Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
orca VX3 problems >

orca VX3 problems

orca VX3 problems

Old 05-09-2015, 12:11 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2012
Location: wrexham UK
Posts: 83
Default orca VX3 problems

hi
I have problem with my orca VX3 esc
while on the setup board today it was flashing away blue light in blinky ok then it had a solid red while still flashing in blinkyand the motor would not run

any suggestions
andrewd is offline  
Old 05-09-2015, 03:24 PM
  #2  
Tech Master
 
Geezatec's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,514
Default

Remove Set up Board. Then redo TX &ESC Set up for Neutral, Full Throttle, & braking. Beeping on ESC confirms the setting. Then install the Customize board to set up.
Geezatec is offline  
Old 05-13-2015, 02:10 PM
  #3  
Tech Apprentice
 
hydrakermit's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: United Kingdom
Posts: 67
Default

Originally Posted by andrewd View Post
hi
I have problem with my orca VX3 esc
while on the setup board today it was flashing away blue light in blinky ok then it had a solid red while still flashing in blinkyand the motor would not run

any suggestions
I was going to suggest re calibrating it Mr Dawson

May of been low voltage in the Lipo, Try with a Fully charged Lipo
hydrakermit is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.