R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-16-2013, 06:41 PM   #76
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

Quote:
Originally Posted by dski View Post
If I install Hotwire Gen 2 RS Version 238 software, can I still run and adjust the old RS on the same computer? I realize the RS is frozen at 223.
Yup!
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 05:26 AM   #77
Tech Regular
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Zealand
Posts: 386
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Tekin Prez View Post
Hotwire adaptor is included with RSgen2 unit
awesome!

thank you for that 8)

I can now wait and look forward for it to arrive over here on the other side of the world 8)

ed
Edwin Pibal is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 06:28 AM   #78
Tech Master
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,122
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Probably said this already but is there going to be a new Hotwire or the current one is all I need with the new adapter
JOE SI is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 08:32 AM   #79
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 408
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by JOE SI View Post
Probably said this already but is there going to be a new Hotwire or the current one is all I need with the new adapter
Everything you need comes with the gen 2 to adapt it to the hotwire.
gangstacoupe is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 06:27 PM   #80
Tech Regular
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 419
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

I wanted too post a picture of how happy I was too get my new gen2 rs for this weekend but when I opened the box I got this.........
Attached Thumbnails
New Tekin Gen 2 RS and RSX-20130417_171751.jpg  
arnie84 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 08:18 PM   #81
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

Uh, well it's "new" but yeah that's not a speedo!

I'm sure Tower CS will be more than happy to help you sort that out.
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 01:43 AM   #82
Tech Elite
 
spunkysandoval's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Temecula, CA
Posts: 2,672
Trader Rating: 125 (100%+)
Default

LOL! Awesome
__________________
Tekno RC - VBC Racing D06 - Axial Rubicon and Wraith - SC10.2 - Hitec - Speed Passion - Werks - lrhhobbies.com
spunkysandoval is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 05:07 AM   #83
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oslo, Norway
Posts: 237
Default

Hello Randy if you remember what you told me in Vegas

“The new Tekin will be something you have never see before”

As I have more or less a photographic memory sow be careful what you tell me

Not sure if this is what we will see but this is my wish list:

Specifications: for 12 scale battery in the back, CRC
Dimensions 30 x 30 x 15mm
Weight (without wires) 25g
B.E.C. 3.0-6.0V adjustable
NO External SWITCH
NO External capacitor
NO PC need to adjust feel and brake and boost, Like LRP
Motor Limit Brushless 3.5T

Specifications: for 12 scale battery inline, Xray, AE
Dimensions 40 x 20 x 15mm
Weight (without wires) 25g
B.E.C. 3.0-6.0V adjustable
NO External SWITCH
NO External capacitor
NO PC need to adjust feel and brake and boost, Like LRP
Motor Limit Brushless 3.5T

Alf

Last edited by alf.skaar; 04-19-2013 at 04:05 AM.
alf.skaar is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 08:00 AM   #84
Tech Addict
 
tessty71's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2010
Location: Plover, WI
Posts: 620
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

I know a lot of people want no computer but I HATE counting lights or beeps I just want to see the number so I know its right.
__________________
KSG SCX / C&M Mortorsports
Point R/C Raceway
tessty71 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 10:42 AM   #85
Tech Apprentice
 
NateRug's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bloomington Mn
Posts: 79
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Got to see the RS Gen2 in action last night in 1/12th scale. The voltage read out in the telemetry seemed especially interesting
__________________
MMR Spec VTA - 17.5 Brushless, 1c Lipo
21.5 Pro-lite 1/12th scale - CRC Xi
17.5 Rubber Sedan - Xray T3 2012

Offroad : Xray XB4 - Tekin Redline 8.5 Gen2 - Tekin RS Pro
NateRug is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 12:03 PM   #86
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Woodinville, WA
Posts: 2,512
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by tessty71 View Post
I know a lot of people want no computer but I HATE counting lights or beeps I just want to see the number so I know its right.
I really like Viper's ProGauge. You get an easy-to-use interface, but it's small so it fits easily in the pit box, similar price to the hotwire interface, doesn't require a laptop in a crowded pit, and can do other useful things like check battery voltage and test servos.

That said, I'd love to see Tekin release a Windows RT version of hotwire so I can run it on my Surface. But I don't see myself buying another Tekin until they have a fully legit mod ESC available (meaning it comes out of the box with proper capacity, cooling, and feel, to deal with a 4.0-4.5 motor). The two Tekins I already have are still working great for the slower classes.

-Mike
grippgoat is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2013, 03:53 PM   #87
Tech Elite
 
Join Date: Dec 2004
Location: Marietta, Ga
Posts: 2,102
Trader Rating: 60 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by NateRug View Post
Got to see the RS Gen2 in action last night in 1/12th scale. The voltage read out in the telemetry seemed especially interesting
How exactly does this work? Does it record the info over the run them you plug into pc and see it?
PROMODVETTE is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 11:55 AM   #88
Team Tekin
 
TY@TEAMTEKIN's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tekin
Posts: 2,461
Default



RS GEN2 and 238 firmware are ROAR approved for Spec Blinky classes!
__________________
Ty Campbell
TEKIN / TLR / SOR GRAPHICS / MIP / PROTEK / KALGARD / AVID
TY@TEAMTEKIN is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 04:02 PM   #89
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,991
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post


RS GEN2 and 238 firmware are ROAR approved for Spec Blinky classes!
Awesome news
__________________
REMEMBER THE GOOD OLE DAYS..........THEY'RE NEVER COMING BACK SO WE'RE STUCK WITH THE MESS IN FRONT OF US!!!!
STLNLST is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 09:32 AM   #90
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 408
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

bump for any reviews
gangstacoupe is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:09 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net