TT BASHING

Old 02-12-2009, 06:46 AM
  #151  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by putera_alai View Post
huhuhuhu... keter aku jer yang tak laju...
Tapi tak per... tak lame lg laju la tuh hehehehehe...
aik?!!!....mcm nk amik ssssssssssssss......uuuuulaaarrrrrr.....je
smokealot is offline  
Old 02-12-2009, 06:51 AM
  #152  
Tech Adept
Thread Starter
 
Rush Rc's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: desa petaling
Posts: 190
Default

Originally Posted by smokealot View Post
aik?!!!....mcm nk amik ssssssssssssss......uuuuulaaarrrrrr.....je
Setuju,setuju,setuju,setuju,setuju..memang dipersetujui sama sekali sekiranye bro Mokhtar sudi nk amik ular.......sssssssssssss!
Rush Rc is offline  
Old 02-12-2009, 07:10 AM
  #153  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

Originally Posted by smokealot View Post
aik?!!!....mcm nk amik ssssssssssssss......uuuuulaaarrrrrr.....je
semaking menbiak nampak si senduk ini.tak boleh jadi ni...
ssssssssssssssssss kyosho lerrr
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:10 AM
  #154  
Tech Adept
 
paed's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sg. Buloh
Posts: 134
Default

Originally Posted by smokealot View Post
aik?!!!....mcm nk amik ssssssssssssss......uuuuulaaarrrrrr.....je
Memang tepat la tu pilihan kalau Putera Alai nak ambik ssssssss ular...
Saya menyokong seratus peratus dan dengan segala hormatnya dipersilakan.
paed is offline  
Old 02-12-2009, 07:16 AM
  #155  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

bahaya kalau ambik ular..nnt die main patuk2.macam lan n bro rush,masa hari rabu hari tu..asyik patuk org jer...bahaya...
gua jgj yg kene..
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:16 AM
  #156  
Tech Adept
 
paed's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sg. Buloh
Posts: 134
Default

Esok, siapa yang nak bashing ni? Bro rush jadi ke turun... kol bape sampai?
paed is offline  
Old 02-12-2009, 07:20 AM
  #157  
Tech Adept
 
paed's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sg. Buloh
Posts: 134
Default

Originally Posted by CEQrc View Post
bahaya kalau ambik ular..nnt die main patuk2.macam lan n bro rush,masa hari rabu hari tu..asyik patuk org jer...bahaya...
gua jgj yg kene..
Kalau ular dia patuk je takpa, kalau model lain tu bukannya patuk lagi, ada yang tendang, sepak terajang, lagi teruk. ada yang sampai barai beb. Kau turun tak esok??????? Pegi Bangkok kirim pistol 2 set ye.
paed is offline  
Old 02-12-2009, 07:25 AM
  #158  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by paed View Post
Kalau ular dia patuk je takpa, kalau model lain tu bukannya patuk lagi, ada yang tendang, sepak terajang, lagi teruk. ada yang sampai barai beb. Kau turun tak esok??????? Pegi Bangkok kirim pistol 2 set ye.
uiks...aku pun nk 2 set....siut best tuu..
smokealot is offline  
Old 02-12-2009, 07:27 AM
  #159  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

Originally Posted by paed View Post
Kalau ular dia patuk je takpa, kalau model lain tu bukannya patuk lagi, ada yang tendang, sepak terajang, lagi teruk. ada yang sampai barai beb. Kau turun tak esok??????? Pegi Bangkok kirim pistol 2 set ye.
mane boleh turun..nnt aku tgk korang main kat gps.
nak tgk ular di patuk oleh si ular sendiri.kikikih.
gua hantar bro hilmi utk ketok si ular liar itu..
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:29 AM
  #160  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

Originally Posted by smokealot View Post
uiks...aku pun nk 2 set....siut best tuu..
budak m-chasis takleh main pistol..
nt-1 turun tak esok..kalau turun tolong tapau si ular..
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:32 AM
  #161  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by CEQrc View Post
budak m-chasis takleh main pistol..
nt-1 turun tak esok..kalau turun tolong tapau si ular..
nt1 xbleh patuk..dia bley kasi pancaran XRAY je kalau ada brg best2 dr bangkok bgtau le...
smokealot is offline  
Old 02-12-2009, 07:37 AM
  #162  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

Originally Posted by smokealot View Post
nt1 xbleh patuk..dia bley kasi pancaran XRAY je kalau ada brg best2 dr bangkok bgtau le...
gua beli okok thai ler..isap sampai lebam..pancarang x-ray boleh sampai jepun ker..masih tak kene si jepun merah ini..si ular oren boleh ler..sbb ular suka makan oren
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:50 AM
  #163  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
smokealot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: www.putrarc.my
Posts: 719
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by CEQrc View Post
gua beli okok thai ler..isap sampai lebam..pancarang x-ray boleh sampai jepun ker..masih tak kene si jepun merah ini..si ular oren boleh ler..sbb ular suka makan oren
ko..kaler oren sensitip...kang tayar oren terasa...
smokealot is offline  
Old 02-12-2009, 07:54 AM
  #164  
Tech Regular
 
CEQrc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: pasir mas-kajang-tt-bangkok
Posts: 351
Default

Originally Posted by smokealot View Post
ko..kaler oren sensitip...kang tayar oren terasa...
hahahaha 80x
petang tadi ade lg si tayar oren..aeroback
CEQrc is offline  
Old 02-12-2009, 07:54 AM
  #165  
Tech Adept
Thread Starter
 
Rush Rc's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: desa petaling
Posts: 190
Default

Originally Posted by paed View Post
Esok, siapa yang nak bashing ni? Bro rush jadi ke turun... kol bape sampai?
Esok kol 9 pagi kt TT....sape dtg lambat kena patuk!...
Rush Rc is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.