R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-20-2011, 04:52 PM   #1
Tech Master
 
ByteStream's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 5280 Raceway
Posts: 1,146
Trader Rating: 2 (100%+)
Default Question - Muchmore Racing CTX-P Power Master World Ed

So I just got one of these, got it out of the box, plugged it in and the fan started running and it runs constantly. It is pretty quiet, but still .. it always runs. There is no charger connected to it or anything else.

The description says that it has a "Temperature controlled cooling fan"? Not sure what that means if the fan is always on.

Is there something wrong with mine, or does everyone's do this?
ByteStream is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2011, 06:28 PM   #2
Tech Apprentice
 
MattFromSooke's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Victoria, BC
Posts: 77
Send a message via Skype™ to MattFromSooke
Default

both mine have done that since day 1. i have the Worlds edition 1 & 2 and no issues. better it stay on then stay off.
__________________
6 Ps of racing: Proper Preperation Prevents Piss Poor Performance
MattFromSooke is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:30 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net