Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-16-2009, 11:09 PM
  #1711  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by ts4nkit
apa sumer nie...aku tak pahammmmmmmm....nape jd begini
anip mlm ni setting kete..lame dah aku tak race ngan ko ni..
Gzee is offline  
Old 06-16-2009, 11:09 PM
  #1712  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile dalam tu

maksudnye tu.....dia punye dalam tu sampai ke jamban settinggan bak kata nasir kopratasa!!!

Originally Posted by fliz


P. BECA Ini 5 sen.. tak cukup.. mana lagi 5 sen ?

AJIS Apa pasal tak cukup ?

P. BECA Janji 30 sen.. baru dapat 25 sen.. lagi 5 sen ?

AJIS Dia orang duduk first class .. saya duduk second class… second class bayar separuh bayaran..

P. BECA Jangan begitu .. first class baik .. second class baik .. sama juga sampai .. saya penat berkayuh..

AJIS Sampai tu memang sampai.. tiggal lagi azab saya yang tanggung lebih.. dia orang duduk atas tilam saya duduk atas papan.. sampai naik kematu punggung saya wak... lain kali taruh tilam saya kasi 10sen.

P. BECA Apa la punya orang .. kalau tiga lagi macam kau orang terpaksa kami bikin Union.
fzhal is offline  
Old 06-16-2009, 11:16 PM
  #1713  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Gzee
anip mlm ni setting kete..lame dah aku tak race ngan ko ni..
berani ke race ngn aku...ari2 aku training ngn ank kat umah...ang tau tak
ts4nkit is offline  
Old 06-16-2009, 11:34 PM
  #1714  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
apa sumer nie...aku tak pahammmmmmmm....nape jd begini
ko tak paham.....aku pon tak paham...hua hua hua hua hua
akulesapelagi is offline  
Old 06-16-2009, 11:35 PM
  #1715  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
berani ke race ngn aku...ari2 aku training ngn ank kat umah...ang tau tak
oooo....dah expert......

faril....letakkan anip dalam golongan expert.....

aku begineer a.k.a engineer aje.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-16-2009, 11:41 PM
  #1716  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by akulesapelagi
oooo....dah expert......

faril....letakkan anip dalam golongan expert.....

aku begineer a.k.a engineer aje.....
hahahahahahaha...idup jack...idup beginner...idup engineer....idup EVO CARBON....
ts4nkit is offline  
Old 06-16-2009, 11:54 PM
  #1717  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
hahahahahahaha...idup jack...idup beginner...idup engineer....idup EVO CARBON....
akulesapelagi is offline  
Old 06-17-2009, 02:24 AM
  #1718  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking check ur pm!!!

Originally Posted by fliz


RAMLEE Yehh… taik punya pasal pun mau gaduh ka.. pergi cuci sudah hilang la.. pergi tidur.. ?
AYA Dia banyak degil encikk… dia punya kepala batu besar ada duduk …dia tak boleh dengar saya cakap encik..
GT_CAPANG!! is offline  
Old 06-17-2009, 04:17 AM
  #1719  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking check ur pm


Originally Posted by fliz
Saya pun dah bosannngggg.....
GT_CAPANG!! is offline  
Old 06-17-2009, 06:14 PM
  #1720  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

ucapan terima kasih buat en din,en zaidi kerana tertungkus lumus menolong
saya smlm..walaupun harapan yg kuat nak berlumba ngan anip semlm tidak
kesampaian ats2 sebab tidak dapat di elakkan,mgkin ptg ni pegi kedai
halfcut cr brg2 yg tak cukup...saya nak ucap kan taniah kepada en anip kerana berjaya memecah kan rekod 9.14s...
Gzee is offline  
Old 06-17-2009, 06:23 PM
  #1721  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by Gzee
ucapan terima kasih buat en din,en zaidi kerana tertungkus lumus menolong
saya smlm..walaupun harapan yg kuat nak berlumba ngan anip semlm tidak
kesampaian ats2 sebab tidak dapat di elakkan,mgkin ptg ni pegi kedai
halfcut cr brg2 yg tak cukup...saya nak ucap kan taniah kepada en anip kerana berjaya memecah kan rekod 9.14s...
Tahniah En. Anip kerana memecahkan rekod lama.Ho Yeh Ho Yeh Ho Yeh
fliz is offline  
Old 06-17-2009, 06:29 PM
  #1722  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default kereta baru keluar Bengkel Jentera Bumi



Gzee, Apa macam, hati ada sikit gembira nampak...
Parkteh_69 is offline  
Old 06-17-2009, 06:39 PM
  #1723  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by Parkteh_69


Gzee, Apa macam, hati ada sikit gembira nampak...
Amik gambar kete sendiri nampk...
fliz is offline  
Old 06-17-2009, 07:17 PM
  #1724  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Gzee
ucapan terima kasih buat en din,en zaidi kerana tertungkus lumus menolong
saya smlm..walaupun harapan yg kuat nak berlumba ngan anip semlm tidak
kesampaian ats2 sebab tidak dapat di elakkan,mgkin ptg ni pegi kedai
halfcut cr brg2 yg tak cukup...saya nak ucap kan taniah kepada en anip kerana berjaya memecah kan rekod 9.14s...
eleh ko...takut la tu...buat2 baiki keta semlm...takut ke...???? semlm EVO CARBON mengganasssss....jack udah d kalah kan...ngn Din 3's d blkg...rekod udah d pecahkan...best ny.... I LOVE EVO CARBON
ts4nkit is offline  
Old 06-17-2009, 07:19 PM
  #1725  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Tahniah En. Anip kerana memecahkan rekod lama.Ho Yeh Ho Yeh Ho Yeh
tu lah berkat training ngn anak kat umah..huahuahuahua
ts4nkit is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.