R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-20-2011, 02:23 PM   #16
Tech Elite
 
haywood's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Minnesota
Posts: 2,809
Trader Rating: 49 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by mdwaeracer View Post
No. This I know from the 2-3s. You can program it through the switch for no boost or turbo.
Thanks! When will this unit be available?
Any idea what this pack weighs?

http://www.amainhobbies.com/product_...es-74V-6500mAh
__________________
Calandra Racing Concepts/ Hobbywing / Team Scream / Progressive Rc / Ko Propo / MotivRc / Dri-Fit Mafia /
haywood is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 09:31 PM   #17
Tech Elite
 
haywood's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Minnesota
Posts: 2,809
Trader Rating: 49 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by haywood View Post
Thanks! When will this unit be available?
Any idea what this pack weighs?

http://www.amainhobbies.com/product_...es-74V-6500mAh
Can someone hook me up with how many grams this pack is?
__________________
Calandra Racing Concepts/ Hobbywing / Team Scream / Progressive Rc / Ko Propo / MotivRc / Dri-Fit Mafia /
haywood is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 11:52 PM   #18
Tech Addict
 
Matthijs's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Uithoorn, The Netherlands
Posts: 716
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by haywood View Post
Can someone hook me up with how many grams this pack is?
290 gram: http://www.kyosho.de/?page=shop/flyp...ct&setlang=deu
__________________
Exotek F1R3 // Tamiya TRF101
Matthijs is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 12:43 PM   #19
Tech Apprentice
 
Join Date: May 2011
Posts: 88
Default Blinky

Hi

Anyone know if this one can run blinky ?

Thanks Andy
HB-forever is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 02:13 PM   #20
Tech Regular
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by HB-forever View Post
Hi

Anyone know if this one can run blinky ?

Thanks Andy
I have the R10 Pro and if you run a Futaba Radio you will need a receiver pack or booster, if you don't you will have problems. This is a futaba issue not a Orion issue.

Yes it will run Blinky, but Orion calls it "0" timing.

Steve Dunn
sdunnmcp is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 10:43 PM   #21
Tech Apprentice
 
Join Date: May 2011
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by sdunnmcp View Post
I have the R10 Pro and if you run a Futaba Radio you will need a receiver pack or booster, if you don't you will have problems. This is a futaba issue not a Orion issue.

Yes it will run Blinky, but Orion calls it "0" timing.

Steve Dunn
Hi Steve

Can you please explain how. I Can get it to not time the motor. How Will it light the LED?
Thanks
HB-forever is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread SaladFork Electric Off-Road 46486 11-21-2017 09:29 PM
Orion R10 review the big rc Radio and Electronics 1943 09-03-2017 04:40 PM
B44.1 Thread RCHR Electric Off-Road 3011 04-09-2016 09:26 AM
Orion R10 Pro Start Power Question.. RACETEK Electric Off-Road 11 12-15-2011 10:52 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:50 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net