Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Tc6 chassis on tc5 >

Tc6 chassis on tc5

Tc6 chassis on tc5

Old 08-30-2011, 07:58 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (9)
 
For_the_win's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Tampa,Fl
Posts: 362
Trader Rating: 9 (100%+)
Default Tc6 chassis on tc5

Will it work? As for the whole i did a quick look and it seemed them same.
For_the_win is offline  
Old 08-30-2011, 09:15 PM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (13)
 
valk's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Victoria, BC
Posts: 2,114
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

bulkheads are narrower so probably not.
valk is offline  
Old 08-30-2011, 09:26 PM
  #3  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (9)
 
For_the_win's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Tampa,Fl
Posts: 362
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

So maybe just buy a few little things and it could possibly work?
For_the_win is offline  
Old 08-30-2011, 09:58 PM
  #4  
Tech Fanatic
iTrader: (9)
 
rc_square24's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 911
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Well if you put it that way then anything will "work".

Why don't you just get the Exotek TC5 chassis.
rc_square24 is offline  
Old 08-30-2011, 10:22 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (13)
 
valk's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Victoria, BC
Posts: 2,114
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

new difs, new bulkheads, new shock towers, chassis top deck, motor mount.

at that point your more than half way to a tc6 already.
valk is offline  
Old 08-30-2011, 10:26 PM
  #6  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (9)
 
For_the_win's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Tampa,Fl
Posts: 362
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Originally Posted by rc_square24 View Post
Well if you put it that way then anything will "work".

Why don't you just get the Exotek TC5 chassis.
i just saw the ad for that too....
For_the_win is offline  
Old 08-31-2011, 01:12 AM
  #7  
Tech Fanatic
 
Join Date: Apr 2011
Location: France
Posts: 812
Default

No it won't work, already had a look, holes are nearly the same but not enough to mount TC5 stuff on and not enough place to redrill
olly986 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.