Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Ko Propo VFS-1 ESC >

Ko Propo VFS-1 ESC

Ko Propo VFS-1 ESC

Old 10-04-2004, 12:12 AM
  #241  
Tech Master
 
=MisFitz= NuKe's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,058
Default

Originally posted by Hebiki
i cant find the instructions on the website. what do you need to know? (i have to dig up my set of instructions)
What Chris?!? You mean to tell me you haven't memorized them yet? Bah..you are letting me down.
=MisFitz= NuKe is offline  
Old 10-04-2004, 12:37 AM
  #242  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
HarshGuy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roseville, CA
Posts: 3,379
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Here:

http://www.gearchart.com/uploads/vfs...structions.doc

...I've got no way to convert it to a .pdf here at home, I can convert it at the office in the morning if you can't read an MS Word file ...LMK

Originally posted by TimXLB
Hi,

I am in need of theinstructions for the VFS200 speedo. all I have found were some downloads for the handheld unit. any help would be great.

Thanks
HarshGuy is offline  
Old 10-04-2004, 12:39 AM
  #243  
Tech Champion
iTrader: (6)
 
Matt Howard's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Abilene TX
Posts: 5,952
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

harsh- does that gear chart work in korea?
Matt Howard is offline  
Old 10-04-2004, 12:40 AM
  #244  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
HarshGuy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roseville, CA
Posts: 3,379
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

LMAO ....yea it does, but you'll have to translate it on your own ...hey did you ever getyour own DSL or are you still hijacking the Coronel's signal?

Originally posted by Matt Howard
harsh- does that gear chart work in korea?
HarshGuy is offline  
Old 10-04-2004, 04:52 AM
  #245  
Tech Champion
iTrader: (6)
 
Matt Howard's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Abilene TX
Posts: 5,952
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally posted by HarshGuy
LMAO ....yea it does, but you'll have to translate it on your own ...hey did you ever getyour own DSL or are you still hijacking the Coronel's signal?
I got my DSL hooked up a couple weeks ago.
Matt Howard is offline  
Old 10-04-2004, 08:06 AM
  #246  
Tech Master
iTrader: (14)
 
Join Date: Nov 2003
Location: land of mass unemployment
Posts: 1,315
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Hebiki:

Hi,

I need to know how to set it up to the radio. I was told that it is somewhat like a LRP Quantum but I never had one long enough to really get used to setting them up (they likes to let all the majic smoke out while racing)

Thanks for your help
TimXLB is offline  
Old 10-04-2004, 08:52 AM
  #247  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
HarshGuy's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roseville, CA
Posts: 3,379
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Here's the instructions in pdf format

http://www.gearchart.com/uploads/vfs...structions.pdf

Page 2 has the info you're after.

Originally posted by TimXLB
Hebiki:

Hi,

I need to know how to set it up to the radio. I was told that it is somewhat like a LRP Quantum but I never had one long enough to really get used to setting them up (they likes to let all the majic smoke out while racing)

Thanks for your help
HarshGuy is offline  
Old 10-04-2004, 11:44 AM
  #248  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (26)
 
Hebiki's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chino, CA
Posts: 12,921
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally posted by TimXLB
Hebiki:

Hi,

I need to know how to set it up to the radio. I was told that it is somewhat like a LRP Quantum but I never had one long enough to really get used to setting them up (they likes to let all the majic smoke out while racing)

Thanks for your help
TimXLB

set the esc up from the radio? as in the throttle profiles? you'll need the handheld adapter for that/pc interface. if you want to know about the Helio and settings. all i do is set the Throttle HiPoint up to 150..and leave the rest at 0%.

MikeP... ill have it memorized by tonight
Hebiki is offline  
Old 10-04-2004, 12:04 PM
  #249  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 483
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Hi,

Does someone have a VFS-1 setting for 12T motor????
Hugo is offline  
Old 10-04-2004, 01:34 PM
  #250  
Tech Lord
Thread Starter
iTrader: (26)
 
Hebiki's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chino, CA
Posts: 12,921
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally posted by Hugo
Hi,

Does someone have a VFS-1 setting for 12T motor????
Hugo.. can you give us track size? technical? flowing? hi-speed?
Hebiki is offline  
Old 10-04-2004, 01:37 PM
  #251  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 483
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Actually, I need 2 setup
-1 for a tight and technical track (asphalt outdoor)
-1 for carpet with rubber tyres (For the european Orion Cup)

Thanks
Hugo is offline  
Old 10-04-2004, 01:41 PM
  #252  
V12
Tech Elite
iTrader: (1)
 
V12's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2,658
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally posted by Hugo
...
-1 for carpet with rubber tyres (For the european Orion Cup)

Thanks
are you talking of Zillisheim in november?
V12 is offline  
Old 10-04-2004, 01:43 PM
  #253  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 483
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Yes I'll be in Zillisheim!!!
And you?
Hugo is offline  
Old 10-04-2004, 01:48 PM
  #254  
V12
Tech Elite
iTrader: (1)
 
V12's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2,658
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Yes, Im there every year.
V12 is offline  
Old 10-04-2004, 01:55 PM
  #255  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 483
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Great!!!!!!!!
Hugo is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.