Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
GUNUNG LANG, IPOH RC TRACK >

GUNUNG LANG, IPOH RC TRACK

GUNUNG LANG, IPOH RC TRACK

Old 06-18-2007, 02:02 AM
  #1351  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by esham View Post
Gunung Lang pun bungkus!!!!
That day ada jumpa Datuk Bandar - Dia suggest the roller coaster track kat taman Dr. tu... Laaaaaa...aku kata itu simen dan sekangkang kera aje...Kalau diturapkan then pagar dia ok juga. Dia terkedu tak terkata...emmm
apa lagi....datuk nyappppp je tu...korang hijack la tempat tu....driver stand yg lama tu ada lagi ke kat situ?
PintuJamban is offline  
Old 06-18-2007, 07:05 PM
  #1352  
Tech Elite
Thread Starter
 
esham's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: racing line - push to the limit
Posts: 2,943
Default

Originally Posted by PintuJamban View Post
apa lagi....datuk nyappppp je tu...korang hijack la tempat tu....driver stand yg lama tu ada lagi ke kat situ?
Dah dibawa ke Gunung Lang lak pulak Tapi track kasut roda tu dahlah simen. Zaman otai Sorex tires dulu tu bolehlah. Depa nie ( MBI & sekutunya ) turaplah area tu cantik-cantik, lepas tu pagarkan dia. Cacak tiang kat tepi tu " Lapangan Kereta Kawalan Jauh" .... aaaaa..Tahulah kami "mengerjakannya"..
esham is offline  
Old 06-18-2007, 08:29 PM
  #1353  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by esham View Post
Dah dibawa ke Gunung Lang lak pulak Tapi track kasut roda tu dahlah simen. Zaman otai Sorex tires dulu tu bolehlah. Depa nie ( MBI & sekutunya ) turaplah area tu cantik-cantik, lepas tu pagarkan dia. Cacak tiang kat tepi tu " Lapangan Kereta Kawalan Jauh" .... aaaaa..Tahulah kami "mengerjakannya"..
Taiping.....hangat-hangat tahi ayam, Ipoh.....hangat-hangat tahi membara cam gambar kat kotak binatang tuuuuh!!!!ssshhhhh
Shuhakimi is offline  
Old 06-18-2007, 08:39 PM
  #1354  
Tech Elite
Thread Starter
 
esham's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: racing line - push to the limit
Posts: 2,943
Default

Originally Posted by Shuhakimi View Post
Taiping.....hangat-hangat tahi ayam, Ipoh.....hangat-hangat tahi membara cam gambar kat kotak binatang tuuuuh!!!!ssshhhhh
Aaa...binatang tu dalam hutan tak boleh ada 2 ekor atau lebih. Dia ikut kawasan. Sendiri mahu ingat tu...
esham is offline  
Old 06-18-2007, 08:46 PM
  #1355  
Tech Master
iTrader: (1)
 
doc56's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,056
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by esham View Post
Aaa...binatang tu dalam hutan tak boleh ada 2 ekor atau lebih. Dia ikut kawasan. Sendiri mahu ingat tu...
bro tlg forward ur phone no & email...TQVM
doc56 is offline  
Old 06-18-2007, 09:02 PM
  #1356  
Tech Elite
Thread Starter
 
esham's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: racing line - push to the limit
Posts: 2,943
Default

Originally Posted by doc56 View Post
bro tlg forward ur phone no & email...TQVM
I already forward it to yo PM. Otherwise PM me your new mobile no.
esham is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.