R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-14-2004, 03:02 PM   #1
s2
Tech Adept
 
s2's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: nr Coventry, UK
Posts: 239
Default LRP Concept

i got an lrp concept conditioner today, in the instructions it says the cut off is 0.7v and the led will turn off as this voltage is reached, i discharged my cells to 5.4v as usualland put them on it expacting to wait 20-30 mins and to watch all the leds go out. but no, its been on for 2hrs and counting, the leds are just fading non have gone out yet

has anybody had experience with them is this normal, how ling will i have to leave them

thaks

stew
s2 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
@@@@@@@ NEW RB CONCEPT WS7 III @@@@@@@@@@ bushyar15 R/C Items: For Sale/Trade 1 06-05-2008 11:25 AM
RB Concept V12 haowee Singapore R/C Racers 2 10-10-2005 10:08 PM
rb .12 concept tecspeed Onroad Nitro Engine Zone 13 06-11-2004 12:58 AM
New Concept X speed Nitro On-Road 2 06-10-2004 09:00 AM
New RB Concept .V12(p) SeventyGTX R/C Items: For Sale/Trade 4 03-14-2004 04:21 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:26 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net