Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Question for any Synthesized users. >

Question for any Synthesized users.

Question for any Synthesized users.

Old 09-08-2004, 09:46 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
 
sweetpea's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 284
Default Question for any Synthesized users.

Anyone out there using the Novak module in their M8?

Does it allow you to use your standard crystals in your rx or do you have to use the Synth RX?????


Please help. Also let me know what you have found it does or does not work with.......i.e. module works with airtronics rx model #......with airtronics crystal
sweetpea is offline  
Old 09-08-2004, 11:43 PM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (5)
 
Lars Johnson's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Denver, CO
Posts: 486
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

i've had my Switch module in my radio for over a year now, with no problems. You do not have to use a synthesized rx; you definitely can use an Airtronics rx or Novak XXL with an airtronics rx crystal, while using the Switch module. The synthesized rx's really make life easy tho
Lars Johnson is offline  
Old 09-09-2004, 08:40 AM
  #3  
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2004
Location: Connecticut
Posts: 208
Default Synthesized Futaba

Does anyone know anything about the 3PM-fs? Or other Synthesized Futaba solutions?
LeadFoot is offline  
Old 09-09-2004, 08:49 AM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (24)
 
L.Fairtrace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Beyond the Wall
Posts: 3,782
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Can you use the the airtronics M8 synthesized or the novak module with the jr synthesized recievers?
L.Fairtrace is offline  
Old 09-09-2004, 02:14 PM
  #5  
Tech Master
iTrader: (7)
 
c-lyon's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Calgary
Posts: 1,751
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

I don't know if this helps, but my XS3 works with various Novak receivers and Airtronics crystals.
c-lyon is offline  
Old 09-09-2004, 02:33 PM
  #6  
Tech Master
iTrader: (22)
 
SMcpot's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: SoCal
Posts: 1,237
Trader Rating: 22 (100%+)
Smile

My XS3 also works with Airtronics receivers.
SMcpot is offline  
Old 09-09-2004, 03:59 PM
  #7  
Tech Regular
 
Qwiglee's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ventura, CA
Posts: 313
Default

As long as they are in the same freq band like 75Mhz then all brands and types should be compatible both ways.
Qwiglee is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.