R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-26-2011, 10:51 AM   #1
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default steering but no motor power

hey guys i just installed and soldered a tekin fx esc for my f104 pro .....after i conected everything i got battery power and i got steering but no motor power and ive triple checked my connections .....any ideas on what the problem might be.......i also was calibrating my esc anf the manual said hold down mode button for 3 seconds and i should hear some beeps and i aint hearing nothing.
theatriks is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 10:59 AM   #2
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

the picture is showing that i need to connect my positive motor cable to the positive battery cable is that so
theatriks is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 12:26 PM   #3
Tech Elite
 
Join Date: Nov 2002
Location: NY/FL
Posts: 3,376
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

If it's not connected that way now....Just how IS it connected ?
Evoracer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 02:44 PM   #4
Tech Regular
 
darrenoakley's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Dorset UK
Posts: 266
Default

What voltage are you using ? 3.7v/7.4v .
Is there any lights on the speedo ?
__________________
Xray x11
Xray T3 011
darrenoakley is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 02:58 PM   #5
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

hey guys i figured it out thanks ... u see my old futaba esc had too seperate posts for + and - i guess thats because i was running reverse so it was my first time running a non reverse esc and i now know thats how u wire it with the + motor and + battery soldered on the same post...... running good now
theatriks is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSI Racing Mid Motor Conversion Products Cain Electric Off-Road 1370 10-09-2014 04:58 AM
Motor oil of your choice. x60Driver Chat Lounge 107 10-12-2010 07:27 AM
Sensored Brushless Motor/Speed Control Question... {tpc} Electric Off-Road 13 03-03-2010 07:22 PM
Motor Problems LosiSuperTruck Electric On-Road 6 09-07-2005 11:21 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:08 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net