Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 06-10-2009, 10:00 PM
  #1546  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Kereta Jaack lebih kecikkkk dari matanya
fliz is offline  
Old 06-10-2009, 10:26 PM
  #1547  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Mak aiii !!!! Beso betul drill tu...
memang la drill tu kena besor, ko bayangkan kalau jack guna drill yg kecik? apa yang akan berlaku? hihihihihi...lu pikirla sendiri....
Just Jack jangan marah ya.
Parkteh_69 is offline  
Old 06-11-2009, 12:28 AM
  #1548  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default aiiii

cam harem jadah laporan2 tuh semuer......

semuer name aku naik....adeh.....sori laa coz tak lepak lame....tugas memanggil...nie baru masuk keje setelah 4 jam tidor di umah berlapikkan tilam springss.....(adeh...nak kene kawen nie).....

overall.....memang best main anti-clockwise.....terase macam best semacam jee.......tapi tak pee.....kene banyak praktik....peace out....

mamak......sup urat keting satu...kalau boleh yang kecik kecik jee....kecik macam fliz punyer keting.....sirap bandung limau halia ais satu......
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 12:29 AM
  #1549  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
memang la drill tu kena besor, ko bayangkan kalau jack guna drill yg kecik? apa yang akan berlaku? hihihihihi...lu pikirla sendiri....
Just Jack jangan marah ya.
iye laaa.......aku kan besar......nanti laa...aku buat bypass gastrik...baru korang tau.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 12:31 AM
  #1550  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
"Selangor Standard Juara Liga Anti-Clockwise"



10 Jun 09 - Bangi, Bekas Pengerusi FIFA Malaysia iaitu Dato' PoG malam tadi sempat turun untuk menyampaikan hadiah kepada Juara Baru kita Mr Din a.k.a Selangor Standard. Beliau yang hanya menggunakan kuasa jentera standard dapat memecut pelumba lain dengan mudah walaupun cuba dikejar rapat oleh LubeStar a.k.a Abg Papan Di Jawa. Kebermungkinan kejutan Anti-Clockwise akan membawa perubahan ketara kepada pelumba-pelumba kita?Sama-sama kita nantikan & saksikan kehangatan GP3 yang akan bermula Sabtu ini 13 Jun 09.

Daily Race tajaan 7UP malam tadi menyaksikan saingan sengit antara NSX Gold Oren Ntah Apa Kala & Pemandu Baru Toyota Lexus manakala Saudara RedEnzo kita tidak dapat menyertai kerana mengalami masalah teknikal dan peluang ini digunakan sebaik-baiknya kepada pelumba-pelumba lain (Dalam Hati Masing-Masing Cakap ADA CAN LA AKU!).

Sekian laporan ringkas dari MRCH, Go Mini-Z!

din main tipu....langgar keter kawan pastu gelak2...berani pakai motor laju laa beb....motor standard bole leeee...ko senang control....cabaran nie......sape kalah belanje sate daging 5 cucuk kat restoren urat keting.....mau???
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 12:32 AM
  #1551  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
"Bengkel Kemahiran RC"



Kepada sesiapa yang ingin menyertai Bengkel Kemahiran RC boleh datang ke MRCH. Kita ada 2 pelajar senior yang akan membantu dalam Body Work ASC anda. Salah seorang daripada mereka merupakan pelajar akhir Sarjana Tua Kejuruteraan Plastik iaitu Mohd Jack yang merupakan pakar dalam bidang ini. Diikuti pula dengan Mohd Zaidi yang memegang Sijil BSN membantu pelajar-pelajar lain dengan skil dan kemahiran yang menakjubkan.

Jangan lepaskan peluang ini! kepada yang gagal dalam SPM - permohonan amat digalakkan.
dah macam kelas kemahiran hidup tingkatan 3 plak....adeh....
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 12:33 AM
  #1552  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Teka Teki @ MRCH




Benda apakah yang ada di dalam tangan Jack?
nak tau ek....ko tunggu malam nie.....nak kiri kee nak kanan....

p/s: mengantuk.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 01:06 AM
  #1553  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Red face Hehehe




Originally Posted by akulesapelagi
nak tau ek....ko tunggu malam nie.....nak kiri kee nak kanan....

p/s: mengantuk.....
 
Old 06-11-2009, 01:40 AM
  #1554  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default ai

Originally Posted by ApengxiGT
awak buat ape tuh....dah mamam.....
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 01:45 AM
  #1555  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by akulesapelagi
din main tipu....langgar keter kawan pastu gelak2...berani pakai motor laju laa beb....motor standard bole leeee...ko senang control....cabaran nie......sape kalah belanje sate daging 5 cucuk kat restoren urat keting.....mau???
Aku sahut cabaran ko jack 5 cucuk ya... mana ada aku langgar kawan pastu gelak2. Apa citer nie, Motor standard pun aku blh menang. pasni, klu pakai chili motor, x tau nak cakap apalaa... chili tak sampai lagi. kena tunggu la...sabar la sabariah...
Parkteh_69 is offline  
Old 06-11-2009, 02:14 AM
  #1556  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Aku sahut cabaran ko jack 5 cucuk ya... mana ada aku langgar kawan pastu gelak2. Apa citer nie, Motor standard pun aku blh menang. pasni, klu pakai chili motor, x tau nak cakap apalaa... chili tak sampai lagi. kena tunggu la...sabar la sabariah...
aaaahhhhhh......alasang....tak pe2...ko pakai chili...aku gune tomato jee...
akulesapelagi is offline  
Old 06-11-2009, 02:28 AM
  #1557  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by akulesapelagi
aaaahhhhhh......alasang....tak pe2...ko pakai chili...aku gune tomato jee...
hahaha.... tomato... adeh...
Parkteh_69 is offline  
Old 06-11-2009, 02:41 AM
  #1558  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

New Stock @ MRCH

fliz is offline  
Old 06-11-2009, 02:48 AM
  #1559  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking Alum Body Holder

Originally Posted by fliz
New Stock @ MRCH

Bro body ARTA oren tu ada alum body holder tak?
 
Old 06-11-2009, 02:50 AM
  #1560  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Bro body ARTA oren tu ada alum body holder tak?
blum ada lagi, next order insyallah
fliz is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.