Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-17-2009, 07:49 PM
  #1726  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
eleh ko...takut la tu...buat2 baiki keta semlm...takut ke...???? semlm EVO CARBON mengganasssss....jack udah d kalah kan...ngn Din 3's d blkg...rekod udah d pecahkan...best ny.... I LOVE EVO CARBON
boleh bagi detail sikit tak pasal ayat dekat atas tu? ada yang kurang jelas? hihihi...
Parkteh_69 is offline  
Old 06-17-2009, 09:35 PM
  #1727  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
boleh bagi detail sikit tak pasal ayat dekat atas tu? ada yang kurang jelas? hihihi...
...hahahahahaha...apa yg tak jelas...hehehehe...msg nie d tuju kan pada poji...hehehehehe
ts4nkit is offline  
Old 06-17-2009, 09:48 PM
  #1728  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
...hahahahahaha...apa yg tak jelas...hehehehe...msg nie d tuju kan pada poji...hehehehehe
hahaha, malam nie? kena kurung lagi ker? kena banyakan praktis, mlm nie trak dah bertukar. rekod ko dah tak boleh pakai.
Parkteh_69 is offline  
Old 06-17-2009, 09:53 PM
  #1729  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
hahaha, malam nie? kena kurung lagi ker? kena banyakan praktis, mlm nie trak dah bertukar. rekod ko dah tak boleh pakai.
......aaaa...perintah berkurung arrrr...eleh...sj lah tu...mentang2 la rekod trek tu aku pegang, dh nak ubah plak...tak adilllllllllllllllllllllllllllll
ts4nkit is offline  
Old 06-17-2009, 09:57 PM
  #1730  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Untuk kemudahan latihan MRCH akan mengubah track lebih kurang kepada track IRC Klang
fliz is offline  
Old 06-17-2009, 10:32 PM
  #1731  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Untuk kemudahan latihan MRCH akan mengubah track lebih kurang kepada track IRC Klang
ohhhh...yer ke...soli arrrr...bagus gak...kita ble training awal2 trek +/- GP4 nti...so bila ble test n training kat trek tu...mlm nie smpt siap ke????
ts4nkit is offline  
Old 06-17-2009, 11:42 PM
  #1732  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
ohhhh...yer ke...soli arrrr...bagus gak...kita ble training awal2 trek +/- GP4 nti...so bila ble test n training kat trek tu...mlm nie smpt siap ke????
kena tanya track engineer mr kawada din
fliz is offline  
Old 06-17-2009, 11:51 PM
  #1733  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Tack layout

Originally Posted by fliz
kena tanya track engineer mr kawada din

Ini malam juga trek akan berubah.
ker Mr anep nak rekod dia kekal lagi?
Parkteh_69 is offline  
Old 06-17-2009, 11:58 PM
  #1734  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by ts4nkit
eleh ko...takut la tu...buat2 baiki keta semlm...takut ke...???? semlm EVO CARBON mengganasssss....jack udah d kalah kan...ngn Din 3's d blkg...rekod udah d pecahkan...best ny.... I LOVE EVO CARBON

anip smlm bkn takot tp mmg part banyak tak cukup..tggu la kete aku siap setting aku cabar ko...BANGI AKU CABAR KO....
Gzee is offline  
Old 06-18-2009, 12:03 AM
  #1735  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by Parkteh_69


Gzee, Apa macam, hati ada sikit gembira nampak...
itu sudah mesti gembira...kete dah hampir siap..hahahaha
Gzee is offline  
Old 06-18-2009, 12:10 AM
  #1736  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by Gzee
itu sudah mesti gembira...kete dah hampir siap..hahahaha
hmm En suka, saya lagi suka..
Parkteh_69 is offline  
Old 06-18-2009, 12:42 AM
  #1737  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Dapatkan e-Book RC Magazine secara PERCUMA di MRCH..Selagi stok masih ada.

Disini--->MRCH Blog



MRCH Blog masih dalam renovation!
fliz is offline  
Old 06-18-2009, 12:59 AM
  #1738  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by fliz
Dapatkan e-Book RC Magazine secara PERCUMA di MRCH..Selagi stok masih ada.

Disini--->MRCH Blog



MRCH Blog masih dalam renovation!
wah terbaek, walaupun MC tapi masih sempat nak wat blog. hahaha
Parkteh_69 is offline  
Old 06-18-2009, 01:08 AM
  #1739  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by Parkteh_69
wah terbaek, walaupun MC tapi masih sempat nak wat blog. hahaha
Efisyen meh, bekerja di mana saja....OSH!
fliz is offline  
Old 06-18-2009, 01:09 AM
  #1740  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by fliz
Efisyen meh, bekerja di mana saja....OSH!
OSH
Parkteh_69 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.