Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-31-2009, 09:46 PM
  #166  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fzhal
dah tu tak reti2 ke.....????
tu ar pasal...tggu la bulan dpn...semua nya nk hopup...semuanya warna warni.....hihihi
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 10:04 PM
  #167  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
en.Din sy menumpang simpati di atas kemalangan kete lancer en din tu....xpe en din ade hikmah di sebalik kejadian en din..nnt kite gi minom kopi kat kdai nyonya mansor..aku blanja..
Gzee is offline  
Old 03-31-2009, 10:19 PM
  #168  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking hahahaha

jgn la sedey wey, perhatian sesiapa yang kehilangan side mirror????, aku jumpa 2 or 3 side mirror masa kerja2 perbersihan track....

Originally Posted by Gzee
en.Din sy menumpang simpati di atas kemalangan kete lancer en din tu....xpe en din ade hikmah di sebalik kejadian en din..nnt kite gi minom kopi kat kdai nyonya mansor..aku blanja..
fzhal is offline  
Old 03-31-2009, 11:45 PM
  #169  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fzhal
jgn la sedey wey, perhatian sesiapa yang kehilangan side mirror????, aku jumpa 2 or 3 side mirror masa kerja2 perbersihan track....
hihihihihi...1 drpd ny...comfirm milik evo...hihhihihihhi
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 11:48 PM
  #170  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by fzhal
jgn la sedey wey, perhatian sesiapa yang kehilangan side mirror????, aku jumpa 2 or 3 side mirror masa kerja2 perbersihan track....
kalo side mirror putih conpem evo, side mirror merata weiii
fliz is offline  
Old 03-31-2009, 11:52 PM
  #171  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile hahahhaa

evo yg bonet carbon fiber tu ke????

Originally Posted by fliz
kalo side mirror putih conpem evo, side mirror merata weiii
fzhal is offline  
Old 03-31-2009, 11:57 PM
  #172  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fzhal
evo yg bonet carbon fiber tu ke????
hahaha...ye lah tu...semlm spoiler plak tggal...
ts4nkit is offline  
Old 04-01-2009, 12:00 AM
  #173  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
hahaha...ye lah tu...semlm spoiler plak tggal...
ko nieee merata la kete ko, nasib baik **** melekat
fliz is offline  
Old 04-01-2009, 12:03 AM
  #174  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking bila plak

....bonet carbon fiber tu nak tanggal ekekekeke,
ko nak tunggu pintu ngan cermin tanggal baru nak tukar body ke??

Originally Posted by ts4nkit
hahaha...ye lah tu...semlm spoiler plak tggal...
fzhal is offline  
Old 04-01-2009, 12:06 AM
  #175  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile mrr3 dah siap lum?

B main champion dah tanya bila race lagi tu????semangat kesukanan tu!!

Originally Posted by fliz
ko nieee merata la kete ko, nasib baik **** melekat
fzhal is offline  
Old 04-01-2009, 12:19 AM
  #176  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by fzhal
B main champion dah tanya bila race lagi tu????semangat kesukanan tu!!
next race di bangi kasi time skit, sebab kita nk buat suprise
ada renovation dan upgrading akan berlaku..
fliz is offline  
Old 04-01-2009, 12:30 AM
  #177  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up satu transformasi ke??


Originally Posted by fliz
next race di bangi kasi time skit, sebab kita nk buat suprise
ada renovation dan upgrading akan berlaku..
fzhal is offline  
Old 04-01-2009, 12:35 AM
  #178  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fzhal
....bonet carbon fiber tu nak tanggal ekekekeke,
ko nak tunggu pintu ngan cermin tanggal baru nak tukar body ke??
alah...rileks la...bln depan mesti terjuling tgk bodyshell bru aku...hihihihsabo...
ts4nkit is offline  
Old 04-01-2009, 12:39 AM
  #179  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fzhal
B main champion dah tanya bila race lagi tu????semangat kesukanan tu!!
.....ye lah...dah champion...msti nk kekal kan kejuaraan tu...tu y bersemangat..hihihi
Originally Posted by fliz
next race di bangi kasi time skit, sebab kita nk buat suprise
ada renovation dan upgrading akan berlaku..
tunggu ar...mesti gempaq taukeh bangi bikin...
ts4nkit is offline  
Old 04-01-2009, 01:31 AM
  #180  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Smile

Originally Posted by fliz
next race di bangi kasi time skit, sebab kita nk buat suprise
ada renovation dan upgrading akan berlaku..


Dalam bulan april mesti ada satu race ok!!!

Kita nak setiap bulan ada race ... hadiah tak kisahlah apa pun... janji ada race.. baru semua orang boleh belajar dari pengalaman....


Tak sabar rasanya..... aku pun ada kejutan jugak... tungguuuu!!!!
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.