Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 07-02-2009, 06:54 PM
  #1906  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Sama Sama (Nada Moon Pada Jack)
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 07:08 PM
  #1907  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Sama Sama (Nada Moon Pada Jack)
aku dh semakin pening baca msg korang....byk sgt istilah2 luar dr kamus dewan bahasa....apa nie jack...
ts4nkit is offline  
Old 07-02-2009, 07:11 PM
  #1908  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
aku dh semakin pening baca msg korang....byk sgt istilah2 luar dr kamus dewan bahasa....apa nie jack...
awak pening....kesian awak...mari saya urutkan....pakai jari jemari saya....
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 07:15 PM
  #1909  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Racer jemputan...memeriahkan suasana...

Bangi, 2 julai...

1. Racer jemputan, jutaan terima kasih kerana datang dan memeriahkan suasana, harap lepas nie ada lebih ramai racer-racer dari golongan wanita join mini-z. yerh sememangnya main mini-z nie tak berpanas dan tidak berhujan, so kulit mika tak akan gelap. orang melayu cakap tak makan dek panas dan tak lekang dihujan.
1. Selamat datang kepada Fulltank dan sahabatnya. (welcome) kedatangan anda amat dialu-alukan. terima kasih daun keladi kalau suka mini-z datanglah beli, pastu main bersama-sama kami... hihihi
1.Tahniah kepada racer-racer yang join daily race malam tadi, antaranya Jack, Anep, Kamal, Hadi, dan lain-lain. tahniah kepada pemenang. Air Radiq dan char kaw teaw... saper yang menang yerk malam tadi?
sekian terima kasih...
wasalam...

P/S. pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas.
tagline surat cinta zaman dulu-dulu.



Parkteh_69 is offline  
Old 07-02-2009, 07:16 PM
  #1910  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by akulesapelagi
awak pening....kesian awak...mari saya urutkan....pakai jari jemari saya....
tak nak lah..jari jemari awak kasar...sbb...selalu baiki keta...TP>>kalau gadis litar semalam ...comfirm aku bersetuju
ts4nkit is offline  
Old 07-02-2009, 07:19 PM
  #1911  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
aku dh semakin pening baca msg korang....byk sgt istilah2 luar dr kamus dewan bahasa....apa nie jack...
Saya pun pening, kadang-kadang saya pun xpaham apa yang saya taip
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 07:19 PM
  #1912  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
tak nak lah..jari jemari awak kasar...sbb...selalu baiki keta...TP>>kalau gadis litar semalam ...comfirm aku bersetuju
Awak nie xingat bini kat rumah keeeeeeeeeee
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 07:20 PM
  #1913  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
tak nak lah..jari jemari awak kasar...sbb...selalu baiki keta...TP>>kalau gadis litar semalam ...comfirm aku bersetuju
gatal awak ye....tidak mengapa...nanti saya minta sudara dean panggilkan moon....saya tau awak minat moon kan....
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 07:21 PM
  #1914  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

"Kempen Mesra Forum"



MRCH telah melancarkan kempen mesra forum untuk mengurangkan kegarangan di dalam berforum.Di harap semua pengforum dapat berbahasa dengan baik. "Bahasa Jiwa Bangsa!"
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 07:21 PM
  #1915  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Awak nie xingat bini kat rumah keeeeeeeeeee
tu la...semalam dia balik awal....takut bini dia suruh tidur kat luar.....
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 07:22 PM
  #1916  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
"Kempen Mesra Forum"

MRCH telah melancarkan kempen mesra forum untuk mengurangkan kegarangan di dalam berforum.Di harap semua pengforum dapat berbahasa dengan baik. "Bahasa Jiwa Bangsa!"
maafkan saya...malam ini ada perlumbaan lagi ke?...
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 07:24 PM
  #1917  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
maafkan saya...malam ini ada perlumbaan lagi ke?...
maafkan saya juga, nampaknya begitula...setiap malam ada perlumbaan awak dah lupa ke?
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 07:26 PM
  #1918  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

nak jual krete tak bermakne nak tinggalkan MINI-Z bro mungkin kearah 2.4 ker3.4 ke 4.00 ker heheh..


Originally Posted by fliz
Kalau begitu suratan takdir kami di MRCH kehilangan seorang pelumba yang disenangi ramai malah tampan dan tenang dalam menghadapi dugaan. Kepada Abg Zaidi semoga berbahagia disamping insan tercinta.....We Will Miss U.

Kenangan bersama Abg Zaidi












Terimalah...
+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
lubestars is offline  
Old 07-02-2009, 07:28 PM
  #1919  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by fliz
maafkan saya juga, nampaknya begitula...setiap malam ada perlumbaan awak dah lupa ke?
betul ke ader perlumbaan malam ini... gadis2 litar ader skali
lubestars is offline  
Old 07-02-2009, 07:31 PM
  #1920  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Iklan Mesra Berforum

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Bahasa menunjukkan Bangsa
Parkteh_69 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.