Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 03-30-2009, 11:03 PM
  #151  
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Originally Posted by GT_CAPANG!!
bro!!,
semua prod ader pro & con!!!.... tp lu leh pilih yg mana sesuai!!!.... as long signal x ganggu kete masa race!!!.....x miss count laps!!!! mudah pasang!!! & mesra alam!!!...... heheheheheeee!!!

fzhal dah post video kat thread dia!!!...... pls!!!! ..... have a visit!!! heheheheeeee!!!

p/s: tak sabar rasanyer nak race ngan raja bukit lanjan!!!!!...... nanti kan ketibaan avanza awd ke bangi nanti!!! heheheeee!!(98mm tu!!!)
Off topic - Betul ker avanza tu AWD? Masuk enjin aper?
cooyard is offline  
Old 03-30-2009, 11:13 PM
  #152  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile takde...

Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....

Originally Posted by cooyard
Off topic - Betul ker avanza tu AWD? Masuk enjin aper?
fzhal is offline  
Old 03-30-2009, 11:15 PM
  #153  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

askum...mlm nie ada sapa2 MEREMPIT sambil MENDRIFT kan bukit lanjan tak?.....jom geng2 bangi kita practice sblom geng klang bermaharajalela....
ts4nkit is offline  
Old 03-30-2009, 11:33 PM
  #154  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by ts4nkit
askum...mlm nie ada sapa2 MEREMPIT sambil MENDRIFT kan bukit lanjan tak?.....jom geng2 bangi kita practice sblom geng klang bermaharajalela....
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...

Originally Posted by fzhal
Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....
huhuhu AWD je??hehehehe
royrock is offline  
Old 03-31-2009, 01:20 AM
  #155  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by royrock
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
kena ada AWD nie....
fliz is offline  
Old 03-31-2009, 02:14 AM
  #156  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
...k...set...mlm nie jom merempit!!!!!
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 02:25 AM
  #157  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Unhappy Lancer Atomic!!!

Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
Parkteh_69 is offline  
Old 03-31-2009, 02:33 AM
  #158  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
...alamak...geng evo lancer dah tercicir sorg...camner nie...alah kan kit banyak lagi kat kedai...sapu jer...hihihhi
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 03:11 AM
  #159  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Mana Boleh Amek Kit kat kedai!

Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
Parkteh_69 is offline  
Old 03-31-2009, 03:17 AM
  #160  
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Originally Posted by fzhal
Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....

Oooo avanza standard g.
Paham perasaan tgh kemaruk nak AWD. Dulu 2005, sanggup beli parts satu-satu, then bedah MR02 ambik board nak buat AWD coz masa keluar dulu stock sikit.
cooyard is offline  
Old 03-31-2009, 07:13 PM
  #161  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
...geram btoi semlm B main champion x turun...nape bro??????
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 07:15 PM
  #162  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
ts4nkit is offline  
Old 03-31-2009, 07:33 PM
  #163  
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
PERGHHHH/......evo atomic dah nak mengganas nie...huhu cicir la lori sayur aku...hehehe

Originally Posted by ts4nkit
...alamak...geng evo lancer dah tercicir sorg...camner nie...alah kan kit banyak lagi kat kedai...sapu jer...hihihhi
huhu...ni cam nak angkat pro kit mini z plak

Originally Posted by Parkteh_69
Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
perghhh tunggu order baru...perghhh lagi... tambah FET lagi tu...ermmm sayur la lagi lori sayur aku

Originally Posted by ts4nkit
...geram btoi semlm B main champion x turun...nape bro??????
huhu...sory bro semalam aku ade hal sket,hehehe malam ni bro!! lori sayur turun dengan membawa sayur-sayuran, tapi semalam dengar citer evo putih jadi kete potong lagi??...tu blum pakatan lagi tu..hehehe,

Originally Posted by ts4nkit
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
projek ape ni bro??huhu...nak gak tau
royrock is offline  
Old 03-31-2009, 07:34 PM
  #164  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile hahaahhaaha

dah tu tak reti2 ke.....????
Originally Posted by ts4nkit
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
fzhal is offline  
Old 03-31-2009, 08:35 PM
  #165  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by royrock
PERGHHHH/......evo atomic dah nak mengganas nie...huhu cicir la lori sayur aku...hehehe



huhu...ni cam nak angkat pro kit mini z plak



perghhh tunggu order baru...perghhh lagi... tambah FET lagi tu...ermmm sayur la lagi lori sayur aku



huhu...sory bro semalam aku ade hal sket,hehehe malam ni bro!! lori sayur turun dengan membawa sayur-sayuran, tapi semalam dengar citer evo putih jadi kete potong lagi??...tu blum pakatan lagi tu..hehehe,



projek ape ni bro??huhu...nak gak tau
mlm nie myb aku xdpt turun...x ble la tiap2 mlm kluaq...nti 'mem' hihihihi
ts4nkit is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.