Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-24-2009, 08:18 PM
  #61  
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Thumbs up apa lagi...bro

pejam mata, baca bismillah....sambar AWD satu,
tapi mr02 pun not bad apa.....

Originally Posted by royrock
hahaha...aku dh pegi kedai ni semalam..best2..track best...tapi aku je yg pakai MR02....try test AWD best la plak..huhu goyang nie....hari ni dtg lepak lagi la...huhuhuhu...
rcfacts is offline  
Old 03-24-2009, 09:33 PM
  #62  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by rcfacts
pejam mata, baca bismillah....sambar AWD satu,
tapi mr02 pun not bad apa.....
huhu baca bismillah tu la yg buatkan aku bocor je poket time2 gaji nie..
royrock is offline  
Old 03-24-2009, 09:39 PM
  #63  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by royrock
huhu baca bismillah tu la yg buatkan aku bocor je poket time2 gaji nie..
hehehe..racun AWD dah merebak
fliz is offline  
Old 03-24-2009, 09:43 PM
  #64  
Tech Initiate
 
Join Date: Feb 2009
Location: bandar anggerik
Posts: 23
Talking baru la rock!!!!


Originally Posted by royrock
huhu baca bismillah tu la yg buatkan aku bocor je poket time2 gaji nie..
syahmiooi is offline  
Old 03-24-2009, 11:11 PM
  #65  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up trainning ya mlm ni hehehhehee



Originally Posted by ts4nkit
hah...baru lah terang...baru la jelas signboard tu...cmfirm pasni org ramai tertarik dan menarik ramai kakis mini-z...selamat maju jaya...
fzhal is offline  
Old 03-25-2009, 12:45 AM
  #66  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fzhal
hahaha...mlm ni training lagi...kalau takde aral melintang...huhu time amik corner mr02 susah sket la....kalah dgn AWD
royrock is offline  
Old 03-25-2009, 12:50 AM
  #67  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up apa lagi....

masa utk bertindak...
mr02 cara main mmg lain skit dari awd....aku pun kekok gak main mr02, mungkin bergantung pada keta apa yg kita start main kot....so bila aku test, aku selesa ngan AWD....so.....awd all the way la.....bukan kata mr02 tak bagus in fact klu kena cara mr02 pun leh pukul AWD, tgok kepada keselesaan lu la....


Originally Posted by royrock
hahaha...mlm ni training lagi...kalau takde aral melintang...huhu time amik corner mr02 susah sket la....kalah dgn AWD
fzhal is offline  
Old 03-25-2009, 12:53 AM
  #68  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Betul tu

Originally Posted by fzhal
masa utk bertindak...
mr02 cara main mmg lain skit dari awd....aku pun kekok gak main mr02, mungkin bergantung pada keta apa yg kita start main kot....so bila aku test, aku selesa ngan AWD....so.....awd all the way la.....bukan kata mr02 tak bagus in fact klu kena cara mr02 pun leh pukul AWD, tgok kepada keselesaan lu la....
betul tu, aku pun dh test MR015 & AWD dan aku selesa dgn AWD...
fliz is offline  
Old 03-25-2009, 01:05 AM
  #69  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fzhal
masa utk bertindak...
mr02 cara main mmg lain skit dari awd....aku pun kekok gak main mr02, mungkin bergantung pada keta apa yg kita start main kot....so bila aku test, aku selesa ngan AWD....so.....awd all the way la.....bukan kata mr02 tak bagus in fact klu kena cara mr02 pun leh pukul AWD, tgok kepada keselesaan lu la....
hehe..takpe2...nanti wa test lagi malam nie...huhuhu
royrock is offline  
Old 03-25-2009, 02:56 AM
  #70  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
hehe..takpe2...nanti wa test lagi malam nie...huhuhu
...jommm..turun ...malam nie test keta baru....taukey, jgn lupa...bro fzhal dh bg tau kan...mlm nie aku amik...kkk
ts4nkit is offline  
Old 03-25-2009, 03:36 AM
  #71  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
...jommm..turun ...malam nie test keta baru....taukey, jgn lupa...bro fzhal dh bg tau kan...mlm nie aku amik...kkk
ko nk turun bangi ke klang??huhu ok set bangi!!
royrock is offline  
Old 03-25-2009, 06:48 AM
  #72  
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default MR02 vs AWD

Originally Posted by royrock
ko nk turun bangi ke klang??huhu ok set bangi!!
For me MR02 faster than AWD. Kalu tgk technical side, MR02 teach you how to drive better. Secara theory, MR02 lg laju coz kurang lost power compare to AWD.
cooyard is offline  
Old 03-25-2009, 06:19 PM
  #73  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking betu! betul! betul!

Originally Posted by cooyard
For me MR02 faster than AWD. Kalu tgk technical side, MR02 teach you how to drive better. Secara theory, MR02 lg laju coz kurang lost power compare to AWD.
awd cuma lebih pada handling ajer!!!! heheheheeee!!! bak kata fzhal setiap kete ada cara utk mengendalikan nyer!!! terpulang pd keaselesaan!! mcm mr-02 kalu lu punch masa selekoh tayar belakang akan skid dan menyebabkan corner kecik......tp awd tayar depan pun akan skid gak dan menyebabkan corner besar!!!...itu cuma contoh jer!!!....TEPUK DADA TANYA TGN MANA SELESA!!! heheheheheeee!!!.....
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-25-2009, 06:21 PM
  #74  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by cooyard
For me MR02 faster than AWD. Kalu tgk technical side, MR02 teach you how to drive better. Secara theory, MR02 lg laju coz kurang lost power compare to AWD.
Thats true, actually MR02 is more faster than AWD but then terpulang pada driver preferences. Every model ada pros and cons tapi yang penting we have fun playing Mini-Z
fliz is offline  
Old 03-25-2009, 06:59 PM
  #75  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by cooyard
For me MR02 faster than AWD. Kalu tgk technical side, MR02 teach you how to drive better. Secara theory, MR02 lg laju coz kurang lost power compare to AWD.
huhu....tu ade gak betulnye...hehehe
royrock is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.