Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
LSP Q2 problems and questions >

LSP Q2 problems and questions

LSP Q2 problems and questions

Old 11-09-2004, 06:59 PM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 220
Default LRP Q2 problems and questions ( NOT LSP LOL )

Ok I have a LRP Q2. 6 weeks old. ( the one in questin is in a 12th scale)

I run good batteries and new brushes often. My roll out is usually with in .05 of where I need to be. My car just is slow, now I wouldn't be super worried, but I tapped a board and my car turned into a rocket till I had to let off. I notice that one other time when I tapped a board, the car seemed to have a surge of power.


Should I just reset the speedo?

Should I change the profile?

Should I just continue to hack it up on the track?


any help would be great, thanks guys!

Last edited by Smalls; 11-09-2004 at 07:13 PM.
Smalls is offline  
Old 11-09-2004, 09:35 PM
  #2  
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 16
Default

I would try reseting the speedo and change the profile if that dosent work send it in , something must be loose.
integy racer is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.