R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-16-2006, 02:33 AM   #1
Tech Addict
 
Join Date: Apr 2004
Location: Auckland,New Zealand
Posts: 590
Default No Go!

Hello all

I have a HPI sprint 2 which i have installed a futaba MC230cr in and when i switch it on all it does is beep, i can steer but no throttle. Now if i plug it into my steering channel it works but throttle is on steering! and the trigger does not move the servo. I have tried holding the set button but to no outcome. Can anybody help?

Iam using

1 x HPI Sprint 2
1 x Futaba MC230
1 x Hitec HS-525bb servo
1 x KO EX-10 Helios

Thanks in advance
Brett.w is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2006, 02:40 AM   #2
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 223
Default

that esc was built for drag racing so it doesnt give you the luxury of steering and throttle......



Na only joken you probably have to set it up. Did it come with any instructions? if it did it should tell you how to set it up
*sil80* is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2006, 02:41 AM   #3
Tech Elite
 
dodo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: the archipelago
Posts: 3,095
Send a message via Yahoo to dodo
Default

Quote:
Originally Posted by Brett.w
Hello all

I have a HPI sprint 2 which i have installed a futaba MC230cr in and when i switch it on all it does is beep, i can steer but no throttle. Now if i plug it into my steering channel it works but throttle is on steering! and the trigger does not move the servo. I have tried holding the set button but to no outcome. Can anybody help?

Iam using

1 x HPI Sprint 2
1 x Futaba MC230
1 x Hitec HS-525bb servo
1 x KO EX-10 Helios

Thanks in advance
sounds to me that there's something wrong with the throttle channel in your receiver.
dodo is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2006, 02:50 AM   #4
Tech Addict
 
Join Date: Apr 2004
Location: Auckland,New Zealand
Posts: 590
Default

After closer inspection i had found that one of the reciever plugs were bent and i now fixed the problem

Thanks for your guys help
Brett.w is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:28 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net