Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Indonesia Racing
On Road Track in Pulomas >

On Road Track in Pulomas

On Road Track in Pulomas

Old 04-22-2004, 05:44 AM
  #16  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (1)
 
fabolousRC's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jakarta...lah
Posts: 933
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally posted by orangbaligila
trek on-road di Bali cuman treated parking lot, so expect bumpy surfaces to be a common thing,.... more like on-road rally stage di Bali sih deket2 semua ya,... ga kaya jkt.... O-range track in Makro is currently the most common place to meet and race on Sundays (if not the only on-road track around),... new track still in development in Kuta Galeria (haven't check the surface,... words have been saying that it's a re-surfaced p-lot track, but still bumpy...

off-road,.. 2 semi-permanent tracks currently in Celuk and Sanur area,... the Sanur track is a ghetto track (made poorly w/ little or none supporting facilities and safety features) looks more like a backyard, hehehe.... Celuk track is larger but still being a semi-permanent makes it a bit hard to have a proper race to be held (although they have scheduled club-race every other Sunday)

I'm currently making a track in Ubud area. Designed to be a dedicated r/c area, serving both on-road (maybe have to accomodate for QD too ) and off-road w/ more emphasis on off-road support. Still in early development stage,... need more fresh money injected,... interested?! FYI,.. the area available for tracks and supporting facilities is around 13,000 M2,... I think it's big enough even to make lots of shops and some F&B outlets around the track... and lots of parking space too

so, while I'm still saving up some more money to complete my track,... those are the available tracks in Bali,...
Wah gede amat. Sebenernya trek offroad itu ngga susah susah amat kok. Yang susah memang on-road. Tapi gue salut sama design-nya Subway di Sby. Designnya ngga mati kayak Twin Circuit di Jkt...jadi ngga cepet bosen...mo oval bisa (rata sih...ngga banked) mo technical bisa...mo high speed technical juga bisa.

Disini (Las Vegas) trek-nya juga ngga banyak. Cuma tiga. yang satu ke gedean. satu lagi lagi di bikin. satu lagi lumayan lah yang penting 1/8 offroad masih bisa maen. Onroadnya cuma satu...dan itu salah satu trek paling gede di amrik cuma kalah sama Komatsu di So Cal terus sama trek yang di Florida buat ISTC WC 2004 karena mereka bakal dipake buat maen 1/5 scale juga.

Bantuin finansial? hmmm belon ada duitnya...paling2 buat nge-design aja boleh juga. rencana sih akhir taon mo ke Bali (buat ketemu cewe cakep hahahaha) terus abis itu sekalian liat2 trek R/C siapa tau bawa buggy sekalian biar bisa di tes.
fabolousRC is offline  
Old 04-22-2004, 09:35 AM
  #17  
Tech Regular
 
orangbaligila's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bali, Indonesia
Posts: 368
Default

Originally posted by fabolousRC
Wah gede amat. Sebenernya trek offroad itu ngga susah susah amat kok. Yang susah memang on-road. Tapi gue salut sama design-nya Subway di Sby. Designnya ngga mati kayak Twin Circuit di Jkt...jadi ngga cepet bosen...mo oval bisa (rata sih...ngga banked) mo technical bisa...mo high speed technical juga bisa.

Disini (Las Vegas) trek-nya juga ngga banyak. Cuma tiga. yang satu ke gedean. satu lagi lagi di bikin. satu lagi lumayan lah yang penting 1/8 offroad masih bisa maen. Onroadnya cuma satu...dan itu salah satu trek paling gede di amrik cuma kalah sama Komatsu di So Cal terus sama trek yang di Florida buat ISTC WC 2004 karena mereka bakal dipake buat maen 1/5 scale juga.

Bantuin finansial? hmmm belon ada duitnya...paling2 buat nge-design aja boleh juga. rencana sih akhir taon mo ke Bali (buat ketemu cewe cakep hahahaha) terus abis itu sekalian liat2 trek R/C siapa tau bawa buggy sekalian biar bisa di tes.
hmmm,... got a "bening" gf in Bali?! can give any clue about you?! hehehehe... I'm a "watcher" a few years back
orangbaligila is offline  
Old 04-23-2004, 01:19 AM
  #18  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (1)
 
fabolousRC's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jakarta...lah
Posts: 933
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

ngga ada tuh...ngga ada yang bening2 hahahhaha...

Btw ...galant loe heboh juga tuh mesinnya ngga sekalian di ganti 4A6E (eh apa sih nomernya lupa gue) pokoke mesinnya VR4/EVO/GST? atawa udah?
fabolousRC is offline  
Old 04-23-2004, 07:56 AM
  #19  
Tech Regular
 
orangbaligila's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bali, Indonesia
Posts: 368
Default

Originally posted by fabolousRC
ngga ada tuh...ngga ada yang bening2 hahahhaha...

Btw ...galant loe heboh juga tuh mesinnya ngga sekalian di ganti 4A6E (eh apa sih nomernya lupa gue) pokoke mesinnya VR4/EVO/GST? atawa udah?
see,.. having the same nick for many websites & forums comes handy sometimes,

mesin sih emang 4G63,... tp bukan yg 4G63T (dedicated turbo cylinder head, oil squirters below the pistons),... cuman pasang turbonya doang, low boost (0.5 Bar only biar gak mleduk) kayanya dibiarin gt aja deh, hehe... lg nabung hasil banting tulang buat bangun rumah lagian kalo mau maenan baru, gw mending beli Nissan Silvia (got a SR20DET sitting somewhere in Jkt already )

Last edited by orangbaligila; 04-23-2004 at 10:10 AM.
orangbaligila is offline  
Old 04-23-2004, 01:24 PM
  #20  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (1)
 
fabolousRC's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jakarta...lah
Posts: 933
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally posted by orangbaligila
see,.. having the same nick for many websites & forums comes handy sometimes,

mesin sih emang 4G63,... tp bukan yg 4G63T (dedicated turbo cylinder head, oil squirters below the pistons),... cuman pasang turbonya doang, low boost (0.5 Bar only biar gak mleduk) kayanya dibiarin gt aja deh, hehe... lg nabung hasil banting tulang buat bangun rumah lagian kalo mau maenan baru, gw mending beli Nissan Silvia (got a SR20DET sitting somewhere in Jkt already )
Hmmm...kalo di jakarta mungkin gue udah rekomen ke bengkel sodara gue deh di proteknik. Maklum biasa nge-drag (mungkin sekarang nge-drag uda basi kali ya?)

about having the same nick on all of the websites (except cars) quite fun...idem jadinya
fabolousRC is offline  
Old 04-26-2004, 09:48 PM
  #21  
Regional Moderator
 
daniz24's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: D-Square Racing
Posts: 3,189
Default

Originally posted by orangbaligila
see,.. having the same nick for many websites & forums comes handy sometimes,

mesin sih emang 4G63,... tp bukan yg 4G63T (dedicated turbo cylinder head, oil squirters below the pistons),... cuman pasang turbonya doang, low boost (0.5 Bar only biar gak mleduk) kayanya dibiarin gt aja deh, hehe... lg nabung hasil banting tulang buat bangun rumah lagian kalo mau maenan baru, gw mending beli Nissan Silvia (got a SR20DET sitting somewhere in Jkt already )
Hmmm... anggota IDMOC nih? *intel mode : on
daniz24 is offline  
Old 04-27-2004, 02:36 AM
  #22  
Tech Regular
 
orangbaligila's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bali, Indonesia
Posts: 368
Default

Originally posted by daniz24
Hmmm... anggota IDMOC nih? *intel mode : on
eagle eyes,... or gurita?! (got hands for anything?!)
non-active IDMOC member currently,... and maybe the only IDMOC member in Bali
orangbaligila is offline  
Old 04-30-2004, 04:44 PM
  #23  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (1)
 
fabolousRC's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jakarta...lah
Posts: 933
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Trek Pulomas circa Jan 2004

Foto2 trek Pulomas...ghuedenyaaa....

ok...I need the space for something else so...I'm taking the pictures down

Last edited by fabolousRC; 06-01-2004 at 09:06 PM.
fabolousRC is offline  
Old 05-14-2004, 03:51 AM
  #24  
Tech Initiate
 
Red RSX's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 39
Default

Hi, I'm rookie here,
frequent goes to pulomas,
itu pics lokasi lama, skrg di pojok barat selatan,
skrg kecilan treknya om, sempit, more technical, dan bumpy berat,
banyakan pake EP (GP beberapa) clone TL-01 macam boli n mj, beberapa pake TC3 dan MR4TC, si mas Danu kmrn sempet ikutan turun race tuh
soal QD banyakan buat drag 50m,
click this link http://www.qd-race.com/forum/index.php?board=5

Rgds,

=======================
btw, diatas ada "orangbaligila", from idmoc kah? pakabar boss..
Red RSX is offline  
Old 05-14-2004, 05:23 AM
  #25  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (1)
 
fabolousRC's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jakarta...lah
Posts: 933
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

wah di pojok deket pinggir jalan donk jadinya? Sorry nih soalnye gue hapal banget sama Lapangan parkir Pacuan Kuda...banyangin dari Kecil disitu...upacara 17an juga disitu. Maen Kapal Terbang Control Line juga disitu (ampe ancur kapalnya) Sekolah juga deket situ (alumni SMP DB II angk. 91 SMU angk 94) Rumah...Kayu Putih...gereja Bonaventura hueheheheh...gile semua aje gue sebutin ye?
fabolousRC is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.