pontiac g6

Reply

Old 11-01-2005, 03:47 PM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
 
cyclone's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 240
Default pontiac g6

sorry if its already on here but i aint seen 2 so...

has anybody tryed the new pf pontiac g6 on carpet yet? is it like the struatus 3c or what more grip etc? any ideas>
thanx andy
cyclone is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 04:03 PM
  #2  
Team EAM
iTrader: (79)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 9,282
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

G6 won the Halloween classic at The gate this past weekend in Stock and 19 turn sedan (I think thats what Dunigan was running). Works great on high bite carpet!!

EA
EAMotorsports is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 04:18 PM
  #3  
Tech Champion
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 5,549
Default

dunnigan ran a stratus 3.0carpet, i believe

I was back and forth all weekend between the alfa, and g6. it felt to me like the alfa gave a bit more steering, but I've been told by faster guys that the g6 gives more front bite...

they were very close to the same for me.
punkboy is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 04:22 PM
  #4  
Team EAM
iTrader: (79)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 9,282
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

Ok I didnt remember which one dunnigan ran. I ran the G6 and 3.0 Carpet back to back within 5 minutes of each other and the 3.0 turned in harder but didnt finish the corner as hard but was easier to drive. The G6 didnt turn in as hard but turned harder middle/out.

EA
EAMotorsports is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 04:23 PM
  #5  
Tech Champion
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 5,549
Default

haha, i wish i had a 3.0 to run...
punkboy is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 06:29 PM
  #6  
Tech Master
 
Mike D's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maryland
Posts: 1,095
Default

Originally Posted by punkboy
haha, i wish i had a 3.0 to run...
Heh... I only raced carpet sedan a couple times in the last 2-3 years. I would have used the Protoform G6 if I knew so many people were going to make fun of me for using the 3.0.
Mike D is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 06:47 PM
  #7  
wyd
Tech Legend
iTrader: (50)
 
wyd's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Castle Mamba Max Pro. Feel its power!!!!!!!!!!
Posts: 21,196
Trader Rating: 50 (100%+)
Default

Originally Posted by Mike D
Heh... I only raced carpet sedan a couple times in the last 2-3 years. I would have used the Protoform G6 if I knew so many people were going to make fun of me for using the 3.0.
I guess that will teach them not to make fun of stuff!!!!!!!
wyd is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 06:50 PM
  #8  
Tech Master
iTrader: (15)
 
Keith Billanti's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: BUFFALO
Posts: 1,794
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

The G6 is dialed.. I ran the original pull this weekend but the mold has since been tweaked to add what Dale claims to be 10-15% more dive. I had a few on hand from the first run of the running change but did not get around, or feel the need to try them vs. the original.

The G6 compared to the 3.0 to me is just like EA says.. feels more free'd up. I think the 3.0 may dive a bit harder.. but gives up in the turn.. personally, i choose G6, but both are very very capeable.

Mike.. should have spoke up.. i had them on hand i would have gladly given one to ya if you would have let me win 19T..

//KBpower
Keith Billanti is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 07:08 PM
  #9  
Tech Master
 
Mike D's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maryland
Posts: 1,095
Default

Originally Posted by Keith Billanti

Mike.. should have spoke up.. i had them on hand i would have gladly given one to ya if you would have let me win 19T..

//KBpower
It would require you mounting it up and painting it too.

Last edited by Mike D; 11-01-2005 at 09:49 PM.
Mike D is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2005, 08:09 PM
  #10  
Tech Elite
iTrader: (75)
 
squarehead's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Wheaton, Illinois
Posts: 4,211
Trader Rating: 75 (100%+)
Default

Anyone tried one with rubber tires yet? Any impressions?
squarehead is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service