Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-17-2009, 07:58 PM
  #1006  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default lasttt.....











ikhsan dari Lubestar TV10
akulesapelagi is offline  
Old 05-17-2009, 08:31 PM
  #1007  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Unhappy

[QUOTE=ikhsan dari Lubestar TV10[/QUOTE]

sori geng batery abis lak last minit adus.... gambo juara tak dapat nak ambik gambo aku pun tak der huhuh
lubestars is offline  
Old 05-17-2009, 08:53 PM
  #1008  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Cable USB Mini aku still tidak dapat dijumpai huhuhuhuh
fliz is offline  
Old 05-17-2009, 09:16 PM
  #1009  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by lubestars
sori geng batery abis lak last minit adus.... gambo juara tak dapat nak ambik gambo aku pun tak der huhuh
...hmmmmmm...cian juara gambor tak ada...adakah ini petanda race 2 GP akan d kuasai/d juarai oleh DRIVER lain:sweat :
ts4nkit is offline  
Old 05-17-2009, 09:30 PM
  #1010  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

mungkin gambar yang terakhir akan mempengaruhi point? jeng jeng jeng
fliz is offline  
Old 05-17-2009, 09:33 PM
  #1011  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
mungkin gambar yang terakhir akan mempengaruhi point? jeng jeng jeng
...mpengaruhi point...maksud nya??????? adakah juara race 1 GP tak akan mgekalkan kejuaraan nya....maka point pun berubah...
ts4nkit is offline  
Old 05-17-2009, 09:34 PM
  #1012  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

tak pa tak pa....

akan aku perbaiki lagi pemanduan aku.....

aku ingatkan kete aku landrover...luper plak aku pakai ferrari...heheheheh
akulesapelagi is offline  
Old 05-17-2009, 09:35 PM
  #1013  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by lubestars
sori geng batery abis lak last minit adus.... gambo juara tak dapat nak ambik gambo aku pun tak der huhuh
Apa la ko nie zaidi. Bateri kereta ko boleh charge tapi bateri Camera boleh plak ko lupa. hmm tak patut betul.
ker ada unsur2 sabotaj nie?
Enjoy.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-17-2009, 09:35 PM
  #1014  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
...hmmmmmm...cian juara gambor tak ada...adakah ini petanda race 2 GP akan d kuasai/d juarai oleh DRIVER lain:sweat :
MUNGKIN roy??..hehehe mungkin tidak...
royrock is offline  
Old 05-17-2009, 09:38 PM
  #1015  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up





Originally Posted by akulesapelagi










ikhsan dari Lubestar TV10
 
Old 05-17-2009, 09:40 PM
  #1016  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up RODA MINI-Z.

Originally Posted by ts4nkit
...hmmmmmm...cian juara gambor tak ada...adakah ini petanda race 2 GP akan d kuasai/d juarai oleh DRIVER lain:sweat :
ANYTHING CAN HAPPEN IN RACE !!! KENA INGAT TU... TAK SEMESTI JUARA GP1 AKAN JADI JUARA LAGI... SESIAPA PUN BOLEH JADI JUARA !!!


P/S : RODA MINI-Z TU LAJU PUSINGNYA...
 
Old 05-17-2009, 09:42 PM
  #1017  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
ANYTHING CAN HAPPEN IN RACE !!! KENA INGAT TU... TAK SEMESTI JUARA GP1 AKAN JADI JUARA LAGI... SESIAPA PUN BOLEH JADI JUARA !!!


P/S : RODA MINI-Z TU LAJU PUSINGNYA...
sokong2......

p/s: macam kenal jeee ayat tuh.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-17-2009, 09:43 PM
  #1018  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
MUNGKIN roy??..hehehe mungkin tidak...
mungkin jugak...tp.....
ts4nkit is offline  
Old 05-17-2009, 09:46 PM
  #1019  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by ApengxiGT
ANYTHING CAN HAPPEN IN RACE !!! KENA INGAT TU... TAK SEMESTI JUARA GP1 AKAN JADI JUARA LAGI... SESIAPA PUN BOLEH JADI JUARA !!!


P/S : RODA MINI-Z TU LAJU PUSINGNYA...
btoi2........aku suka ayat tu...arap2 semua mberi psembahan terbaik masa race nti

Originally Posted by akulesapelagi
sokong2......

p/s: macam kenal jeee ayat tuh.....
hahahahahahahahahahahahahahahahah.....adakah just jack akan JUARA...sbbb dia dah bercdg nk p training jumaat nie....semangat giler
ts4nkit is offline  
Old 05-17-2009, 09:52 PM
  #1020  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
mungkin jugak...tp.....
tapi??....
royrock is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.