R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-31-2009, 12:03 AM   #151
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by GT_CAPANG!! View Post
bro!!,
semua prod ader pro & con!!!.... tp lu leh pilih yg mana sesuai!!!.... as long signal x ganggu kete masa race!!!.....x miss count laps!!!! mudah pasang!!! & mesra alam!!!...... heheheheheeee!!!

fzhal dah post video kat thread dia!!!...... pls!!!! ..... have a visit!!! heheheheeeee!!!

p/s: tak sabar rasanyer nak race ngan raja bukit lanjan!!!!!...... nanti kan ketibaan avanza awd ke bangi nanti!!! heheheeee!!(98mm tu!!!)
Off topic - Betul ker avanza tu AWD? Masuk enjin aper?
cooyard is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 12:13 AM   #152
Tech Master
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile takde...

Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....

Quote:
Originally Posted by cooyard View Post
Off topic - Betul ker avanza tu AWD? Masuk enjin aper?
__________________
INDOOR RACING & CAFE,Lot 1 Jalan Sri Serawak 21,
Taman Sri Andalas, 41200,Klang,Selangor,MALAYSIA. OWNER: FAIZHAL
Mobile number :019- 399 88 37/ Website : http://www.indoor-racing.webs.com
"Making Mini-Z an affordable hobby...Low price EVERYDAY..!!! USD is currently low, so the price should be low , dont you think so??
fzhal is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 12:15 AM   #153
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

askum...mlm nie ada sapa2 MEREMPIT sambil MENDRIFT kan bukit lanjan tak?.....jom geng2 bangi kita practice sblom geng klang bermaharajalela....
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 12:33 AM   #154
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Quote:
Originally Posted by ts4nkit View Post
askum...mlm nie ada sapa2 MEREMPIT sambil MENDRIFT kan bukit lanjan tak?.....jom geng2 bangi kita practice sblom geng klang bermaharajalela....
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...

Quote:
Originally Posted by fzhal View Post
Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....
huhuhu AWD je??hehehehe
royrock is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 02:20 AM   #155
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Quote:
Originally Posted by royrock View Post
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
kena ada AWD nie....
fliz is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 03:14 AM   #156
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Quote:
Originally Posted by royrock View Post
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
...k...set...mlm nie jom merempit!!!!!
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 03:25 AM   #157
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Unhappy Lancer Atomic!!!

Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
Parkteh_69 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 03:33 AM   #158
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Quote:
Originally Posted by Parkteh_69 View Post
Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
...alamak...geng evo lancer dah tercicir sorg...camner nie...alah kan kit banyak lagi kat kedai...sapu jer...hihihhi
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 04:11 AM   #159
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Mana Boleh Amek Kit kat kedai!

Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
Parkteh_69 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 04:17 AM   #160
Tech Apprentice
 
cooyard's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by fzhal View Post
Eri lu confius kan org dah ni,....avanza rear wheel drive je....budak2 ni dah kemaruk AWD tu yg sumer diorg ckp AWD tu....

Oooo avanza standard g.
Paham perasaan tgh kemaruk nak AWD. Dulu 2005, sanggup beli parts satu-satu, then bedah MR02 ambik board nak buat AWD coz masa keluar dulu stock sikit.
cooyard is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 08:13 PM   #161
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Quote:
Originally Posted by royrock View Post
jom!!...MR02 lori sayur akan turun malam ni mencuba mendaki bukit lanjan...huhuhu....nanti geng klang turun bleh la blok kete dieorang,huhuhu....walaupun tak dpt potong...



huhuhu AWD je??hehehehe
...geram btoi semlm B main champion x turun...nape bro??????
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 08:15 PM   #162
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Quote:
Originally Posted by Parkteh_69 View Post
Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 08:33 PM   #163
Tech Adept
 
royrock's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 134
Default

Quote:
Originally Posted by Parkteh_69 View Post
Untuk perhatian Sahabat2 bukit. malam ni Lancer Atomic tak dapat beraksi kerana selepas perlumbaan pada sabtu baru ini. dan setelah di buat postmortem dan dibedahkan siasat. Lancer Atomic Total Lost. huhuhu tengah tunggu order baru sampai. huhuhu
PERGHHHH/......evo atomic dah nak mengganas nie...huhu cicir la lori sayur aku...hehehe

Quote:
Originally Posted by ts4nkit View Post
...alamak...geng evo lancer dah tercicir sorg...camner nie...alah kan kit banyak lagi kat kedai...sapu jer...hihihhi
huhu...ni cam nak angkat pro kit mini z plak

Quote:
Originally Posted by Parkteh_69 View Post
Tunggu Order baru la. hihihi aku Mesti la nak kasi gempak. step by step. dikesempatan Chassis aku rosak ni aku nak wat FET untuk keta aku # stack cukup kot. hahaha... Jangan Mara....
perghhh tunggu order baru...perghhh lagi... tambah FET lagi tu...ermmm sayur la lagi lori sayur aku

Quote:
Originally Posted by ts4nkit View Post
...geram btoi semlm B main champion x turun...nape bro??????
huhu...sory bro semalam aku ade hal sket,hehehe malam ni bro!! lori sayur turun dengan membawa sayur-sayuran, tapi semalam dengar citer evo putih jadi kete potong lagi??...tu blum pakatan lagi tu..hehehe,

Quote:
Originally Posted by ts4nkit View Post
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
projek ape ni bro??huhu...nak gak tau
royrock is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 08:34 PM   #164
Tech Master
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile hahaahhaaha

dah tu tak reti2 ke.....????
Quote:
Originally Posted by ts4nkit View Post
..projek semalam mcm berjaya jer...habis la 'kita'....
__________________
INDOOR RACING & CAFE,Lot 1 Jalan Sri Serawak 21,
Taman Sri Andalas, 41200,Klang,Selangor,MALAYSIA. OWNER: FAIZHAL
Mobile number :019- 399 88 37/ Website : http://www.indoor-racing.webs.com
"Making Mini-Z an affordable hobby...Low price EVERYDAY..!!! USD is currently low, so the price should be low , dont you think so??
fzhal is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 09:35 PM   #165
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Quote:
Originally Posted by royrock View Post
PERGHHHH/......evo atomic dah nak mengganas nie...huhu cicir la lori sayur aku...hehehe



huhu...ni cam nak angkat pro kit mini z plak



perghhh tunggu order baru...perghhh lagi... tambah FET lagi tu...ermmm sayur la lagi lori sayur aku



huhu...sory bro semalam aku ade hal sket,hehehe malam ni bro!! lori sayur turun dengan membawa sayur-sayuran, tapi semalam dengar citer evo putih jadi kete potong lagi??...tu blum pakatan lagi tu..hehehe,



projek ape ni bro??huhu...nak gak tau
mlm nie myb aku xdpt turun...x ble la tiap2 mlm kluaq...nti 'mem' hihihihi
ts4nkit is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
mini z


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:23 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net