Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 04-19-2009, 09:55 PM
  #451  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by akulesapelagi
menarik......leh jadi penyokong......
Jack pe barang jd penyokong..msuk race la br ade klas ma..jom join race jack mane tau bleh menang...

RED SUN READY....
Gzee is offline  
Old 04-19-2009, 10:19 PM
  #452  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Gzee
Mr Anip tgh kembang idup sbb mlm td dapat pecah rekod sendri..
pembetulan 9.16s...

evo jambu blom test lg..tp kompem leh wat lap 8.00s...
okehh...
aku percaya...evo jambu can do it...!!!!
.....tp my target for this weeek below 9s aje...
ts4nkit is offline  
Old 04-19-2009, 10:36 PM
  #453  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by fliz
Guys, Lap system is up and running...no need soldering. Easy to use transponder...RFID based.Indicates Lap by beep sound...



yang pic atas tu aku ingat bebola ayam.
Parkteh_69 is offline  
Old 04-19-2009, 10:44 PM
  #454  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
yang pic atas tu aku ingat bebola ayam.
...apa la ang nie...dah kelabu asap ke...tau la evo jambu masuk workshop...
ts4nkit is offline  
Old 04-19-2009, 11:04 PM
  #455  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
...apa la ang nie...dah kelabu asap ke...tau la evo jambu masuk workshop...
hahaha evo jambu kemungkinan tak bergerak dalam tempoh terdekat ni. dia sakit. hahaha so rekod ko tu mungkin lama lagi la ko pegang. hahaha
Parkteh_69 is offline  
Old 04-19-2009, 11:10 PM
  #456  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
hahaha evo jambu kemungkinan tak bergerak dalam tempoh terdekat ni. dia sakit. hahaha so rekod ko tu mungkin lama lagi la ko pegang. hahaha
...tak jugak...kemungkinan rabu malam akan 'lebur' buat selama2 nya...hihihihihi...geng klang yg pro2 tu akan turun....
ts4nkit is offline  
Old 04-19-2009, 11:19 PM
  #457  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
...tak jugak...kemungkinan rabu malam akan 'lebur' buat selama2 nya...hihihihihi...geng klang yg pro2 tu akan turun....

hahaha yg tu no komen...
Parkteh_69 is offline  
Old 04-19-2009, 11:35 PM
  #458  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
..alamak bro...segan aku!!!!...
BOSS & GENG MRCH...sy suggest, tlg buat sesuatu kat selekoh MAUT tu...letak penghadang ke...apa ke...drpd model "kita" mnjunam jatuh...hari2 jatuh gaung mau tukar kit baru arr...
hmm sabar ya... rilek sure selasa ko datang sumer dah ok.
Parkteh_69 is offline  
Old 04-19-2009, 11:56 PM
  #459  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
hmm sabar ya... rilek sure selasa ko datang sumer dah ok.

ye ke...jgn plak aku dtg masih lg cam skrg...mau aku panggil 'jentolak' tarak itu punya bangi hill speedway
ts4nkit is offline  
Old 04-20-2009, 12:07 AM
  #460  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
ye ke...jgn plak aku dtg masih lg cam skrg...mau aku panggil 'jentolak' tarak itu punya bangi hill speedway
kuang hajaq ya...
sure ok klu pasnie ko nak jentolak pun boleh...
Parkteh_69 is offline  
Old 04-20-2009, 12:09 AM
  #461  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Red face

Originally Posted by ts4nkit
...tak jugak...kemungkinan rabu malam akan 'lebur' buat selama2 nya...hihihihihi...geng klang yg pro2 tu akan turun....
Janganlah cam tu... kita orang bukan pro sangat pun...

Ni kene tanya tokey klang jadi ke tidak rabu ni..

Tokey klang cam mana?
 
Old 04-20-2009, 12:10 AM
  #462  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
ye ke...jgn plak aku dtg masih lg cam skrg...mau aku panggil 'jentolak' tarak itu punya bangi hill speedway
Uihh takkan sebab gaung satu trek ko nk musnahkan,lagipun gaung tu kita dah namakan sempena catatan masa terpantas..GAUNG ANIP hehehehe.

Aku tau ko nk dpt < 9s tapi akibat gaung tu..., Sebenarnya ada byk kenangan di gaung tu, tak sampai hati..

Gaung = Cabaran = Initial D
fliz is offline  
Old 04-20-2009, 12:14 AM
  #463  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by fliz
Best Lap This Week

Mr Anip aka Evo Carbon : 9.13s
ALAMAK...dah ade transponder..perghhh nip..ko dah buat best lap ni..hhuhu..tungguuuu aku datang...hehe

Originally Posted by ApengxiGT
Ni projek belum on lagi!! Kalau dah masuk best lap sure 3.19s !!!
perghh....bro harry punya projek mr02 tu...nak kene belajar nie

Originally Posted by ts4nkit
...sure...hihihii...x sabo menanti rabu malam...weekly race..
terbaik!!...

Originally Posted by Gzee
Mr Anip tgh kembang idup sbb mlm td dapat pecah rekod sendri..
pembetulan 9.16s...

evo jambu blom test lg..tp kompem leh wat lap 8.00s...
okehh...
evo carbon dengan evo jambu konpem rekod la!

Originally Posted by Parkteh_69
hahaha evo jambu kemungkinan tak bergerak dalam tempoh terdekat ni. dia sakit. hahaha so rekod ko tu mungkin lama lagi la ko pegang. hahaha
huhuhu....apsal?? evo jambu??
royrock is offline  
Old 04-20-2009, 12:59 AM
  #464  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Smile racing fee?

Bro,

race 9th May ni fee brp?.
zafuan is offline  
Old 04-20-2009, 01:38 AM
  #465  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Unhappy huhuhuhuuuuu!!!!

9 mei!!!...x dpt join race kat bangi!!!....huhuhuhuuuuuu!!!
GT_CAPANG!! is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.