R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-30-2012, 03:30 AM   #1
Tech Apprentice
 
R-Sector's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 73
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Rsector Wide Track Conversion Kit for F104 VerII

For a limited time offer, we will offer free upgrade to VerII for those who buy our wide track kit starting from today.
__________________
www.rsector.com
R-Sector is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 08:18 PM   #2
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 566
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

What is the difference between v1 and v2?
J-PaP is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2012, 10:21 PM   #3
Tech Apprentice
 
R-Sector's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 73
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

The difference is on the diff hub and the updated version of our wide track kit will be a little more adjustable on the width for the Front and Rear.
__________________
www.rsector.com
R-Sector is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2012, 11:35 PM   #4
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 566
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Would like to see some images. Been quite happy with the v1 kit I am using.
J-PaP is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2012, 04:28 AM   #5
Tech Apprentice
 
R-Sector's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 73
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Looks like our wide track kit will be a direct bolt on for F104V2.
__________________
www.rsector.com
R-Sector is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2012, 05:54 AM   #6
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by R-Sector View Post
For a limited time offer, we will offer free upgrade to VerII for those who buy our wide track kit starting from today.
So the guys who bought this a couple of weeks before you posted this have too pay for the version 2 kit?
theatriks is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 03:24 AM   #7
Tech Apprentice
 
R-Sector's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 73
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

The good news is that our wide track kit will most likely be a direct bolt on for the V2, so theres no need to upgrade.
__________________
www.rsector.com
R-Sector is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 08:30 AM   #8
dfx
Tech Adept
 
dfx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Europe
Posts: 131
Default

Cool! I'm pretty happy with performance of my car this outdoor season (190mm F104 on foams). F104V2 is probably my next target...
__________________
Tamiya TRF 416 WE
Tamiya F104 Pro wide and F104 Pro V2
dfx is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 10:03 AM   #9
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by R-Sector View Post
The good news is that our wide track kit will most likely be a direct bolt on for the V2, so theres no need to upgrade.
Thats awesome
theatriks is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 05:18 AM   #10
Tech Master
 
idbdoug's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Above FltLevel300
Posts: 1,567
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by R-Sector View Post
For a limited time offer, we will offer free upgrade to VerII for those who buy our wide track kit starting from today.
Do we have to purchase from your website for this deal?
Idbdoug
idbdoug is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 03:50 AM   #11
Tech Apprentice
 
R-Sector's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 73
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Our wide track kit will most likely be a directly bolt on for the F104V2, you can purchase it from our dealers listed on our site.
__________________
www.rsector.com
R-Sector is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 09:42 AM   #12
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 309
Default

Hello, Would like to know how to set-up front axle with F104 front arms and RSector expansion front parts to have 200 mm width using F103 foam tires at the front.

Some photos?

Regards.
__________________
T.O.P Photon EX-RCDevil PC10H3X-Xray X1
rokosam is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:56 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net