Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-06-2009, 06:28 PM
  #781  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Thank You 2
fliz is offline  
Old 05-06-2009, 07:04 PM
  #782  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up SEMUA ADALAH TERBAIK !!! BRO!!!!

a. Mr. Anip cammana dah buang cap tu ker?

b. Ko try pakai batteri orion 900 you can feel the different!!
( Tak caya tanya Fzhal )

c. Setting semalam aku rasa dah ok cuma body ko kene juga pakai body GT !!!
Baru corner akan lebih nikmat...

Ferrari putih semalam memang mengancamlah.... ,
takpa tunggu tahun depan , tahun ni dah sign agreement ngan NISSAN,
habis contract nak join FERRARI pulaklah !!!!

 
Old 05-06-2009, 07:08 PM
  #783  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

aku pon nak cr sponsor kete2 best gak la..mane tahan tgk ferrari ngan kete GT berentap smlm kat track bukit..takpe thn pon aku still sign kontrak ngan NISSAN gn kete R32 dulu dah bagus up sket pkai GTR la...
Gzee is offline  
Old 05-06-2009, 07:16 PM
  #784  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by Gzee
aku pon nak cr sponsor kete2 best gak la..mane tahan tgk ferrari ngan kete GT berentap smlm kat track bukit..takpe thn pon aku still sign kontrak ngan NISSAN gn kete R32 dulu dah bagus up sket pkai GTR la...
Pasal mrch dkt bawah ada kedai nissan tu yg sponsor byk dr nissan huhuhu
fliz is offline  
Old 05-06-2009, 07:33 PM
  #785  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default MRCH mengucapkan Terima Kasih Kepada Semua Peserta....

MRCH mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah memeriahkan
suasana di MRCh pada malam tadi. majulah sukan mini-z untuk Negara.

Encik Suka, Saya Lagi Suka...
Parkteh_69 is offline  
Old 05-06-2009, 07:35 PM
  #786  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up












Jeng!! Jeng !! Jennggggggg !!!!!


 
Old 05-06-2009, 08:07 PM
  #787  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default Thanks Bro2 Klang....

alamak..nama aku last la dlm monitor tu...anyway, semalam best dapat bersua mua, beramah mesra dengan bro fzhal, bro harry dan bro zaini dari kelang...cuma rasa cam rugi sebab tak dapat race sekali...keta mr02 asyik prob je..hehehe, body pecah la, tayar cabut la...huhu tapi takpe...race pun dah tunda, ade byk masa lagi nak upkan mana2 yang prob..huhuhu...turun la lagi bro malam nie...hehe...malam2 yang lain ke....hehe
royrock is offline  
Old 05-06-2009, 08:23 PM
  #788  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up mr02 ko

tu...dah ok dah sebenarnye base on aku test semalam, cuma you need more practice, kena slalu practice....practice make perfect...pastu body kasi masuk GT, diff (must), test corner smlm ok, kecik tak besar...but cubalah kalau ada budget, kasi masuk GT body satu plus diff, for this GP, berbaloi!!!

Originally Posted by royrock
alamak..nama aku last la dlm monitor tu...anyway, semalam best dapat bersua mua, beramah mesra dengan bro fzhal, bro harry dan bro zaini dari kelang...cuma rasa cam rugi sebab tak dapat race sekali...keta mr02 asyik prob je..hehehe, body pecah la, tayar cabut la...huhu tapi takpe...race pun dah tunda, ade byk masa lagi nak upkan mana2 yang prob..huhuhu...turun la lagi bro malam nie...hehe...malam2 yang lain ke....hehe
fzhal is offline  
Old 05-06-2009, 08:59 PM
  #789  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

allo bro...

semalam memang best gile....7 biji kete layan weekly fun race....ape2 pon respek kat team kelang...memang best gile......tapi best event mlm tuh.......last race with team bukit....dan pemenangnyer en anip..dengan ucapan..."saya menang air...." ekekekekek.....

p/s: perlu banyak praktis lagi...segan gan otai2...nubis yang nebes.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-06-2009, 09:10 PM
  #790  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

Originally Posted by royrock
alamak..nama aku last la dlm monitor tu...anyway, semalam best dapat bersua mua, beramah mesra dengan bro fzhal, bro harry dan bro zaini dari kelang...cuma rasa cam rugi sebab tak dapat race sekali...keta mr02 asyik prob je..hehehe, body pecah la, tayar cabut la...huhu tapi takpe...race pun dah tunda, ade byk masa lagi nak upkan mana2 yang prob..huhuhu...turun la lagi bro malam nie...hehe...malam2 yang lain ke....hehe

Takda masalah.... kita sama je...

Bro semalam aku lupa nak bagi ko try body TOYOTA LEXUS.... nak try tak..?
Offset rim memang cun !!! Front = +3.5 , rear = +2.0 / +1.0


Nampak gayanya minggu depan hari rabu macam kene turun lagi.. practise for GP !!!!
Tapi kalau pergi naik kete GRAND SAGA AWD + NOS !! Amacam ???
 
Old 05-06-2009, 09:13 PM
  #791  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking Hai Jack...

Originally Posted by akulesapelagi
allo bro...

semalam memang best gile....7 biji kete layan weekly fun race....ape2 pon respek kat team kelang...memang best gile......tapi best event mlm tuh.......last race with team bukit....dan pemenangnyer en anip..dengan ucapan..."saya menang air...." ekekekekek.....

p/s: perlu banyak praktis lagi...segan gan otai2...nubis yang nebes.....

Hai Jack !!!!
 
Old 05-06-2009, 09:13 PM
  #792  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

sori bro semalam...terlewat sampai coz baru balik dari keje...terus mai...dah lee kene tunggu kami cas bateri gan tuko tayar plak tuh...mohon maaf semuerr.....


p/s: berpeluh2 macam mandi bunga semalam...adeh.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-06-2009, 09:14 PM
  #793  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Hai Jack !!!!
aiii....hehehehehe....
akulesapelagi is offline  
Old 05-06-2009, 09:24 PM
  #794  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
sori bro semalam...terlewat sampai coz baru balik dari keje...terus mai...dah lee kene tunggu kami cas bateri gan tuko tayar plak tuh...mohon maaf semuerr.....


p/s: berpeluh2 macam mandi bunga semalam...adeh.....
So dh xyah mandi bunga huhuhuhu
fliz is offline  
Old 05-06-2009, 09:27 PM
  #795  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
So dh xyah mandi bunga huhuhuhu
tak pe....nasib baik ader mekanik ferrari yang banyak membantu...adeh.....
akulesapelagi is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.