Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-11-2009, 02:56 AM
  #1561  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking

Originally Posted by fliz
blum ada lagi, next order insyallah
Maksudnya bendenya wujudlah... cuma tak order je ke? Sebab aku macam pernah dengar tak wujud... macam kes jack lah...

 
Old 06-11-2009, 03:08 AM
  #1562  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Maksudnya bendenya wujudlah... cuma tak order je ke? Sebab aku macam pernah dengar tak wujud... macam kes jack lah...


uhuk uhuk uhuk uhuk.......asal aku tersedak nie.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 03:30 AM
  #1563  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Serveyyyy...

Ada sapa minat nak main Dnano...RTR RM7XX

Ni track dia

http://www.kyosho.com/jpn/topics/cam...ng/cource.html
fliz is offline  
Old 06-11-2009, 03:30 AM
  #1564  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Questions?? Entah... Kawe pun tak tahu... tapi takpa..

kita minum dulu...

Kampaiiiiiii !!!!!!!

Originally Posted by akulesapelagi
uhuk uhuk uhuk uhuk.......asal aku tersedak nie.....
 
Old 06-11-2009, 03:33 AM
  #1565  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Maksudnya bendenya wujudlah... cuma tak order je ke? Sebab aku macam pernah dengar tak wujud... macam kes jack lah...

wujud, blh refer EGR
fliz is offline  
Old 06-11-2009, 03:36 AM
  #1566  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Inilah Dia

Khas Untuk RedEnzo

fliz is offline  
Old 06-11-2009, 03:38 AM
  #1567  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kalau chassis set je ada tak? dan berapa?


Originally Posted by fliz
Serveyyyy...

Ada sapa minat nak main Dnano...RTR RM7XX

Ni track dia

http://www.kyosho.com/jpn/topics/cam...ng/cource.html
 
Old 06-11-2009, 03:45 AM
  #1568  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default

Originally Posted by fliz
wujud, blh refer EGR
NSX 2005
NSX 2006
NSX 2007

aku confius body holder dia tak sama
 
Old 06-11-2009, 03:59 AM
  #1569  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
NSX 2005
NSX 2006
NSX 2007

aku confius body holder dia tak sama
pakai tahun yg payah nie, nnti aku study tgk NSX yg ada
fliz is offline  
Old 06-11-2009, 04:22 AM
  #1570  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

tue bukan turbo da. tue ngv buat berat kerete je hahah

Originally Posted by ApengxiGT
Jangan sampai aku pasang turbo ni plak..



lubestars is offline  
Old 06-11-2009, 04:54 AM
  #1571  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default

Harus pokai ni kalau nak layan....


Originally Posted by fliz
Serveyyyy...

Ada sapa minat nak main Dnano...RTR RM7XX

Ni track dia

http://www.kyosho.com/jpn/topics/cam...ng/cource.html
 
Old 06-11-2009, 11:42 AM
  #1572  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Laporan @ MRCH

"Laporan Bergambar Sahaja! - Takut Ada Org Marah Nanti Kena Saman"









p/s:korang boleh buat versi sendiri huhuhuhuhu - Juara RedEnzo

Last edited by fliz; 06-11-2009 at 11:58 AM.
fliz is offline  
Old 06-11-2009, 11:56 AM
  #1573  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Kalau chassis set je ada tak? dan berapa?
Chasis Set Only RM4XX - Price inform nnti masa GP3
fliz is offline  
Old 06-11-2009, 12:14 PM
  #1574  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Syabas diucapkan kepada semua pelumba MRCH. Nampak gaya sudah ada perubahan/peningkatan. Jacx sudah mengurangkan gaya pemanduan putar dan lepas. Tinggal sikit je lagi..... Tiga pelumba telah menggunakan Atomic Stock motor yang kelihatan begitu power dan laju. Termasuk Din, Jaxc dan Lubestar. Walaupun Redenzo muncul juara, tapi telah diberi tentangan begitu hebat oleh Din. Jika tidak kerana kerap mencium dinding, berkemungkinan NSX merah dapat menandingi Redenzo. NSX hitam masih mengekalkan jentera Xpseed bearing yang walaupun tak berapa laju, tapi smooth dan consistent. Lubestar yg baru menandatangani kontrak dengan Honda tidak mengecewakan. Tiada lagi peristiwa papan diJawa .....

Pemegang saham MRCH (maaf nama lupa) telah bersaing rapat dengan Blackenzo, namun tidak dapat menandingi anak didikan Redenzo......

Maka teramat ramailah sekarang pemandu NSX. Senarai pemandu NSX:

1. Redenzo - NSX Test Car
2. Capang - NSX purple
3. Sharin - NSX Takata
4. Lubestar - NSX Goldcup
5. Din - NSX merah gerutu
6. Aaron - NSX Arta

PS. Utk pengetahuan semua, the best ratio for this track adalah 15/31. Tidak perlu memandu laju. Main thing is consistent and make as little mistakes as possible (cakap memang senang......)
RedEnzo is offline  
Old 06-11-2009, 07:43 PM
  #1575  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default sedikit pengakuan....

di pohon maaf dan ampun kepada pemandu nissan r34 iaitu en gzee...ini kerana ketidaksengajaaan melanggar dan membuat kerete anda melompat dan terbang setinggi 1 kaki dari trek....ampon bung ampon....
akulesapelagi is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.