R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-25-2013, 06:28 PM   #1
Tech Addict
 
vintage Shu Cat's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jacksonville, FL
Posts: 515
Default Need Help!!

I have a Speed Passion Reventon Stock Race Spec ESC in an Xray T2-008. I am using an Airtronics MT4 radio and have tried to setup the ESC. I now have a smooth throttle response but no BRAKES. Did I mention NO Brakes? lol
__________________
Xray T2 008, Tekno 410, B5, Serpent Spyder SC2 and an "A" stamp gold pan RC10.


We are playing with TOY Cars and trucks in a large sand box, expensive toys but TOYS nonetheless.
vintage Shu Cat is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2013, 01:13 PM   #2
Tech Fanatic
 
Airwave's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 790
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

What motor are you using?
Airwave is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:18 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net