Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-02-2009, 07:09 PM
  #631  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Best Tu!!!!

Originally Posted by fliz
Venue belum tentukan tapi yg pasti diluar dan bukan di irc atau mrch.hopefully dpt buat tmpt yg besar utk combine 4 full track kyosho...huh xblh bygkan besar jugak tu...kalo ada cadangan blh cadang kt sini
Fuh!!! Kalau full 4 kyosho track , mau satu lap lebih kurang 20 sec..

Harap-harap nanti takda aral melintanglah....
 
Old 05-03-2009, 03:33 AM
  #632  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Hmm tp aku rasa rekod ni x blh di iktiraf sgt la...

Originally Posted by akulesapelagi
wow...ade 4 saksi yang mengesahkan lap time tersebut...kekekekek.....
1. Sbb faster lap tu dia main sorunk2 on trek
2. Sbb dia x masuk perlumbaan. faster lap akan dikira time race yg diiktiraf oleh penganjur
3.So kita x dpt nak identify rekod dia sama ada weekly rekod or gp rekod. Hihi
Parkteh_69 is offline  
Old 05-03-2009, 08:43 AM
  #633  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Mempersembahkan

GP Race details pls refer here : -

http://www.rctech.net/forum/malaysia...series-gp.html

Last edited by fliz; 05-05-2009 at 04:48 AM.
fliz is offline  
Old 05-03-2009, 06:19 PM
  #634  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
1. Sbb faster lap tu dia main sorunk2 on trek
2. Sbb dia x masuk perlumbaan. faster lap akan dikira time race yg diiktiraf oleh penganjur
3.So kita x dpt nak identify rekod dia sama ada weekly rekod or gp rekod. Hihi
aku sokong....so...rekod still 9.00s...hehehehehehehehheheheh:blush :
ts4nkit is offline  
Old 05-03-2009, 06:24 PM
  #635  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
aku sokong....so...rekod still 9.00s...hehehehehehehehheheheh:blush :
Utk pengetahuan En. Anip, Race mlm tadi mencatat Best Lap 8.48s tetapi tidak dikira official, memandangkan pihak penganjur menyatakan best lap akan dikira secara rasmi di weekly race atau gp.
fliz is offline  
Old 05-03-2009, 06:46 PM
  #636  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Utk pengetahuan En. Anip, Race mlm tadi mencatat Best Lap 8.48s tetapi tidak dikira official, memandangkan pihak penganjur menyatakan best lap akan dikira secara rasmi di weekly race atau gp.
hah..so...catatan lain tidak kira...9.00s masa weekly race aritu lah REKOD nya..huahahahaha
ts4nkit is offline  
Old 05-03-2009, 06:47 PM
  #637  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Registration

For registration pls refer to this URL

http://www.rctech.net/forum/malaysia...series-gp.html

Last edited by fliz; 05-03-2009 at 09:21 PM.
fliz is offline  
Old 05-03-2009, 06:54 PM
  #638  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

nak masuk kee tak nak...nak masuk ke tak nak.....ermmm....
akulesapelagi is offline  
Old 05-03-2009, 06:56 PM
  #639  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default bestnye korang buat bes lap

perghhhh layan siot korang buat best lap....huhuhuhu....bagus2 demi untuk mini z yang tercinta...geng bukit kene laju2...hehehe...
royrock is offline  
Old 05-03-2009, 06:56 PM
  #640  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
nak masuk kee tak nak...nak masuk ke tak nak.....ermmm....
Abg Jack masukla show support skit, lagipun kete dah mantap..bile lagi nk test
fliz is offline  
Old 05-03-2009, 06:57 PM
  #641  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by royrock
perghhhh layan siot korang buat best lap....huhuhuhu....bagus2 demi untuk mini z yang tercinta...geng bukit kene laju2...hehehe...
roy hang jangan xjoin..juara B-Main, heheheh lama xnampak...
fliz is offline  
Old 05-03-2009, 06:58 PM
  #642  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Mini-Z GP IRC & MRCH 09 Registration
1st GP (Bangi MRCH)
Name / Car Model / Frequency


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.ts4nkit/TAKATA 98mm/27.145
11.
12.

Please bank-in RM30 to confirm your registration to this acc:

1. 12180010504057 (CIMB) - Faril Izaldi Salihuddin
2. 162339020285 (Maybank) - Norkhairuddin Noraidin

Free T-Shirt for every registration


lalalaalalla...meh kita beraksi
ts4nkit is offline  
Old 05-03-2009, 07:01 PM
  #643  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by akulesapelagi
nak masuk kee tak nak...nak masuk ke tak nak.....ermmm....
apa nie bro...jom la...layan jer...y penting support

Originally Posted by royrock
perghhhh layan siot korang buat best lap....huhuhuhu....bagus2 demi untuk mini z yang tercinta...geng bukit kene laju2...hehehe...
ko plak apa cer??? tak nak sahut cabaran ke
ts4nkit is offline  
Old 05-03-2009, 07:58 PM
  #644  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
apa nie bro...jom la...layan jer...y penting support



ko plak apa cer??? tak nak sahut cabaran ke
huhu....mr02 ni nak kena upkan dulu baru bley lawan evo carbon...hahaha
royrock is offline  
Old 05-03-2009, 08:15 PM
  #645  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
huhu....mr02 ni nak kena upkan dulu baru bley lawan evo carbon...hahaha
up jgn tak up...sempat lg sblom 9hb nie...eh...juara b-main kan x nak masuk kot...DAH NGAKU KALAH KE??????? kalah menang adat la...yg penting support kengkawan
ts4nkit is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.