Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-14-2009, 06:44 PM
  #1621  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Ye Ke jack? Tapi dalam gambar nie...

tuh paparazi yang suker ambik gambar candid...not terima....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 06:46 PM
  #1622  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Hutang Dah DiBayar

setell...ekekek....next time bleh bikin lagi.....mlm tadi aku tak puas ati gan din...dier langgar lari kete aku....adeh....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 07:38 PM
  #1623  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default BOLEH MACAM TU?

Originally Posted by akulesapelagi
setell...ekekek....next time bleh bikin lagi.....mlm tadi aku tak puas ati gan din...dier langgar lari kete aku....adeh....
Apa plak... ini race bro. aku ni, bila race aku dah tak kenal kawan, semua yang di depan adalah musuh aku. hahaha. sodok ker apa ker, itu perkara biasa. sebab race hanya ada satu matlamat iaitu menang... klu ko nak sodok keta aku balik pun aku tak kisah, dah adat la. klu ko rasa nak selamat nanti ada trak yang lebih dalam kotak tu, aku buat trak kecik khas utk ko, pastu ko main sorunk2. confim x ada orang langgar ko dan ko pun tak langgar keta orang. ok boleh Mcm tu?

p/s Jck jangan Jangan Marah...We are Family...
Parkteh_69 is offline  
Old 06-14-2009, 07:47 PM
  #1624  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Drift Battle Coming To MRCH


Nantikan....
fliz is offline  
Old 06-14-2009, 07:49 PM
  #1625  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Apa plak... ini race bro. aku ni, bila race aku dah tak kenal kawan, semua yang di depan adalah musuh aku. hahaha. sodok ker apa ker, itu perkara biasa. sebab race hanya ada satu matlamat iaitu menang... klu ko nak sodok keta aku balik pun aku tak kisah, dah adat la. klu ko rasa nak selamat nanti ada trak yang lebih dalam kotak tu, aku buat trak kecik khas utk ko, pastu ko main sorunk2. confim x ada orang langgar ko dan ko pun tak langgar keta orang. ok boleh Mcm tu?

p/s Jck jangan Jangan Marah...We are Family...
taching laaa camnie.....

p/s: ekekekekekekeke......aku nak order mini-z bulldozer...
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 07:52 PM
  #1626  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

i pun taching jugaklah
fliz is offline  
Old 06-14-2009, 07:54 PM
  #1627  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Drift Battle Coming To MRCH


Nantikan....
adeh....tangan susah nak set....tak leh nak pulas steering cepat2.....mlm tadi try pon dok kantoi......

motor drift terbaik = pakailah motor atomic Ball Bearing.....pinion pakai 15/31...pakai knukle 0,....lancar...leh tekel awek sambil drift sebelah tangan....kenyit2 mate gan awek sabah......
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 07:54 PM
  #1628  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Talking aku

mushkil skit bila tgok gambar ni

Originally Posted by akulesapelagi
tuh paparazi yang suker ambik gambar candid...not terima....
fzhal is offline  
Old 06-14-2009, 08:01 PM
  #1629  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
i pun taching jugaklah
heheheh..... u pon nak taching gak.....


ura2 dengar cite pemandu NSX GOLDEN nak tarik diri GP dan Training season.....reason mencarik new sponsor....

p/s : sian.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 08:02 PM
  #1630  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default ko

Originally Posted by fzhal
mushkil skit bila tgok gambar ni
mushkil......ko pernah kene hempap gan org 180KG takk.......grrrr

p/s: Mamak.......roti nan cheese 1....ayam tandoori 1....neslo tarik kasik buih banyak....kurang manis tau....kalau tak sedap aku reject.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 08:46 PM
  #1631  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by akulesapelagi
mushkil......ko pernah kene hempap gan org 180KG takk.......grrrr

p/s: Mamak.......roti nan cheese 1....ayam tandoori 1....neslo tarik kasik buih banyak....kurang manis tau....kalau tak sedap aku reject.....
hahahaha...klu 180kg+55kg..lg parah kang!!!!

bro Fliz bila kita nak...
ts4nkit is offline  
Old 06-14-2009, 08:48 PM
  #1632  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by fliz
Drift Battle Coming To MRCH


Nantikan....
aku sahut cabarab drift battle...
Gzee is offline  
Old 06-14-2009, 09:04 PM
  #1633  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
hahahaha...klu 180kg+55kg..lg parah kang!!!!

bro Fliz bila kita nak...
wahh....ader projek besar nie...adeh........

p/s: rabes rabes rabes rabes rabes rabes rabes rabes rabes rabes rabes
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 09:05 PM
  #1634  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
hahahaha...klu 180kg+55kg..lg parah kang!!!!

bro Fliz bila kita nak...
Janganla malu-malu cakaple
fliz is offline  
Old 06-14-2009, 09:22 PM
  #1635  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by fliz
Ye Ke jack? Tapi dalam gambar nie...

Bahaya ni.... Nampak gaya macam tengah kesedapan.....

Jangan !!! boleh dipenjara 6 tahun dan sebatan.....
RedEnzo is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.