R/C Tech Forums

R/C Tech Forums (https://www.rctech.net/forum/)
-   Electric On-Road (https://www.rctech.net/forum/electric-road-2/)
-   -   Problems with cut off's (https://www.rctech.net/forum/electric-road/963778-problems-cut-offs.html)

irish177 10-02-2016 06:22 PM

Problems with cut off's
 
Hello, I have a GT2 with a Hobbywing Max 5 and a Cordova 2400kv. It's a new build and I can't seem to get full power. Also when I give it throttle and let off and try to give throttle again it's dead but then I pull trigger again and it will go. Same w/ braking.. Thanks

svturtle 10-02-2016 07:53 PM

Don't know what your issue may be but just check that your transmitter throttle and brake epa are set to maximum travel and that the subtrim is at neutral. Do this first!
I assume the esc would have a setup programming instructions aswell, go through that process.
That should at least set your throttle and brake correctly.
If that doesn't work maybe check sensor plugs, all connections aswell.
Hope this helps.

irish177 10-03-2016 06:18 AM

Max 5 cutting off
 

Originally Posted by svturtle (Post 14690377)
Don't know what your issue may be but just check that your transmitter throttle and brake epa are set to maximum travel and that the subtrim is at neutral. Do this first!
I assume the esc would have a setup programming instructions aswell, go through that process.
That should at least set your throttle and brake correctly.
If that doesn't work maybe check sensor plugs, all connections aswell.
Hope this helps.

Thanks for the help, I ran threw that list already.

svturtle 10-03-2016 10:59 AM

No probs, I'd just be swapping out stuff now in the hope of finding the issue! Hopefully someone more knowledgeable can help you out.
Good luck.


All times are GMT -7. It is currently 02:39 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.3.8
Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.