Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-13-2009, 02:04 AM
  #916  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
warna apa ya, yang sesuai? oren ok tak?
bikin putih pearl bro....suci muci sikit kete tuh....
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 02:45 AM
  #917  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
warna apa ya, yang sesuai? oren ok tak?


bikin ini macam pon cun.....garang....
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 02:54 AM
  #918  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking takpe....

kita tgok kalau mlm ni jack menang lagi....hehehhe tu bukan bagi peluang namanye...
fzhal is offline  
Old 05-13-2009, 03:09 AM
  #919  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up ohio gozaimas !!!

Jack-san !! gun ba te kudasai !!!!
 
Old 05-13-2009, 03:34 AM
  #920  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Jack-san !! gun ba te kudasai !!!!
hait....arigato....
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 03:35 AM
  #921  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fzhal
kita tgok kalau mlm ni jack menang lagi....hehehhe tu bukan bagi peluang namanye...
adeh......
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 06:16 PM
  #922  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Laporan MRCH

"Raja Bukit Kembali Mengganas!"

13 Mei 2009, Bangi - Raja Bukit yang dilaporkan hilang kini kembali mengganas dan telah berjaya menumpaskan beberapa pelumba lain di Bangi Hill Speedway. Beliau yang kini muncul kembali mengatakan bahawa ia adalah satu perlumbaan yang tidak sia-sia kerana memenangi 2 perlumbaan berturut-turut membuatkan pelumba lain rasa tertekan dan gugup.Kini moto beliau adalah "Saya Menang Keropok & Air!" yang merupakan kata-kata yang akan diingati oleh pelumba-pelumba lain.Jack atau nama sebenar beliau Just Jack menyatakan beliau juga berpuas hati dengan 2 perlumbaan semalam walaupun pulang dengan tangan kosong tetapi mencatat rekod tidak rasmi Best Lap 8.23s.Kehadiran pelumba baru J.D. memberi saingan kepada pelumba lain walaupun kereta R35 beliau dalam keadaan standard tetapi tetap pantas mengejar kereta-kereta di hadapan dan mungkin beliau mempunyai resepi rahsia terhadap kereta R35 yang digunakan.

Bagi En.Roy pula, perlumbaan kali ni menguji jentera beliau yang kerap kali mengalami masalah teknikal.En.Roy menyatakan ia adalah masalah elektrikal yang baru-baru ini menghantui kereta PROJEKnya tetapi beliau tetap memberi saingan dan mungkin pada malam ini kereta PROJEKnya bakal dinaiktaraf ke suatu peringkat yang lebih MANTAP.Kepada En.Dean/Evo Jambu yang juga sedang menanti kehadiran BODY TAKTERKATAnya mungkin akan menghembus nafas lega kerana laporan DHL menyatakan BODY kereta beliau kini berada di KL.

Adakah kita akan melihat saingan sengit malam ini lagi, nantikan....


Pelumba-pelumba menanti debaran GO!


Pelumba-pelumba dalam keadaan tertekan


Raja Bukit bersama hadiah kemenangan bagi 2 race berturut dan pelumba2 lain


Raja Bukit juga memenangi wang tunai sebanyak RM130


Competition Chasis yang diidam Raja Bukit kini menjadi miliknya

Tahniah Kepada Raja Bukit aka Mr Anip dengan pelbagai hadiah yang dimenangi!

Sekian laporan dari MRCH, Go Mini-Z!
fliz is offline  
Old 05-13-2009, 07:03 PM
  #923  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

adeh.......gile kentang.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 07:09 PM
  #924  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default b/p: en Anip@Raja Bukit

Originally Posted by fliz
"Raja Bukit Kembali Mengganas!"

13 Mei 2009, Bangi - Raja Bukit yang dilaporkan hilang kini kembali mengganas dan telah berjaya menumpaskan beberapa pelumba lain di Bangi Hill Speedway. Beliau yang kini muncul kembali mengatakan bahawa ia adalah satu perlumbaan yang tidak sia-sia kerana memenangi 2 perlumbaan berturut-turut membuatkan pelumba lain rasa tertekan dan gugup.Kini moto beliau adalah "Saya Menang Keropok & Air!" yang merupakan kata-kata yang akan diingati oleh pelumba-pelumba lain.Jack atau nama sebenar beliau Just Jack menyatakan beliau juga berpuas hati dengan 2 perlumbaan semalam walaupun pulang dengan tangan kosong tetapi mencatat rekod tidak rasmi Best Lap 8.23s.Kehadiran pelumba baru J.D. memberi saingan kepada pelumba lain walaupun kereta R35 beliau dalam keadaan standard tetapi tetap pantas mengejar kereta-kereta di hadapan dan mungkin beliau mempunyai resepi rahsia terhadap kereta R35 yang digunakan.

Bagi En.Roy pula, perlumbaan kali ni menguji jentera beliau yang kerap kali mengalami masalah teknikal.En.Roy menyatakan ia adalah masalah elektrikal yang baru-baru ini menghantui kereta PROJEKnya tetapi beliau tetap memberi saingan dan mungkin pada malam ini kereta PROJEKnya bakal dinaiktaraf ke suatu peringkat yang lebih MANTAP.Kepada En.Dean/Evo Jambu yang juga sedang menanti kehadiran BODY TAKTERKATAnya mungkin akan menghembus nafas lega kerana laporan DHL menyatakan BODY kereta beliau kini berada di KL.

Adakah kita akan melihat saingan sengit malam ini lagi, nantikan....


Pelumba-pelumba menanti debaran GO!


Pelumba-pelumba dalam keadaan tertekan


Raja Bukit bersama hadiah kemenangan bagi 2 race berturut dan pelumba2 lain


Raja Bukit juga memenangi wang tunai sebanyak RM130


Competition Chasis yang diidam Raja Bukit kini menjadi miliknya

Tahniah Kepada Raja Bukit aka Mr Anip dengan pelbagai hadiah yang dimenangi!

Sekian laporan dari MRCH, Go Mini-Z!
b/p en Anip@Raja Bukit
hari ini En anip sibuk mengHantar budak Sekolah, ada games Futsal. so Dia tak dapat nak online n balas2 mesej kat forum nie. sekian terima kasih. beliau juga ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada semua racer2 yang akan race pada malam nie. hehehe.

p/s utk en anip hadiah tu: 30/70 ya.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-13-2009, 07:19 PM
  #925  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default Laporan dari IRC !!!

semalam selepas latihan telah diadakan mensyuarat tergempar antara NSX & R34.

Ini bagi menghadapi GP 1 nanti !!!

Apa yang dibincangkan???






 
Old 05-13-2009, 07:51 PM
  #926  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default anip menang besor

pergh menang besor... dapat duit, dapat casis,dapat air , dapat kerpok wah besh tue..
lubestars is offline  
Old 05-13-2009, 07:52 PM
  #927  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
semalam selepas latihan telah diadakan mensyuarat tergempar antara NSX & R34.

Ini bagi menghadapi GP 1 nanti !!!

Apa yang dibincangkan???






uih.....dah bermesyuarat la plak....adeh...goyang2.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 08:14 PM
  #928  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking

Originally Posted by akulesapelagi
uih.....dah bermesyuarat la plak....adeh...goyang2.....
 
Old 05-13-2009, 10:14 PM
  #929  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
akulesapelagi is offline  
Old 05-13-2009, 10:43 PM
  #930  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Stock is on the Way!
fliz is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.