Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 04-29-2009, 06:10 PM
  #586  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Seperti yang dijangka - Raja Bukit Mr Hanip...

Open Category
2 Minutes Qualifying
1 Minutes Race

1. Hanip - 57Lap BL:9.00s
2. Din - 53Lap BL:9.61s
3. Jack Redsuns - 45Lap BL:10.00s
4. Kamal - 34Lap BL:11.00s



Kereta Juara di PIT



Kepada yang kurang bernasib baik, jangan putus asa HOP HUP kan lagi kete anda...

Tahniah & Terima Kasih kepada yang menyertai MRCH Weekly Fun Race.
NASIB JERRR TUHH.....
ts4nkit is offline  
Old 04-29-2009, 06:12 PM
  #587  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
saudara ku royrock...
so ...skrg ang marah kat evo carbon arrr...k..k..k...pasnie evo carbon dh x turun dah...x rempit dah...evo carbon simpan dlm kotak jer....tp...nti kan...
Lepas nie TAK KATA KATA turun...takutnyeeee
fliz is offline  
Old 04-29-2009, 06:27 PM
  #588  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up TAHNIAH !!!!!!

Tahniah kepada Evo Carbon !!!!

Cayalah !!!!!
 
Old 04-29-2009, 06:37 PM
  #589  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation

Originally Posted by fliz
Lepas nie TAK KATA KATA turun...takutnyeeee
TAKATA alamak makin powerlah lepas ni!!!!!
 
Old 04-29-2009, 06:44 PM
  #590  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default thanks semua...

hehe...cayalah korang semua...thanks..aku akan bertapa mengkaji ape yg patut aku buat..hehehe....anip...aku tak marah kt evo carbon...hehe tapi tu yg body hijau tu ape tu??alahmak....lawa siottttttttttttttt....mana aci weiiiii
royrock is offline  
Old 04-29-2009, 07:12 PM
  #591  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default YAA semangat macam tu yang kita mahukan...

Originally Posted by royrock
hehe...cayalah korang semua...thanks..aku akan bertapa mengkaji ape yg patut aku buat..hehehe....anip...aku tak marah kt evo carbon...hehe tapi tu yg body hijau tu ape tu??alahmak....lawa siottttttttttttttt....mana aci weiiiii
teruskan usaha anda....
Parkteh_69 is offline  
Old 04-29-2009, 07:15 PM
  #592  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
NASIB JERRR TUHH.....
nasib ek......hehehehe......tak pe....next week ader lagi.....

p/s: nak kene praktis lagi nie....
akulesapelagi is offline  
Old 04-29-2009, 07:25 PM
  #593  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default betul betul betul

Originally Posted by akulesapelagi
nasib ek......hehehehe......tak pe....next week ader lagi.....

p/s: nak kene praktis lagi nie....
p/s: nak kene praktis lagi nie....
Parkteh_69 is offline  
Old 04-29-2009, 07:41 PM
  #594  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
p/s: nak kene praktis lagi nie....
hehehehehehehehe..........usaha tangga kejayaan......

dengan tag line "saye menang tayar".....
akulesapelagi is offline  
Old 04-29-2009, 08:01 PM
  #595  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Tahniah kepada Evo Carbon !!!!

Cayalah !!!!!
hahahahahahaha...mng sbb guna TAYAR ang kot...HEHEHEHE
ts4nkit is offline  
Old 04-29-2009, 08:04 PM
  #596  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
hehe...cayalah korang semua...thanks..aku akan bertapa mengkaji ape yg patut aku buat..hehehe....anip...aku tak marah kt evo carbon...hehe tapi tu yg body hijau tu ape tu??alahmak....lawa siottttttttttttttt....mana aci weiiiii
...cam marah kat evo carbon jer..tu yg tukaq body hijau...TAk terKATA tuh.....
ts4nkit is offline  
Old 04-29-2009, 08:09 PM
  #597  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
hehe...cayalah korang semua...thanks..aku akan bertapa mengkaji ape yg patut aku buat..hehehe....anip...aku tak marah kt evo carbon...hehe tapi tu yg body hijau tu ape tu??alahmak....lawa siottttttttttttttt....mana aci weiiiii
Originally Posted by Parkteh_69
teruskan usaha anda....
Originally Posted by akulesapelagi
nasib ek......hehehehe......tak pe....next week ader lagi.....

p/s: nak kene praktis lagi nie....
Originally Posted by Parkteh_69
p/s: nak kene praktis lagi nie....
BETOI...USAHA LEBIH...SUPAYA MANTOOOOOOOP....

Originally Posted by akulesapelagi
hehehehehehehehe..........usaha tangga kejayaan......

dengan tag line "saye menang tayar".....
....."SAYA MENANG TAYAR"!!!!!....kalau tiap2 mggu ada race..BES OOOooo CAM NIE....
ts4nkit is offline  
Old 04-29-2009, 08:16 PM
  #598  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Post Mortem Weekly Race 29/04/09 (EVO Jambu)

1. suspension Masih Lagi belum berada pada tahap yang memuaskan walaupun mengunakan SAS. Penyelesaian Kena Setting Lagi beli Drooop.
2. Bateri Tak sampai finishing dah abiz Penyelesaian dah beli Orien 950 HV.
3. Pemanduan kurang Keyakinan, Penyelesaian Perlu Banyak Praktis
4. Body tak sepadan dengan Kereta tayar sangkut. Penyelesaian Kena Kumpul duit nak beli Wide Body (Ferari Putih boleh kot..)
5. Kena Selalu Praktis
Parkteh_69 is offline  
Old 04-29-2009, 08:21 PM
  #599  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
1. suspension Masih Lagi belum berada pada tahap yang memuaskan walaupun mengunakan SAS. Penyelesaian Kena Setting Lagi beli Drooop.
2. Bateri Tak sampai finishing dah abiz Penyelesaian dah beli Orien 950 HV.
3. Pemanduan kurang Keyakinan, Penyelesaian Perlu Banyak Praktis
4. Body tak sepadan dengan Kereta tayar sangkut. Penyelesaian Kena Kumpul duit nak beli Wide Body (Ferari Putih boleh kot..)
5. Kena Selalu Praktis
perghhhh...bru weekly race..dah ada wat post mortem lah...praktis lebih la..cari part baru lah...habis lah TAk teKATA 9hb 5 nie....
....bro jack...APA LAGI....
ts4nkit is offline  
Old 04-29-2009, 08:54 PM
  #600  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
perghhhh...bru weekly race..dah ada wat post mortem lah...praktis lebih la..cari part baru lah...habis lah TAk teKATA 9hb 5 nie....
....bro jack...APA LAGI....
heheheh......in proses.....

semalam....penggunaan bateri 950HV memang beri impak maksimum......

cume perlu lebih latihan utk mengendalikan redsuns.....

tayar dah botak......
akulesapelagi is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.