Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 04-17-2009, 06:10 AM
  #436  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Bro Flizo,

Bila-agak-agaknya akan diadakan Race di Bangi.

Sangat Teruja Ni !!!

Insyallah, kemungkinan besar 9 MEI 2009.Maaf sebab lewat skit al-maklumlah ini 1st race MRCH so kita nak buat yang terbaik dan menunggu boss klang available

Nanti kami akan buat poster race & borang penyertaan....
fliz is offline  
Old 04-17-2009, 06:25 AM
  #437  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Unhappy alamak!!!

Originally Posted by fliz
Insyallah, kemungkinan besar 9 MEI 2009.Maaf sebab lewat skit al-maklumlah ini 1st race MRCH so kita nak buat yang terbaik dan menunggu boss klang available

Nanti kami akan buat poster race & borang penyertaan....

tarikh tu gua dah plan nak bawa family gua gi langkawi lah bro!!!!..... adus melepas lah aku kali ni!!!!........
GT_CAPANG!! is offline  
Old 04-17-2009, 06:27 AM
  #438  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Unhappy cadangan!!!

bro kalu 16 mei x leh ker????......huhuhuhuhuuuuuu!!!..... kesian kat gua!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 04-18-2009, 03:05 AM
  #439  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking brushless mr-02!!!

ader bran!!!

rear mount (rm)





mid mount (mm)



GT_CAPANG!! is offline  
Old 04-18-2009, 08:33 PM
  #440  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Insyallah, kemungkinan besar 9 MEI 2009.Maaf sebab lewat skit al-maklumlah ini 1st race MRCH so kita nak buat yang terbaik dan menunggu boss klang available

Nanti kami akan buat poster race & borang penyertaan....

menarik......leh jadi penyokong......
akulesapelagi is offline  
Old 04-18-2009, 09:46 PM
  #441  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
menarik......leh jadi penyokong......
join le....team redsuns kan ada...
fliz is offline  
Old 04-19-2009, 05:29 AM
  #442  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Bagus!!!

Originally Posted by fliz
Insyallah, kemungkinan besar 9 MEI 2009.Maaf sebab lewat skit al-maklumlah ini 1st race MRCH so kita nak buat yang terbaik dan menunggu boss klang available

Nanti kami akan buat poster race & borang penyertaan....
Wokey!!!! Cun!!! Teruja sungguh teruna ini!!! eh silap bapak orang ni!!!!!
 
Old 04-19-2009, 09:58 AM
  #443  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default New Arrival at MRCH

Guys, Lap system is up and running...no need soldering. Easy to use transponder...RFID based.Indicates Lap by beep sound...



fliz is offline  
Old 04-19-2009, 10:01 AM
  #444  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Best Lap

Best Lap This Week

Mr Anip aka Evo Carbon : 9.13s
fliz is offline  
Old 04-19-2009, 05:42 PM
  #445  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Cayalah Bro!!!

Originally Posted by fliz
Best Lap This Week

Mr Anip aka Evo Carbon : 9.13s

Ni projek belum on lagi!! Kalau dah masuk best lap sure 3.19s !!!
 
Old 04-19-2009, 05:46 PM
  #446  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Best Lap This Week

Mr Anip aka Evo Carbon : 9.13s
..alamak bro...segan aku!!!!...
BOSS & GENG MRCH...sy suggest, tlg buat sesuatu kat selekoh MAUT tu...letak penghadang ke...apa ke...drpd model "kita" mnjunam jatuh...hari2 jatuh gaung mau tukar kit baru arr...
ts4nkit is offline  
Old 04-19-2009, 06:14 PM
  #447  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Ni projek belum on lagi!! Kalau dah masuk best lap sure 3.19s !!!
...sure...hihihii...x sabo menanti rabu malam...weekly race..
ts4nkit is offline  
Old 04-19-2009, 06:41 PM
  #448  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
..alamak bro...segan aku!!!!...
BOSS & GENG MRCH...sy suggest, tlg buat sesuatu kat selekoh MAUT tu...letak penghadang ke...apa ke...drpd model "kita" mnjunam jatuh...hari2 jatuh gaung mau tukar kit baru arr...
Jurutera trek sedng menyelesaikn masalah nie,gaung tersebut akan ditimbus.walaubgaimanapun kecekapan driver adalah penting.sentiasa beringat,sayangilah orang yg tersayang..anda mampu mengubahnya
fliz is offline  
Old 04-19-2009, 08:44 PM
  #449  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by fliz
Best Lap This Week

Mr Anip aka Evo Carbon : 9.13s
Mr Anip tgh kembang idup sbb mlm td dapat pecah rekod sendri..
pembetulan 9.16s...

evo jambu blom test lg..tp kompem leh wat lap 8.00s...
okehh...
Gzee is offline  
Old 04-19-2009, 08:49 PM
  #450  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by fliz
Jurutera trek sedng menyelesaikn masalah nie,gaung tersebut akan ditimbus.walaubgaimanapun kecekapan driver adalah penting.sentiasa beringat,sayangilah orang yg tersayang..anda mampu mengubahnya

Okeh kami tgh panggil jurutera dr anfield nak kasi rata itu trak,skang die tgh bz nak design jmbtan bengkok kat JB dah siap sok die sggh kat bangi..jgn risau kami berusaha gigih bg myelesai kan mslah ni...segala kesulitan amat di kesali..
Gzee is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.