Jualan pencen EP...

Old 02-21-2012, 09:11 AM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (14)
 
gai azhar's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Segamat Johor Malaysia
Posts: 364
Trader Rating: 14 (100%+)
Default Jualan pencen EP...

salam...Hi

Jualan sempena berenti EP...

Ready To Run...
Sakura Pro Kit....Touring boleh...Drift pun bole..so bila boring touring ..tukar drift dengan hanya tukar gear diff...
sebab disertakan sekali Spool(hardened cup) dan One way..

Chasis dah upgrade ke Lipo chasis
Shock dah tukar 3 racing Aluminium
pulley one way pun baru lagi
belting belakang baru tukar
spur gear yg asal pun diberi sebab skg guna yokomo...
Tayar drift diberi sekali
Tayar Sorex pun ada 2 set...8 biji...masih ok lagi sebab guna masa heat je
esc Sayap Kegemaran(hobby wing) ngan motor 10.5turn Orca rx2
Bodyshell Rx 7 untuk drift
Extra shock tower depan dan belakang
3 battery ....2 lipo (atlantis 5200mah 50c dan turnigy nantech 5800mah 30-60c) satu lagi original tamiya 1600mah racing pack .
servo towerpro
heat sink
remote gt2

hanya rm 1000....
prefer COD...pos tambah rm 30..

kalau berkenan jangan tunggu lama lama....gai azhar 012 7671 800

p/s...gambar akan di upload dalam masa terdekat...
gai azhar is offline  
Old 02-21-2012, 05:06 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (36)
 
otaiseng's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: desa pinggiran putra..near putrajaya
Posts: 1,055
Trader Rating: 36 (97%+)
Default

Originally Posted by gai azhar View Post
salam...Hi

Jualan sempena berenti EP...

Ready To Run...
Sakura Pro Kit....Touring boleh...Drift pun bole..so bila boring touring ..tukar drift dengan hanya tukar gear diff...
sebab disertakan sekali Spool(hardened cup) dan One way..

Chasis dah upgrade ke Lipo chasis
Shock dah tukar 3 racing Aluminium
pulley one way pun baru lagi
belting belakang baru tukar
spur gear yg asal pun diberi sebab skg guna yokomo...
Tayar drift diberi sekali
Tayar Sorex pun ada 2 set...8 biji...masih ok lagi sebab guna masa heat je
esc Sayap Kegemaran(hobby wing) ngan motor 10.5turn Orca rx2
Bodyshell Rx 7 untuk drift
Extra shock tower depan dan belakang
3 battery ....2 lipo (atlantis 5200mah 50c dan turnigy nantech 5800mah 30-60c) satu lagi original tamiya 1600mah racing pack .
servo towerpro
heat sink
remote gt2

hanya rm 1000....
prefer COD...pos tambah rm 30..

kalau berkenan jangan tunggu lama lama....gai azhar 012 7671 800

p/s...gambar akan di upload dalam masa terdekat...

Pencen...sibuk main bot ke...
otaiseng is offline  
Old 02-21-2012, 08:19 PM
  #3  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (14)
 
gai azhar's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Segamat Johor Malaysia
Posts: 364
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Bot dah sebulan simpan...tak sempat pi tasek....sekarang ni musim GP...

amacam?tak balik kampung ke?
gai azhar is offline  
Old 02-21-2012, 09:05 PM
  #4  
Tech Adept
iTrader: (2)
 
nox4kill's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 111
Trader Rating: 2 (100%+)
Default lipo

jual lipo je tak ?
nox4kill is offline  
Old 02-21-2012, 10:44 PM
  #5  
Tech Master
iTrader: (36)
 
otaiseng's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: desa pinggiran putra..near putrajaya
Posts: 1,055
Trader Rating: 36 (97%+)
Default

Originally Posted by gai azhar View Post
Bot dah sebulan simpan...tak sempat pi tasek....sekarang ni musim GP...

amacam?tak balik kampung ke?
cuti sekolah bulan 3 nanti balik..
otaiseng is offline  
Old 02-22-2012, 02:59 AM
  #6  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2011
Location: segamat
Posts: 101
Default

abg gai dia ada benda baik tuuu .....
syahon is offline  
Old 02-22-2012, 03:01 AM
  #7  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2011
Location: segamat
Posts: 101
Default

Originally Posted by gai azhar View Post
salam...Hi

Jualan sempena berenti EP...

Ready To Run...
Sakura Pro Kit....Touring boleh...Drift pun bole..so bila boring touring ..tukar drift dengan hanya tukar gear diff...
sebab disertakan sekali Spool(hardened cup) dan One way..

Chasis dah upgrade ke Lipo chasis
Shock dah tukar 3 racing Aluminium
pulley one way pun baru lagi
belting belakang baru tukar
spur gear yg asal pun diberi sebab skg guna yokomo...
Tayar drift diberi sekali
Tayar Sorex pun ada 2 set...8 biji...masih ok lagi sebab guna masa heat je
esc Sayap Kegemaran(hobby wing) ngan motor 10.5turn Orca rx2
Bodyshell Rx 7 untuk drift
Extra shock tower depan dan belakang
3 battery ....2 lipo (atlantis 5200mah 50c dan turnigy nantech 5800mah 30-60c) satu lagi original tamiya 1600mah racing pack .
servo towerpro
heat sink
remote gt2

hanya rm 1000....
prefer COD...pos tambah rm 30..

kalau berkenan jangan tunggu lama lama....gai azhar 012 7671 800

p/s...gambar akan di upload dalam masa terdekat...

perhh.......mcm mana nak drift ni?? sy dah perasap tf5 saya punya nie...
syahon is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.