Like Tree1Likes

Xray T1FK05

Old 03-23-2005, 10:00 PM
  #901  
Tech Regular
iTrader: (2)
 
Ill Factor's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Cali
Posts: 489
Trader Rating: 2 (100%+)
Default RX

I mount the Rx on top of my servo in my 415 and have no problems at all. I think you will be fine.
Ill Factor is offline  
Old 03-23-2005, 10:11 PM
  #902  
Tech Master
iTrader: (8)
 
Jimmy Morris's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Florida
Posts: 1,261
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Can anyone link me to a rubber tire asphalt setup for stock? Thank you in advance.
Jimmy Morris is offline  
Old 03-23-2005, 10:17 PM
  #903  
Tech Master
 
FW-05RR's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: SoCal
Posts: 1,384
Default

hey guys just out of curiosity does the rear diff come assembled for you at the factory like the FK04 did?
FW-05RR is offline  
Old 03-23-2005, 10:53 PM
  #904  
Tech Fanatic
iTrader: (12)
 
Join Date: Apr 2004
Location: California
Posts: 845
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Originally posted by FW-05RR
hey guys just out of curiosity does the rear diff come assembled for you at the factory like the FK04 did?

yes, both come assembled for you already....
HEWITT is offline  
Old 03-23-2005, 11:01 PM
  #905  
Tech Master
 
FW-05RR's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: SoCal
Posts: 1,384
Default

Originally posted by A.c racing
yes, both come assembled for you already....
sweet!!! thanks
FW-05RR is offline  
Old 03-23-2005, 11:13 PM
  #906  
Tech Regular
 
taz5176's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 271
Default Re: Re: Brushless in an Xray?

Originally posted by danjoy25
Depending on your controller. I use a Schulze U-force 75 with no problems at all.
hihi, u using a uforce on t1fk05? got any pics of ur electronics layout?
taz5176 is offline  
Old 03-24-2005, 12:47 AM
  #907  
Tech Addict
 
JohnMatrix's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Newark, CA
Posts: 608
Default

what size 64 pitch gears can we use on this bad boy, if any?

I hear 112 is the highest ?

Last edited by JohnMatrix; 03-24-2005 at 12:55 AM.
JohnMatrix is offline  
Old 03-24-2005, 01:33 AM
  #908  
Tech Lord
iTrader: (26)
 
Hebiki's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chino, CA
Posts: 12,922
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally posted by JohnMatrix
what size 64 pitch gears can we use on this bad boy, if any?

I hear 112 is the highest ?
hey nick.. how do you like the car? did you build the shocks yet? just messin with ya bro!
Hebiki is offline  
Old 03-24-2005, 02:25 AM
  #909  
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2004
Location: Greece
Posts: 224
Default Re: Electronics Placement

Originally posted by rctoyguy
OK yall, looking for help in electronics placement... I can't afford a fancy new tiny RX or ESC - LOL...

With the RX where it is, the transponder wire ain't long enough to reach, and I don't think the ESC is going to fit there - it is slammed against the RX wires on one side and right on the edge of the motor area on the other...

How bad is it to put the RX on top of the servo? What about moving the antenna? That would let me move everything forward, and might fix it.
I mounted the Rx on top of the servo and moved the antenna mount on one of the two spare holes on the upper deck. I ll try it this weekend for glitching and I 'll let ya know.
aantonis is offline  
Old 03-24-2005, 02:54 AM
  #910  
Tech Initiate
 
RIDDLER's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Gotham City
Posts: 27
Default

Please see the forum rules re: advertizing, thanks!

Last edited by Speedo; 03-24-2005 at 03:41 PM.
RIDDLER is offline  
Old 03-24-2005, 03:10 AM
  #911  
Shop Owner
iTrader: (1)
 
nnick's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Cheapest prices in Europe ;)
Posts: 1,393
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I also installed it on the servo. So now I installed my Keynce in a way that I can access it's buttons
Cross my fingers not to have any inteferences!!

Nick
nnick is offline  
Old 03-24-2005, 04:13 AM
  #912  
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2004
Location: Frederick, Md
Posts: 357
Default

Originally posted by JohnMatrix
what size 64 pitch gears can we use on this bad boy, if any?

I hear 112 is the highest ?

116 is the largest.
soon2bfast is offline  
Old 03-24-2005, 04:34 AM
  #913  
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2004
Location: Greece
Posts: 224
Default

Today I weighted my ride and it is 1425 grams. Where shall I install the additional weights. I know it has some holes on the sides (behind the motor and behind the battery) and also I can see two holes right below the rear belt. But what about the front of the car? I cannot add all of it in the back. Can anyone help here?


Thanks a lot.

I 'll post that on the xray forum too.
aantonis is offline  
Old 03-24-2005, 04:38 AM
  #914  
Tech Master
iTrader: (1)
 
John Doucakis's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Athens, Greece
Posts: 1,144
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Put all the additional weight on the roof of your lexan body!
John Doucakis is offline  
Old 03-24-2005, 04:57 AM
  #915  
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2004
Location: Greece
Posts: 224
Post

Funny John
aantonis is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.