Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 07-02-2009, 01:29 AM
  #1891  
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 62
Smile

ye ke, kira jiwa halus la

Originally Posted by lubestars
btul3... tengok je muka akulasapelagi tue muke je ganas tapi hati tisu bak kaca berderai (jiwang woooo)
muray is offline  
Old 07-02-2009, 01:31 AM
  #1892  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by muray
ye ke, kira jiwa halus la
amboiiii.....ekekekekek.....mai laa...join mini z....

mlm nie dorang ader race....dok maner en muray.....(skema betoi ayat aku nie....)
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 01:34 AM
  #1893  
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 62
Default

keta pun lom beli lagi, tapi nampak cam best jerk miniz ni, cool! dok shah alam, awak2 semua dok mana?

Originally Posted by akulesapelagi
amboiiii.....ekekekekek.....mai laa...join mini z....

mlm nie dorang ader race....dok maner en muray.....(skema betoi ayat aku nie....)
muray is offline  
Old 07-02-2009, 01:34 AM
  #1894  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default aku rasa nak jual krete aku le...

Originally Posted by muray
keta apa yang ada sekarang? bape harga?dah ada remote? keta miniz seken ada?



aku rasa nak jual krete aku le...
ko nak beli krete aku tak ..... krete tak le da tiptop tapi pernah meraih tempat ke-6 tapi 2 kali tak masuk race sebb laju sangat n kluar track...

kalu nak harga boleh runding... takleh bincang kat sini...kalu nak tengok krete datang kat bangi amacam

barang yang aku kasi ...

2 motor satu atomic modifite n satu lagi aku lupe(tanye din)....
1 casis (competition body)
1 remote
8bijik tayor (4kyosho)(4 atomic)
rim ader 16 bijik
bateri chas ader 8 bijik
2 bodi atas satu nissan & honda
box
tool
skru driver
dll...
lubestars is offline  
Old 07-02-2009, 01:37 AM
  #1895  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by muray
keta pun lom beli lagi, tapi nampak cam best jerk miniz ni, cool! dok shah alam, awak2 semua dok mana?

awak2 la pulok....


p/s goreng pisang awak sedap jugak petang2 nie
lubestars is offline  
Old 07-02-2009, 02:12 AM
  #1896  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default stok baru RTR mini-z AWD..hanya di MRCH Bangi...



beli beli beli...
Parkteh_69 is offline  
Old 07-02-2009, 02:16 AM
  #1897  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Ohhhh Abg Zaidi....katakan tidak...

Originally Posted by lubestars
aku rasa nak jual krete aku le...
ko nak beli krete aku tak ..... krete tak le da tiptop tapi pernah meraih tempat ke-6 tapi 2 kali tak masuk race sebb laju sangat n kluar track...

kalu nak harga boleh runding... takleh bincang kat sini...kalu nak tengok krete datang kat bangi amacam

barang yang aku kasi ...

2 motor satu atomic modifite n satu lagi aku lupe(tanye din)....
1 casis (competition body)
1 remote
8bijik tayor (4kyosho)(4 atomic)
rim ader 16 bijik
bateri chas ader 8 bijik
2 bodi atas satu nissan & honda
box
tool
skru driver
dll...
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 02:19 AM
  #1898  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by muray
check PM bro orang2 kat sini memang garang-garang ke?
jangan risau diorang ni ayat je garang..bila dah bersua pijak semut pun xmati.....lemah lembut sangat orang-orangnya (tapi xde tahap lembut longlai lagi kecuali Adik Moon).Marile join...
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 02:19 AM
  #1899  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

NEW STOCK COMING SOON @ MRCH
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 02:25 AM
  #1900  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by fliz
Ohhhh Abg Zaidi....katakan tidak...
tak nak.... tak nak.... tak nak.... tak nak....

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
lubestars is offline  
Old 07-02-2009, 02:55 AM
  #1901  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by lubestars
tak nak.... tak nak.... tak nak.... tak nak....

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
bro...apa sudah jd...nape bro...dh tak nak main mini-z ke
ts4nkit is offline  
Old 07-02-2009, 03:47 AM
  #1902  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by lubestars
tak nak.... tak nak.... tak nak.... tak nak....

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Kalau begitu suratan takdir kami di MRCH kehilangan seorang pelumba yang disenangi ramai malah tampan dan tenang dalam menghadapi dugaan. Kepada Abg Zaidi semoga berbahagia disamping insan tercinta.....We Will Miss U.

Kenangan bersama Abg Zaidi












Terimalah...
+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Last edited by fliz; 07-02-2009 at 04:15 AM.
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 05:22 PM
  #1903  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default Salam Sejatera kawan2....

perlumbaan malam tadi amat memberangsangkan....semua berhati jitu dan ayu tetap tenang walaupon di saksikan oleh 2 gadis litar....sesungguhnya perlumbaan malam tadi dikuasai penuh oleh pelumba TJ......tahniah....

saudara fliz....bila awak nak ambil barang2 tersebut?...hanya menanya...
akulesapelagi is offline  
Old 07-02-2009, 06:41 PM
  #1904  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

we want picture...we want picture
fliz is offline  
Old 07-02-2009, 06:46 PM
  #1905  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
we want picture...we want picture
picture want we....picture want we
akulesapelagi is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.