R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-02-2005, 09:24 PM   #1
Tech Addict
 
crACkeD ChaSsiS's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Getting practice 1/10 stock onroad
Posts: 632
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to crACkeD ChaSsiS Send a message via Yahoo to crACkeD ChaSsiS
Default WILL 3700s FIT IN A TC3???HELP!

Will 3700s fit in a tc3? Any help well appreiciated!

l8er
crACkeD ChaSsiS is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 09:44 PM   #2
Tech Elite
 
seaball's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 4,303
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via Yahoo to seaball
Default

you could probably fit 6500's in a tc3. you should be just fine.
seaball is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 09:45 PM   #3
Tech Regular
 
Join Date: Nov 2004
Location: fast track hobbies
Posts: 416
Send a message via AIM to adootindotin
Default

yes i don't have a tc3 but i see guys running 2700's a them
adootindotin is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 09:50 PM   #4
Tech Addict
 
crACkeD ChaSsiS's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Getting practice 1/10 stock onroad
Posts: 632
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to crACkeD ChaSsiS Send a message via Yahoo to crACkeD ChaSsiS
Default batts

lol 2700s? you mean 3700s? ok ty guys very much!

L8er
crACkeD ChaSsiS is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 09:56 PM   #5
Tech Elite
 
seaball's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 4,303
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via Yahoo to seaball
Default

whoops, i was assuming a milled out chassis, which are abound. i'm actually not sure about a bone stock one...
seaball is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 10:07 PM   #6
Tech Addict
 
crACkeD ChaSsiS's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Getting practice 1/10 stock onroad
Posts: 632
Trader Rating: 4 (100%+)
Send a message via AIM to crACkeD ChaSsiS Send a message via Yahoo to crACkeD ChaSsiS
Default batts

ya mines milled out! and batts moved closer to center! my 3600s fit no problem.

L8er
crACkeD ChaSsiS is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3700s or 3800s julian Australia Wanted to Buy 3 12-29-2006 07:39 AM
3300s 3700s and mod motors Jeremy Blair R/C Items: For Sale/Trade 6 04-19-2006 09:13 AM
Trinity 3700s the_barbarian Australia For Sale/Trade 6 04-04-2006 01:07 AM
new 4cell 3700s impdog R/C Items: For Sale/Trade 5 10-31-2005 07:56 PM
3700s new92 R/C Items: For Sale/Trade 2 05-09-2005 09:27 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:44 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net