Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Sprint 2 flux problem >

Sprint 2 flux problem

Sprint 2 flux problem

Reply

Old 03-01-2012, 07:03 AM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default Sprint 2 flux problem

So i ordered an HPI sprint 2 flux mustang GT-R and it is suppose to be RTR but i hooked up the battery and all it will do is beep non stop and i can't figure out what is wrong with it. the battery was fully charged. I am so frustrated.
ANY IDEAS??????
Topdog666 is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2012, 07:23 AM
  #2  
Tech Initiate
 
MF-DK's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Denmark
Posts: 26
Default

Did you calibrate the ESC as instructed in the manual? An initial setup is required before running the first time.
MF-DK is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012, 08:34 PM
  #3  
Tech Rookie
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 7
Default

im having a bunch of problems to, I tried to calibrate esc but there isn't even an on and off swith anywhere on the car like the manual illustrates so i'm a little confused. My car ran once fine (lipo) but now just pulsates kind of like it goes for a sec then dies over and over. It also does the same thing with the stock battery so i'm clueless.

I went electric to keep it simple!!


good luck on your fix.
digitalsmithy is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service