R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2005, 04:00 AM   #1
M.J
Tech Regular
 
M.J's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 262
Trader Rating: 3 (100%+)
Exclamation Turbo 35 gfx

Hey i got a turbo 35 gfx

When i do a the settings for any of the modes e.g. mot mode, charge, cycle, discharge

When i turn off my gfx they all reset is this normal or my charger

HELP ME PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M.J is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 05:21 AM   #2
Company Representative
 
Tres's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Did you save them under a profile?
__________________
Tre's
TnT-Fx Custom Graphics
www.tnt-fx.com
Tres is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 05:35 AM   #3
Tech Adept
 
lastplace's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Va. Beach, VA
Posts: 237
Send a message via Yahoo to lastplace
Default

Welcome to the madness...the GFX is a great charger but the instructions are worthless. If you have questions post them here or spend some time at your local track with someone that owns one.
lastplace is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 04:44 PM   #4
M.J
Tech Regular
 
M.J's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 262
Trader Rating: 3 (100%+)
?

GFX

I think the profile is for the bateries only

When you are on the cycle screen , mot mode..etc....

You press the button page you then have some settings you can change e.g.

Mot mode: Motor volts , runtime

But when the charger is turned off it all reset



IS THIS RIGHT????????
M.J is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 04:47 PM   #5
Tech Master
 
Steve Bahnatka's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,071
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to Steve Bahnatka
Default

after u changed them did u save them?
__________________
SMC-/-JACO-/-PARMA-/-TEKIN-/-CRI
Steve Bahnatka is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 04:50 PM   #6
Tech Adept
 
SCML's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: So Cal
Posts: 197
Default

If it's at all like the Stealth (which I believe it is), the "Profile" saves the settings in each of your menus, Charging, Discharging, Motor, etc.

So set everything up the way you want, all menus, then save the profile and you'll be good to go the next time you power it up.

Mike
SCML is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 05:19 PM   #7
M.J
Tech Regular
 
M.J's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 262
Trader Rating: 3 (100%+)
Default PROFILE!

Where is the profile and how do i save it

the instructions are bad

More info please
M.J is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 05:22 PM   #8
Tech Master
 
Steve Bahnatka's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,071
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to Steve Bahnatka
Default

after you change your settings press "start" -that should save the profile.-lil' b
__________________
SMC-/-JACO-/-PARMA-/-TEKIN-/-CRI

Last edited by Steve Bahnatka; 02-03-2005 at 05:31 PM.
Steve Bahnatka is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 05:33 PM   #9
Tech Adept
 
SCML's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: So Cal
Posts: 197
Default

On your GFX it is called Set Mode. You can save profiles there. It should be pretty self explanitory once you find this, I imagine there will be options like Save Profile, Load Profile, Rename Profile, etc.

After you get your settings all the way you want them, find that Set Mode menu, and choose Save Profile, and whichever profile you are on, 1, 2, etc., that will now be saved for good, or until you save over it again.

Mike
SCML is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 07:26 PM   #10
M.J
Tech Regular
 
M.J's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 262
Trader Rating: 3 (100%+)
Thumbs up CHEERS

Thanks

Everyone for your help i have worked it out


Thanks again
M.J is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 11:50 PM   #11
Tech Elite
 
POOKYT's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Cabot, AR
Posts: 3,584
Default

Guys--On the GFX when you set up your charge profile, can you set it up to do step charging like the Orion Advantage? Thanks

Brant
__________________
EA Motorsports--B-Main Motorsports--Blizzard Concepts--Loose Nuts Racing--BigDog Graphics

My Carbon Footprint is Larger than Yours! :p
POOKYT is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 12:05 AM   #12
Tech Elite
 
TeamButter's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Florida
Posts: 2,802
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via AIM to TeamButter
Default

Unfortunately....no you can not.
__________________
Xray / BMI Racing / KO Propo / Team Epic / Parma-PSE / High Velocity Racing / TeamButter / P3 Graphics / MDI Racing
TeamButter is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 12:08 AM   #13
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2005
Location: Da Bayou
Posts: 422
Trader Rating: 14 (100%+)
Default GFX Owners

If your NOT rematching packs is this charger worth the money? Some of the newer chargers are now using temp. cutoff and step charging, is CE due for an new charger soon?
sdmlsu1 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 01:36 AM   #14
Tech Adept
 
lastplace's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Va. Beach, VA
Posts: 237
Send a message via Yahoo to lastplace
Default

check out this unit

http://www.rctech.net/reviews/review...e_futureal.php
lastplace is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 03:43 PM   #15
Tech Master
 
17driver's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2003
Location: Mayville,Wi
Posts: 1,382
Default

Competition Electrics is great with doing upgrades of existing units when they do come out with new chargers.
__________________
Midwest malitia member
17driver is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Competion Electonics turbo 35bl stealth ed, turbo 30, Pitbull x3 & Novak Millenium Pr pablo101 R/C Items: For Sale/Trade 29 10-27-2008 09:44 AM
Competition Electronics Turbo 35 BL stealth Edition And Turbo Flex 30 NIdaho Mudder R/C Items: For Sale/Trade 1 06-10-2007 07:55 AM
FS: NIB TOP .12 3port turbo motor, NIB RD Logic Turbo II exhaust rossiRocket R/C Items: For Sale/Trade 19 12-06-2005 10:10 AM
Wanted, metal lathe, milling machine, Turbo matcher, turbo Zapper lazarus Other Items: For Sale/Trade or Wanted to Buy 1 05-15-2003 12:20 PM
Tunning issue with MR12 turbo and RD turbo pipe PG Nitro On-Road 12 05-05-2003 10:19 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:29 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net