12:23 AM
  #100  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Smile v-motor

kalau pakai x-speed v-motor utk mr02 pun dah cukup bro untuk permulaan ni..

Originally Posted by royrock
huhuhu....tapi semalam aku punya T kt chassis patah...bahaya gak pakai MR02 nie...pasni mmg kene training sampai tak kene langgar dinding
zafuan is offline  
Old 03-26-2009, 12:23 AM
  #101  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by zafuan
baru sedap main!!tapi baru mampu beli seketul je, letak belakang, depan pakai standard punya, tapi memang lain rasa bila masuk diff main pun ada improve sikit2....
diff tu yg mana satu ekk??ade pic tak??huhu...ape effect dia kalu pakai diff nie??....
royrock is offline  
Old 03-26-2009, 12:27 AM
  #102  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Post diff

awak pakai mr02 kan?, dlm gambar Gen3 tu kan ada diff utk mr02...diff mr02 dengan AWD lain rupa dia

Originally Posted by royrock
diff tu yg mana satu ekk??ade pic tak??huhu...ape effect dia kalu pakai diff nie??....
zafuan is offline  
Old 03-26-2009, 12:31 AM
  #103  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking diff for mr-02

Originally Posted by royrock
diff tu yg mana satu ekk??ade pic tak??huhu...ape effect dia kalu pakai diff nie??....


ni diff utk mr-02!!!!! cubalah!!!.... pasti xkan menyesal nyer!!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-26-2009, 02:53 AM
  #104  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

2 kategori, menarik nie....open & stock

Motor X-Speed ada 2 biji lagi...
fliz is offline  
Old 03-26-2009, 03:59 AM
  #105  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fliz
2 kategori, menarik nie....open & stock

Motor X-Speed ada 2 biji lagi...
malam ni tgk skali...mana tau bleh sambar..hahaha
royrock is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.