Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
LRP Pulsar 1 Issues >

LRP Pulsar 1 Issues

LRP Pulsar 1 Issues

Old 07-28-2005, 05:12 PM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
 
DOMOisCOOL's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Daly City, California, U.S.A.
Posts: 1,914
Default LRP Pulsar 1 Issues

I have owned my LRP Pulsar Comp 1 for about a year now. A few weeks ago it started acting strange.

For example, whenever I was browsing the menu functions, it often skips some functions. This did not happen before. What I mean is, if it shows the charging function and I want to go to settings to change some stuff, I usually press the button 4 times to get to it. Now when I want to do that, it skips over it like it's going crazy or something. I do not hold the button down, I just press it once and it skips.

Anyone here have that same problem? The charger is about 1.5 years old.
DOMOisCOOL is offline  
Old 07-28-2005, 05:18 PM
  #2  
Tech Addict
iTrader: (3)
 
onebeatuptc3's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Outside Peachtree city in GA
Posts: 552
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

I have to ask this, did you or anyone who pits near you ever get static shocked by your charger? If they did, then that is somewhat bad news, because usually the shock can destroy sensitive pieces inside the charger. But looking on the bright side, maybe its your button sticking.
onebeatuptc3 is offline  
Old 07-28-2005, 05:40 PM
  #3  
Tech Master
Thread Starter
 
DOMOisCOOL's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Daly City, California, U.S.A.
Posts: 1,914
Default

Originally Posted by onebeatuptc3
I have to ask this, did you or anyone who pits near you ever get static shocked by your charger? If they did, then that is somewhat bad news, because usually the shock can destroy sensitive pieces inside the charger. But looking on the bright side, maybe its your button sticking.
We just usually get power outages because of everyone using too much power. Other than that, no.
DOMOisCOOL is offline  
Old 07-29-2005, 03:38 AM
  #4  
sbs
Tech Apprentice
 
sbs's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Faxe , Denmark
Posts: 90
Default

Try on LRP Webside, (http://www.lrp-electronic.de) they have a forum too, were you can ask about all problems with LRP products
sbs is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.