Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-16-2009, 08:43 PM
  #16  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by shokyo
ok...cantek...tq...

akan datang bersama presiden Putrajaya RCC...
hishh ada presiden pulak....
smokealot is offline  
Old 03-16-2009, 08:44 PM
  #17  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by syahmiooi
got my pm???
bodyshell setakat ni yang ada Subaru Putih dan RX7 Biru metallic
fliz is offline  
Old 03-16-2009, 08:50 PM
  #18  
Tech Master
iTrader: (8)
 
shokyo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Matahari Naik
Posts: 1,959
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Originally Posted by smokealot
hishh ada presiden pulak....

opsss...silap....naib presiden...hehehehe...sorry bro... saya dah nak turun ni...
shokyo is offline  
Old 03-16-2009, 09:17 PM
  #19  
Tech Master
iTrader: (13)
 
necromaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Serdang, Selangor
Posts: 1,502
Trader Rating: 13 (100%+)
Default akhirnye

ada produk2 lain x selain mini z, aritu aku tgk kdai rc kt warta mhl gle..
necromaster is offline  
Old 03-16-2009, 11:22 PM
  #20  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Thumbs up cayolah!!!

, ni la kedai yg bro fzhal cakap tu!
zafuan is offline  
Old 03-16-2009, 11:31 PM
  #21  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by necromaster
ada produk2 lain x selain mini z, aritu aku tgk kdai rc kt warta mhl gle..
buat masa ni belum lagi, insyallah kalo ada rezeki kita akan tambah parts utk 1/10, Heli dan lain-lain.
fliz is offline  
Old 03-17-2009, 05:33 PM
  #22  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking congrates!!!!

tahniah bro!!,
terlerai lah sudah segala tanda tanya!!!..... heheheheeee!!!!.... anyway!!... bila grand opening nak diadakan.... leh gua turun reramai utk memeriahkan lagi!!!... heeheheheee!!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 03-17-2009, 07:17 PM
  #23  
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Thumbs up Mari semua!!!!

First congrats kat tokeh kedai !!!

Mari semua...abang2,kakak2,adik2,datuk2,nenek2,makcik2& pakcik2 jangan malu jangan segan, jom semua pakat main mini-z!!!!!!!

, amacam taukeh ok tak promosi ni? aku tengok kat luar negeri org dah tua2 pun layan miniz, at least layan bende/aktiviti yg sihat..........

Mmg bagi korang2 yg baru nak berjinak atau mulakan hobi main miniz korang akan fikir dua tiga kali , sbb korang mesti fikir beli miniz kecik harga dlm 700ratus tapi kalau beli kete 1:10 rtr murah lagi,....tp sejauh mana korang boleh pergi jauh ngan keta tu???tokeh yg jual tu ada buat race ke?????spare part ada ke???????ataupun kalau bukan yg murah made in china seperti model yang lebih mahal sedikit ....mampukah korang bertahan dengan hobi tu????

So apapun pilihan ditangan korang, jadilah pengguna bijak!

kalau setakat beli nak main depan rumah or suke2 then go for keta rtr 1:10 made in china je la.....tapi kalau ingat nak melibatkan diri dengan hobi yg korang boleh maintain then go for...........

Mini-Z

Last edited by rcfacts; 03-17-2009 at 08:10 PM.
rcfacts is offline  
Old 03-17-2009, 08:17 PM
  #24  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Layan tu.

yurp

Last edited by Parkteh_69; 03-24-2009 at 01:53 AM.
Parkteh_69 is offline  
Old 03-17-2009, 08:38 PM
  #25  
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Talking race...

Geng2 bangi join race 28.3.2009 ni kat Indoor Racing tak??jom la ramai2...kasi meriah skit!!
rcfacts is offline  
Old 03-17-2009, 09:20 PM
  #26  
Tech Initiate
iTrader: (2)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 30
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

aku ada sebijik model takara tomy...boleh bawak gi main kat situ ker bro?
dreamsphere is offline  
Old 03-17-2009, 09:38 PM
  #27  
Tech Apprentice
iTrader: (4)
 
clonefake's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: muar melaka
Posts: 51
Trader Rating: 4 (100%+)
Default hmm

menarik ni...kat mane?
clonefake is offline  
Old 03-17-2009, 09:44 PM
  #28  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking kat muar!

rizal a.k.a clonefake,

lokasi kat bangi,..turun la lu lama tak turun.....!!


Originally Posted by clonefake
menarik ni...kat mane?

Last edited by fzhal; 03-17-2009 at 09:55 PM.
fzhal is offline  
Old 03-17-2009, 09:54 PM
  #29  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Thank U

Originally Posted by rcfacts
First congrats kat tokeh kedai !!!

Mari semua...abang2,kakak2,adik2,datuk2,nenek2,makcik2& pakcik2 jangan malu jangan segan, jom semua pakat main mini-z!!!!!!!

, amacam taukeh ok tak promosi ni? aku tengok kat luar negeri org dah tua2 pun layan miniz, at least layan bende/aktiviti yg sihat..........

Mmg bagi korang2 yg baru nak berjinak atau mulakan hobi main miniz korang akan fikir dua tiga kali , sbb korang mesti fikir beli miniz kecik harga dlm 700ratus tapi kalau beli kete 1:10 rtr murah lagi,....tp sejauh mana korang boleh pergi jauh ngan keta tu???tokeh yg jual tu ada buat race ke?????spare part ada ke???????ataupun kalau bukan yg murah made in china seperti model yang lebih mahal sedikit ....mampukah korang bertahan dengan hobi tu????

So apapun pilihan ditangan korang, jadilah pengguna bijak!

kalau setakat beli nak main depan rumah or suke2 then go for keta rtr 1:10 made in china je la.....tapi kalau ingat nak melibatkan diri dengan hobi yg korang boleh maintain then go for...........

Mini-Z
Thank U, Thank U , betul tu...akan datang kita akan organize race grand prix bersama indoor racing & cafe. Extend track dengan lebih menarik dan mencabar...maybe extend sampai track drift sedia ada.

Nantikan...
fliz is offline  
Old 03-17-2009, 09:56 PM
  #30  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by rcfacts
Geng2 bangi join race 28.3.2009 ni kat Indoor Racing tak??jom la ramai2...kasi meriah skit!!
Geng bangi insyallah, tapi kami still standard lagi...takut cicir 10 tile
fliz is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.