Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-13-2009, 07:04 AM
  #1606  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Senario @ GP-3 in MRCH

Tahniah kepada Racer2 yang telah menyertai GP-3 ini... apa yang dapat hari ini adalah pengalaman untuk masa depan anda...
Dari pemerhatian aku setting kete racer2 telah mantap!!!
Sekarang ini kita kena lebihkan konsisten dalam pemanduan Mini-Z!!
Macam mana nak dapatkan konsistensi itu???? hahaa...
caranya ialah dengan latihan yang konsisten sahaja... Setiap Hari , tiga kali seminggu , dua kali seminggu or satu kali seminggu...

Insyaallah akan ada kemajuan!!! Percayalah.... Jangan mudah give-up....
Gua dah nampak jack memang ada kemajuan... Redenzo dan sharin jangan cakaplah mereka dah ada pengalaman yang agak lama dalam dunia RC...


Tumpukan kepada latihan je sekarang ni!!!

So get ready for GP-4!!!!

Attached Thumbnails New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02143.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02144.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02153.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02155.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02160.jpg  

 
Old 06-13-2009, 07:13 AM
  #1607  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up More Picture !!!

Pit Stop !!!


Originally Posted by ApengxiGT
Tahniah kepada Racer2 yang telah menyertai GP-3 ini... apa yang dapat hari ini adalah pengalaman untuk masa depan anda...
Dari pemerhatian aku setting kete racer2 telah mantap!!!
Sekarang ini kita kena lebihkan konsisten dalam pemanduan Mini-Z!!
Macam mana nak dapatkan konsistensi itu???? hahaa...
caranya ialah dengan latihan yang konsisten sahaja... Setiap Hari , tiga kali seminggu , dua kali seminggu or satu kali seminggu...

Insyaallah akan ada kemajuan!!! Percayalah.... Jangan mudah give-up....
Gua dah nampak jack memang ada kemajuan... Redenzo dan sharin jangan cakaplah mereka dah ada pengalaman yang agak lama dalam dunia RC...


Tumpukan kepada latihan je sekarang ni!!!

So get ready for GP-4!!!!

Attached Thumbnails New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02145.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02147.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02146.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02148.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02151.jpg  

 
Old 06-13-2009, 07:19 AM
  #1608  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Wahhh cepat update, aku tgh proses video...Laporan penuh nantikan...
fliz is offline  
Old 06-13-2009, 07:29 AM
  #1609  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up More and More... Much More !!!

Much mOre!!! Much More !!!


Originally Posted by ApengxiGT
Tahniah kepada Racer2 yang telah menyertai GP-3 ini... apa yang dapat hari ini adalah pengalaman untuk masa depan anda...
Dari pemerhatian aku setting kete racer2 telah mantap!!!
Sekarang ini kita kena lebihkan konsisten dalam pemanduan Mini-Z!!
Macam mana nak dapatkan konsistensi itu???? hahaa...
caranya ialah dengan latihan yang konsisten sahaja... Setiap Hari , tiga kali seminggu , dua kali seminggu or satu kali seminggu...

Insyaallah akan ada kemajuan!!! Percayalah.... Jangan mudah give-up....
Gua dah nampak jack memang ada kemajuan... Redenzo dan sharin jangan cakaplah mereka dah ada pengalaman yang agak lama dalam dunia RC...


Tumpukan kepada latihan je sekarang ni!!!

So get ready for GP-4!!!!

Attached Thumbnails New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02157.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02152.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02149.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02156.jpg   New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)-dsc02141.jpg  

 
Old 06-13-2009, 07:36 AM
  #1610  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ GP

Position & Points GP3

1- RedEnzo 10pts
2- Shahrin 8pts
3- Zainy 6pts
4- Deen 0pts
5- Hairy 5pts
6- Mikail 4tps
7- Faizhal 0pts
8- Jack 3pts
9- Anip 2pts
10- Iskandar 1pts
11- Kamal 0pts
12- Roy 0pts
13- Abil 0pts
14- Zaidi 0pts
fliz is offline  
Old 06-13-2009, 05:16 PM
  #1611  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Tahniah kepada Racer2 yang telah menyertai GP-3 ini... apa yang dapat hari ini adalah pengalaman untuk masa depan anda...
Dari pemerhatian aku setting kete racer2 telah mantap!!!
Sekarang ini kita kena lebihkan konsisten dalam pemanduan Mini-Z!!
Macam mana nak dapatkan konsistensi itu???? hahaa...
caranya ialah dengan latihan yang konsisten sahaja... Setiap Hari , tiga kali seminggu , dua kali seminggu or satu kali seminggu...

Insyaallah akan ada kemajuan!!! Percayalah.... Jangan mudah give-up....
Gua dah nampak jack memang ada kemajuan... Redenzo dan sharin jangan cakaplah mereka dah ada pengalaman yang agak lama dalam dunia RC...


Tumpukan kepada latihan je sekarang ni!!!

So get ready for GP-4!!!!

Assalamualaikum....

Tidak apa nak diperkatakan selain dari race ni one of the best so far. Kalau nak dicombine pengalaman saya yang baru 15 tahun dan Sharin, mungkin kurang sikit kan.... melebih umor majority pelumba.

So, jangan gusar. Perjalanan anda masih panjang. Kami dah sampai ke penghujung.....Saya bukan lagi Otai, tapi dah kira Oldman.... Dah nak cecah 50 dah.....

Kalau nak maju, ringan-ringankan lah mulut utk bertanya, insyaallah, kami sedia membantu mana yang termampu. Top Racer spt Apeng dan Capang memang saya respect sebab mesra alam, tak lokek ilmu sejak mula saya kenali mereka. Komuniti Mini Z lain dari yang lain sebab it's all about fun n happy. Cuma saya nak tegur sikitlah yg segelintir yg berat mulut. Ada yg datang track tak tegur pun. Terus main..... Mungkin segan kut.... Kalau tuan-tuan perasan, setiap kali kalau datang dan pulang setidak-tidak akan beri salam. Bila teragak akan bersalam-salaman. Itulah budaya yang ingin saya terapkan. Kata orang budi bahasa budaya kita.....

Kalau bolehlah saya nak turunkan segala ilmu dan pengalaman kepada kawan-kawan. Tapi syaratnya, ringan-ringankanlah mulut ya......

Wassalam.....
RedEnzo is offline  
Old 06-13-2009, 06:33 PM
  #1612  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Video GP Update, Refer GP Thread
fliz is offline  
Old 06-13-2009, 10:03 PM
  #1613  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Tahniah kepada Racer2 yang telah menyertai GP-3 ini... apa yang dapat hari ini adalah pengalaman untuk masa depan anda...
Dari pemerhatian aku setting kete racer2 telah mantap!!!
Sekarang ini kita kena lebihkan konsisten dalam pemanduan Mini-Z!!
Macam mana nak dapatkan konsistensi itu???? hahaa...
caranya ialah dengan latihan yang konsisten sahaja... Setiap Hari , tiga kali seminggu , dua kali seminggu or satu kali seminggu...

Insyaallah akan ada kemajuan!!! Percayalah.... Jangan mudah give-up....
Gua dah nampak jack memang ada kemajuan... Redenzo dan sharin jangan cakaplah mereka dah ada pengalaman yang agak lama dalam dunia RC...


Tumpukan kepada latihan je sekarang ni!!!

So get ready for GP-4!!!!

ermm...overall best....cuma kene banyak lagi latihan laa.....blum bleh beat korang semuer....hmmm...ape2 pon the best GP....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 05:46 AM
  #1614  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by akulesapelagi
ermm...overall best....cuma kene banyak lagi latihan laa.....blum bleh beat korang semuer....hmmm...ape2 pon the best GP....
...tahniah kpd semua pemenang...terutama champion kita...redenzo, shahrin,zainy...yg lain bila lg..teruskan usaha anda.....
tq kpd penganjur...i love u all
ts4nkit is offline  
Old 06-14-2009, 05:14 PM
  #1615  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
...tahniah kpd semua pemenang...terutama champion kita...redenzo, shahrin,zainy...yg lain bila lg..teruskan usaha anda.....
tq kpd penganjur...i love u all
I Lup U 2 Anip
fliz is offline  
Old 06-14-2009, 05:18 PM
  #1616  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ts4nkit
...tahniah kpd semua pemenang...terutama champion kita...redenzo, shahrin,zainy...yg lain bila lg..teruskan usaha anda.....
tq kpd penganjur...i love u all
i don love u...coz i'm not gay......ekekekekekek.....

anip....bran kee...satay 5 cucuk.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-14-2009, 05:23 PM
  #1617  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by akulesapelagi
i don love u...coz i'm not gay......ekekekekekek.....

anip....bran kee...satay 5 cucuk.....
Ye Ke jack? Tapi dalam gambar nie...

fliz is offline  
Old 06-14-2009, 05:23 PM
  #1618  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default We are family

Originally Posted by akulesapelagi
i don love u...coz i'm not gay......ekekekekekek.....

anip....bran kee...satay 5 cucuk.....
not gay, but we are family bro...
+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Parkteh_69 is offline  
Old 06-14-2009, 05:23 PM
  #1619  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Hutang Dah DiBayar

fliz is offline  
Old 06-14-2009, 05:28 PM
  #1620  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by fliz
Ye Ke jack? Tapi dalam gambar nie...

Kantoi, semua orang dah tau jack...
Parkteh_69 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.