Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-14-2009, 05:53 PM
  #961  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up WOW !!!!

Sungguh Dahsyat & Hebat !!!!!

Yang penting Kita Boleh MAintain dalam dunia MINI-Z ni !!!!

Tahniah kepada Pemenang !!!


p/s : Adeh bertambahlah tahap kegigilan aku....
 
Old 05-14-2009, 05:54 PM
  #962  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

terima kasih diucapkan kepada encik faril selaku pemilik track suzuka aka bukit lanjan yang telah berusaha menaik taraf kemudahan track serta menghangatkan lagi saingan serta bahang-bahang race sabtu ini sehinggakan just jack aka jack sampai kul 7pm tapi kul 8 ke kul 9pm terbahang dengan cabaran race kesertaaan adunan semangat menghop upkan kereta masing-masing.....JD aka lubestars yang mempunyai resepi kemenangan yang tersendiri telah berjaya menjadi pemenang perlumbaan semalam tersenyum riang dek resepi cawan air berisikan air jampi berkesan sekali......kembar takata akhirnya berpuashati dengan performance body baru serta sempat test power memotong time corner bersama-sama aku...hehehe....kepada Just Jack..malam ni la kita repeat....
royrock is offline  
Old 05-14-2009, 06:46 PM
  #963  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking syabas!!!

juara di bangi speed hill sentiasa berubah bak roda mini-z!!!.... ini membuat kan gua lagi bertambah goyang!!!.... mana x nyer!! pelumba2 di bangi telah menunjuk kan perkembangan yang sihat!!!.....

itu lah race nama nyer!!!..... x semesti nyer lu hebat lu mesti menang!!!.... sebab race!!! macam2 leh jadi!!!.... last2 minit macam2 masalah leh timbul!!!... itu yg buat gua lagi goyang!!! huhuhuuuuu!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 05-14-2009, 07:17 PM
  #964  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Adeh ngantuk gile,race smpai 1.30 pagi....
fliz is offline  
Old 05-14-2009, 07:28 PM
  #965  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by royrock
terima kasih diucapkan kepada encik faril selaku pemilik track suzuka aka bukit lanjan yang telah berusaha menaik taraf kemudahan track serta menghangatkan lagi saingan serta bahang-bahang race sabtu ini sehinggakan just jack aka jack sampai kul 7pm tapi kul 8 ke kul 9pm terbahang dengan cabaran race kesertaaan adunan semangat menghop upkan kereta masing-masing.....JD aka lubestars yang mempunyai resepi kemenangan yang tersendiri telah berjaya menjadi pemenang perlumbaan semalam tersenyum riang dek resepi cawan air berisikan air jampi berkesan sekali......kembar takata akhirnya berpuashati dengan performance body baru serta sempat test power memotong time corner bersama-sama aku...hehehe....kepada Just Jack..malam ni la kita repeat....
bukan air jampi da.... itu air penerang hati n hilang kan rasa gugup... heheh

p/s menang nasib je aku ...
lubestars is offline  
Old 05-14-2009, 07:59 PM
  #966  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Adeh ngantuk gile,race smpai 1.30 pagi....
maner ke tidaknye.....hop hup kete dari kul 9 sampai kul 11......adeh...pastu terus ke race...tanpa test kesedapan kete tersebut.....

adehh.....tahniah silent killer....

to royrock.......ROY...ATI KO KERAS......"petikan dari filem Gile-Gile Remaja"
akulesapelagi is offline  
Old 05-14-2009, 08:02 PM
  #967  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default Dari bengkel Ferrari berpusat Di Bangi....

Pihak makenik masih mencari sebab musabab kenapa gearbox ferarri pecah ketika sessi qualifying race....pihak mekanik juga akan menyelesaikan masalah sebelum race malam ini....di harap semuer pihak yang menyokong ferarri akan bersabar dan menantikan resultnyer ini petang....

sekian dari pejabat pengarah ferrari....
akulesapelagi is offline  
Old 05-14-2009, 08:03 PM
  #968  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Sungguh Dahsyat & Hebat !!!!!

Yang penting Kita Boleh MAintain dalam dunia MINI-Z ni !!!!

Tahniah kepada Pemenang !!!


p/s : Adeh bertambahlah tahap kegigilan aku....
adeh....nie gigil lain macam je....macam gigil nak menang je....adehh...
akulesapelagi is offline  
Old 05-14-2009, 08:07 PM
  #969  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default adeh....lama sangat....

bile nak kul 9.00pm nie...adeh...

akulesapelagi is offline  
Old 05-14-2009, 08:27 PM
  #970  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Malam ni Sesi Free Practice (Tiada Charge Sewa Track) akan dibuka dari 8pm - 11pm.Selepas itu pihak MRCH perlu update beberapa keperluan untuk GP#1

Harap Maklum
fliz is offline  
Old 05-14-2009, 08:34 PM
  #971  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default Nak Tanya...

Diff mana yang pecah?? Depan or belakang???



Originally Posted by akulesapelagi
Pihak makenik masih mencari sebab musabab kenapa gearbox ferarri pecah ketika sessi qualifying race....pihak mekanik juga akan menyelesaikan masalah sebelum race malam ini....di harap semuer pihak yang menyokong ferarri akan bersabar dan menantikan resultnyer ini petang....

sekian dari pejabat pengarah ferrari....
 
Old 05-14-2009, 08:35 PM
  #972  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking Nak tanya lagi !!!!

Bro Roy..

Lepas tambah damper plate tu macam mana rasanya??


Originally Posted by royrock
terima kasih diucapkan kepada encik faril selaku pemilik track suzuka aka bukit lanjan yang telah berusaha menaik taraf kemudahan track serta menghangatkan lagi saingan serta bahang-bahang race sabtu ini sehinggakan just jack aka jack sampai kul 7pm tapi kul 8 ke kul 9pm terbahang dengan cabaran race kesertaaan adunan semangat menghop upkan kereta masing-masing.....JD aka lubestars yang mempunyai resepi kemenangan yang tersendiri telah berjaya menjadi pemenang perlumbaan semalam tersenyum riang dek resepi cawan air berisikan air jampi berkesan sekali......kembar takata akhirnya berpuashati dengan performance body baru serta sempat test power memotong time corner bersama-sama aku...hehehe....kepada Just Jack..malam ni la kita repeat....
 
Old 05-14-2009, 08:42 PM
  #973  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Diff mana yang pecah?? Depan or belakang???
diff depan bro.....hancur....isi perut dier....
akulesapelagi is offline  
Old 05-14-2009, 08:46 PM
  #974  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by lubestars
yes la lepas nie kalu jack tak menang aku yang menang hahaha... ape la gi jack cepat tukar malam nie sebis krete baik punye hehe..
Akhirnyer terbukti...
Parkteh_69 is offline  
Old 05-14-2009, 08:49 PM
  #975  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb Aduh !!

Originally Posted by akulesapelagi
diff depan bro.....hancur....isi perut dier....
Asoka !!! aku pun pernah mengalami situasi ini... 2 kali pulak tu pecah ...

Tapi aku still nak guna yang standard belah depan... best !!!!

Cuma kene make sure dalam diff tu tak ada minyak.. kene kering supaya habus masuk tak melekat...
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.